WHO – WORLD HELL ORGANISATION

Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Alt for mange tror, at corona-cirkuset er ovre, fordi de oplever, at i hvert fald Danmark er næsten tilbage til ’normal-tilstand’. 

Men den hellige grav er IKKE velforvaret, og WHO, hvis forkortelse i dag må stå for World Hell Organisation (Note 1), har store planer om sin næste ’traktat’. I første omgang lykkedes det at sende de onde traktat-planer til hjørne ved hjælp af bl.a. afrikanske stater. De vestlige landes magthavere har derimod over én kam enten tabt sutten eller er baldrende ligeglade med deres befolkninger.  

StopTheTreaty

NewSpeek har omtalt WHO’s slyngel-status bl.a. her og her. Sidstnævnte har 

James Roguski som frontfigur, og nu opdaterer han os igen på WHO.   

Lidt baggrund for videoen: 

WHO-møde har fundet sted i Geneve d. 18-22.juli med sigte på et oplæg til ny ”Pandemic Treaty”, der nu – selvfølgelig for forvirringens og uigennemskuelighedens skyld – har skiftet navn: Se punkt 1 af 10 herunder. 

Traktaten skal præsenteres d. 1. august 2022. Ingen MSM’er / corporate media fortæller noget, og alt foregår selvsagt i al hast i ly af sommer og ferietid.  

Uncensored: WHO Inching Further Towards Complete Medical Dictatorship with James Roguski  

“James Roguski joins Maria Zeee for an update on the WHO Convention, Agreement or International Instrument (CAII) and discuss what everyone must continue to be aware of and watch closely as they inch even closer to their complete medical dictatorship.” 

TEN THINGS EVERYONE NEEDS TO KNOW ABOUT THE WHO’S PROPOSED “PANDEMIC TREATY”  

Altså ti vigtige punkter og fire videoer inkl. ovenstående. 

“Punkt 1: “What has often been referred to as the “Pandemic Treaty” is now being referred to as the WHO CAII: Convention, Agreement or other International Instrument.” [min fremhævelse – LN]

Samme emne med forord på norsk her:

WHOs pandemitraktat – et angrep på menneskeheten

Aldri før i menneskehetens historie har en organisasjon åpenlyst planlagt et kupp mot suvereniteten og helsefriheten til ethvert menneske på jorden. Dette skriver James Rugosky i en lang artikel om WHO’s pandemitraktat. [Et klik på linket fortæller, at det er en farlig webside, men det er den kun, fordi indholdet forfølger sandheden]. 

SchwabCartoon

***

Har du det sådan, at du næsten ikke orker at forholde dig til de mange dokumenter, videoer, links m.m., så velkommen i klubben. Men vi bliver nødt til at blive ved med at sætte os ind i tingene og informere andre om det grumme skråplan, vi bevæger os nedad. 

’Kulten’ MÅ ikke slippe af sted med at smadre alle andre menneskers liv end deres egne.  

Note 1:

 Vi er nødt til at vænne os til et nyt vokabularium, der reelt udtrykker virkeligheden. Bill Gates rette navn er Kill Gates, Klaus Schwab må henvises til med Satan Klaus, og corona kunne passende omdøbes til morona. 

KillBill

Del artiklen her: