Vi lever i en klovnetid, men det er på grund af corona-cirkusset og dets rolle i the Great Reset

WHO
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard.

Jeg er først sent blevet opmærksom på Aia Fogs* artikel Vi lever i en klovnetid, hvor venstre- og højrefløjen kappes om at være længst ude i hampen. Indholdet kalder på en modreplik. 

Fog indleder: 

”Vi lever i klovne-tider, hvor grupper på både venstre- og højrefløjen er grebet af en art selv-suggererende vanvid, der på forskellig vis har bemægtiget sig deres relativt normale verdensbillede og kastet al evidens, logik og fornuft overbord til fordel for følelsesbårne synsninger (centrum-venstre) og paranoide vrangforestillinger (højrefløjen).” 

Kritikken af woke- og klimadiktaturet
Det er svært at være uenig i kritikken af woke- og klimadiktaturet. Hvad woke angår, har ikke mindst Marianne Stidsen gennemanalyseret identitetspolitikken i først DEN NORDISKE METOO-REVOLUTION 2018 – og dens omkostninger, siden KØN OG IDENTITET. Et spadestik dybere.
I henseende til klimadiktaturet har professor Johannes Krüger tilsvarende gennemhullet den officielle fremstilling i bøgerne Klimamyten – et opgør med tidens CO2-panik og 32 Myter om klimaet du ikke skal hoppe på – Læs hvorfor, hvis du tør
. 

Så argumentationen og dokumentationen for Aia Fogs påstande er på plads her. 

På tynd is
Det stik modsatte gør sig gældende i angrebet på en ’højrefløj’, der ikke bliver nærmere defineret, men hvor konklusionen lyder, at den ene fløj ikke har noget at lade den anden høre. 

Her er Aia Fog på tynd is, og jeg vil derfor tage anklagepunkterne et ad gangen og med kilder belægge, hvordan hun tager fejl i sine vurderinger, bl.a. ’absurde forestillinger om altings sammenhæng’.  

Følgende links valgt ud af hundredvis tilbageviser påstanden om absurditet: 

Neil Oliver: ‘It’s hard to tell yourself you’ve been taken for a fool but open your eyes’  

Tommy Robinson on the AJ Roberts Show – A rape of Britain special (gå 9 minutter ind). 

Dr. Michael Yeadon: The Most Important Single Message I’ve Ever Written

Peter Breggin on the global predators 

KANINHULLET KALDER – HVIS DU TØR 

Ursula von der Leyen, en af spydspidserne i the Great Reset og formand for Europakommissionen. Et EU, som Danmark ikke kan komme hurtigt nok ud af. 

Klaus Schwab og The Great Reset
Man kan også lytte til budskaberne fra hestens egen mund, Klaus Schwab, grundlægger af World Economic Forum, der har skrevet bogen Covid 19: The Great Reset. Og er man ikke til bøger, så søg på Klaus Schwab på nettet / YouTube og lyt til hans ord. Fx her. Et af flere tankevækkende mantraer lyder: ’Du skal intet eje, og du vil være lykkelig over det’. 

Denne video MONOPOLY – Who owns the world? sætter et stort fedt spørgsmålstegn ved sandheden udsagnet. Så skønt er det heller ikke at få afskaffet den private ejendomsret. 

Bill Gates og WHO
Med hensyn til Bill Gates er han hovedsponsor i WHO, hvis totalitære planer om verdenskontrol er blevet gennemlyst af bl.a. James Roguski. 

Steve Kirsch er en anden, der har været ude med en gennemdokumenteret kritik af de såkaldte vacciner – de nødgodkendte covid-injektioner – der placerer Bill Gates som en hovedaktør i det største menneskelige eksperiment i verdenshistorien.  

Hvad angår den globalistiske kult, kan man lytte her: LARA LOGAN: IKKE EN GLOBALISTISK ELITE, MEN EN KULT 

Der er et enkelt punkt, jeg vil springe over omkring ’controlled opposition’/ kontrolleret modstand, men dog henvise med et link, så læseren selv kan forholde sig til argumentationen frem for til Fogs ordlyd:  

ER DONALD TRUMP, TUCKER CARLSON OG PUTIN KONTROLLERET OPPOSITION? MEGET TYDER PÅ DET. 

For at følge synsvinklen og argumentationen til dørs, kræver det selvfølgelig, at samtlige links i artiklen er læst / lyttet til. Og at man med åbent sind er parat til at overveje forskellige hypoteser om den udvikling, der er i gang.   

Zelensky
Endelig er der afvisningen af, at Zelensky er – ikke nazist, men i alliance med nazister. (Om Zelensky bliver kaldt nazist på Facebook, ved jeg ikke – jeg blev udelukket af mediet for 2 år siden, sikkert fordi jeg skrev om Covid-bedraget og Tommy Robinson).  

Her kommer en række links, der dokumenterer, at Zelensky er en marionet og Ukraine en stedfortræderkrig, som US / UK-Deep State, CIA & Nato udkæmper under flaget, det uskrevne motto: Vi kæmper mod Rusland til sidste ukrainer. 

 Hvad foregår der egentlig i Ukraine?   

Ukraine på vrangen 

WALL STREET, NAZISTER, UKRAINE OG DEN DYBE STATS FORBRYDELSER

ALT DET, DANSKE MEDIER IKKE FORTÆLLER OM RUSLAND, UKRAINE OG KRIM 

Hvis man vil forstå, hvad der foregår i Ukraine i øjeblikket med atomkraftværket i Saporosje, så kan man fx klikke ind på denne hjemmeside Through the eyes of – og søge på navnet Scott Ritter. 

Vi kan ikke stole på de statsstøttede / statskontrollerede medier
Opmærksomme læsere, der er nået hertil, vil naturligvis have konstateret, at de fleste af mine links (desværre!) er på engelsk. Det er der en grund til: Der er ikke skrevet så meget på dansk, og vi kan ikke stole på den etablerede presse / de statsstøttede og dermed indirekte statskontrollerede medier. Heller ikke i Danmark. Har vi fx nogensinde hørt denne historie?  

For så vidt angår islamkrikken i Danmark, finder vi ingen bedre platforme end Den Korte Avis og dens skribenter samt Lars Hedegaards forfatterskab og Facebook-opslag. 

Hvad angår corona-cirkusset (og først nu er det korrekt at bruge ordet ’klovnetid’), så kommer her et citat fra artiklen  CONNECT THE DOTS / FORBIND PUNKTERNE – OG ET KLART BILLEDE TONER FREM: 

”Efter godt to års corona-cirkus ved faste læsere af NewSpeek, at ’det hele’ hænger sammen: Massemigrationen & islamiseringen af Vesten, klima-alarmismen, WHO’s traktatplaner, spis-insekter-ikke-kød, skyhøj inflation, afskaffelsen af kontanter, big tech, big pharma, det militær-industrielle kompleks,  identitetspolitikken, der eroderer universiteterne og resten af uddannelsessystemerne indefra, Hollywood-filmindustrien, der er gået woke,  FN’s Agenda 2030, digitale pas, stedfortræderkrigen i Ukraine, stigende benzinpriser, elbiler, udskamning og det, der er værre, af kritiske røster, overvågning, ansigtsgenkendelse, social credit points a la Kina osv. osv. osv.

The Great Reset – den store nulstilling (’Build Back Better’) – faciliteret af bl.a. World Economic Forum og World Economic Forums slæng af Young Global Leaders er i fuld gang, og ingen skal tro, at den hellige grav er velforvaret, fordi alt pt ånder næsten fred og ingen fare. I hvert fald på overfladen i Danmark. Nul restriktioner, og folk rejser som besatte.”  

I dag ved vi – altså hvis vi bruger tid og kræfter på at orientere os uden for de statsstøttede mediers løgne og konstruerede narrativer – at Great Reset har været i støbeskeen i over 30 år. Med WEF, WHO, FN, EU, BIG TECH, BIG PHARMA og store mediehuse som hovedaktører. 

Snaphanen
Lad mig runde af med at henvise læsere, hvis nysgerrighed er blevet vakt af ovenstående, til bloggen Snaphanen, der for 20 år siden forudsagde Sveriges nedsmeltning. Pt. har også Snaphanen fokus på The Great Reset og covids rolle i ’den store nulstilling’ – som en af de få medieplatforme i Danmark.  

*Aia Fog er formand for Trykkefrihedsselskabet 

(Teksten har været bragt som et læserindlæg i Den Korte Avis 08.09.22) 

Del artiklen her: