Steve Kirsch, demokratisk rigmand og statistiker er ved at få opmærksomhed omkring vaccineskader i USA

SteveKirsch
Del artiklen her:

[NewSpeek har fået følgende tekst tilsendt på dansk samt en række links med Steve Kirsch. NewSpeek kender afsenderen, der ikke ønsker at oplyse sit navn – og det har vi accepteret].  

***

For nylig “snød” Steve Kirsch sig til taletid på Fox News, hvor man angiveligt havde håbet, at han ville tale grimt om Biden-regeringen. I stedet talte han om vaccine-skader

Kirsch hævder, at FOX News og andre større mediers kontrakter med Big Pharma forhindrer dem i at faktatjekke ham, når det gælder vaccine-skader, da de i så fald måtte indrømme at hans tal og argumenter er korrekte.
Den demokratiske medieorganisation, Media Matters, har ifølge Kirsch tilbagetrukket en påstand om, at hans påstande om vaccinerne var løgne, – et tegn på at de forventede at tabe en retssag imod ham angående hvem der havde ret.

Kirsch: Millioner af amerikanere er blevet vaccine-skadede

Kirsch siger, at millioner af amerikanere er blevet vaccine-skadede, og at hundredetusindevis af amerikanere er døde af vaccinerne. I alt hævder han, at omkring 12 mio. borgere på verdensplan er døde.
I så fald er det dobbelt antallet af dem, som angiveligt er døde af corona på verdensplan.   

Men gennemsnitsalderen er naturligvis ikke den samme her, gennemsnitsalder for corona-død var måske omkring 79-84 år. Gennemsnitsalderen for vaccinedød vil være langt lavere, og vaccinekatastrofen langt større. Tilføjet, at vi ikke kender virkningerne på langt sigt.

Overdødeligheden i Europa

Ser man på overdødeligheden i Europa i forbindelse med vaccine-udrulningen, så kan Kirsch principielt set godt have ret: Hundredetusindevis af europæere kunne være døde af vaccinen, og hvis det ikke er tilfældet, hvad skyldes den markante overdødelighed under vaccineringen (dele af den) i Europa så ellers? Givet at corona var blevet mildere, og at vaccinen skulle virke? 


Den amerikanske overdødelighed bekræftet af forsikringsselskaber 

Det samme billede angående absolut overdødelighed finder man i USA efter vaccineudrulning. Her har man i øvrigt på mistænkelig vis har en pukkel af ikke-rapporteret overdødelighed de seneste “uger” (“Data in recent weeks are incomplete) (hvor mange uger er der tale om? (se den store graf på siden her:https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid19/excess_deaths.htm ). 

Den amerikanske overdødelighed er også bekræftet af forsikringsselskaber. 

***

Kilder I: 

Excess Deaths Associated with COVID-19 

https://www.cdc.gov/nchs/nvss/vsrr/covid19/excess_deaths.htm

Fox News “Can’t” Verify Steve’s Data: “It’s Not That We Can’t; It’s That We Aren’t Going To” 

“If you’re telling the truth, then all of that drug company advertising from Pfizer will go away.”

https://thevigilantfox.substack.com/p/fox-news-cant-verify-steves-data

Proof: The mainstream media is being paid to ignore vaccine injuries/deaths

My truth bombs on Fox News were a fluke, i.e., I got really lucky. The reality is that the mainstream media is paid to not run any negative vaccine stories. How can Media Matters ignore the evidence?

Do you know how many people have been killed worldwide by their governments from the COVID shots?

https://stevekirsch.substack.com/p/do-you-know-how-many-people-have?r=o7iqo&s=w&utm_campaign=post&utm_medium=web 

*** 

Kilder II: 

Følgende på GETTR har hele det lange Kirsch-interview på Real Americas Voice, hvor han var på efter FOX interviewet. Det er i tre dele, der også er samlet her: 

DEL 1

A Town Hall Meeting With Steve Kirsch. – Real America’s Voice News

DEL 2

Steve Kirsch Continues His Town Hall Meeting About The COVID Vaccine. – Real America’s Voice News

DEL 3

Steve Kirsch Continues His Town Hall With Ed Henry And Karyn Turk. – Real America’s Voice News

*** 

https://stevekirsch.substack.com/

————————————————

Del artiklen her: