UKRAINE PÅ VRANGEN

JimmyDore
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Som bekendt er det blevet sværere at finde ud af, hvilke informationer og kilder, der er troværdige, og hvilke, der er ’fake news’ og propaganda. 

Et kriterie, jeg betjener mig af, er: Hvis en journalist / forsker / analytiker / kommentator bliver defameret på Wikipedia som konspirationsteoretiker, chikaneret, udskammet eller truet på livet, så er der en høj grad af sandsynlighed for, at den pågældende person har fat i en lang ende.  

Et andet kriterie er, at personen over tid viser sin lødighed igennem argumentation, datafremlæggelse og referencer. James Corbett er en af dem, en anden er Reiner Fuellmich. 

Et eksempel på en person, der lever op til kriterie 1, er hentet inden for corona-bedraget: Vaccine Whistleblower, Brandy Vaughan, Found Dead, hvor en del peger i retning af, at Brandy Vaughan ikke bare blev truet på livet. Hun fik lov til at betale den ultimative pris.  

Ukraine

Og så skal det ellers i denne omgang handle om Ukraine, hvor NewSpeek næsten fra første færd efter den russiske invasion gjorde op med myten om Zelenskyj som frihedskæmper. 

Jeg er ikke i tvivl om, at der er mange unge ukrainere med det rette demokratiske sindelag, men meget tyder på, at de bliver brugt som slagtekvæg i US / UK / NATO / EU-stedfortræderkrigen.   

MarchMake 

  

Jo, der ER nazister i Ukraine
Først en video fra 3. marts med Jimmy Dore under overskriften Ukraine Neo-Nazis Infiltrate EVERY LEVEL Of Military & Government,

Jo, der ER nazister i Ukraine.   

NewSpeek har tidligere bragt dette link Ukrainas nazisme-problem, der forhåbentligt kan tåle en gentagelse. 

Munk debate
Så et link til en såre interessant Munk Debate: Russia-Ukraine War | Stephen Walt, John Mearsheimer v Michael McFaul, Radosław Sikorski

Min reaktion på den endelige stemmeafgivning: De fleste magter tilsyneladende ikke at tage de grumme sandheder ind, men vil hellere indhylle sig i panegyriske gevandter og ønsketænkning.  

Følgende udsnit af et læserbrev i Kristeligt Dagblad er et eksempel på, hvordan mange kloge mennesker er til fals for Disney-versionen: 

”Debat: Danske præster opfordrer: Støt Ukraine med våben

29. marts 2022 Kristeligt Dagblad Sektion 1 Side 11 (Debat) 210 ord Id: e8c1bb62 

LIS SAMUELSEN, ANDERS FREDERIKSEN, KRISTIAN ØSTERGAARD, MARIANNE WAGNER, JESPER BACHER, HENRIK BANGMØLLER, STINE MUNCH, MARIANN DYHRBERG CHRISTENSEN, SØRINE GODFREDSEN, sognepræster 

(…) 

Den 24. februar invaderede Putin Ukraine. Og det ukrainske folk beder i disse dage til Gud om russisk tilbagetog, og de beder os bidrage med våben dertil. Dem bør vi sørge for, at de får.

Putin og hans regime udgør en eksistentiel trussel for hele Europa.

Alt for længe har vi lukket øjnene for den. Invasionen har åbnet vore øjne for den, og de tapre ukrainere kæmper vores sag. Vi har nemlig alle en interesse i, at Putin taber krigen og står svækket tilbage. Det skal koste dyrt at invadere et suverænt land. Og Putin forlader ikke Ukraine, fordi vi går sammen om at synge ” Imagine”.

(…) 

Spørgsmålet er, om det er korrekt, at: ”Vi har nemlig alle en interesse i, at Putin taber krigen og står svækket tilbage”?

Altså når man graver lidt dybere ned i, hvad der egentligt foregår i et af de mest korrupte lande i verden? 

Jeff J. Brown 

Det gør fx Jeff J. Brown, som man kan danne sig et indtryk af ud fra disse links: 

 https://www.brighteon.com/channels/jeffjbrown    

 https://chinarising.puntopress.com/about-the-author/ 

Hvis han fremtræder troværdigt, så er jordbunden gødet for fx denne artikel: 

More war crimes uncovered in NATO’s Ukraine: organ harvesting behind the Red Cross. JB West and JB East present: See You In The Hague! #23 

Fulgt op af:  

Canadian Patriot’s Cynthia Chung and Matt Ehret host Jeff J. Brown-The Ugly Truth of US WMD Biowarfare in Ukraine and Beyond. China Rising Radio Sinoland 220311

$40 billion to arm Ukraine? It couldn’t happen before 1950. How the military-industrial complex took over the USA. JB West and JB East present: See You in The Hague! #24 

*** 

Det er for tidligt at være over kvalmepunktet, for her kommer yderligere grufulde informationer: 

The Falsehoods of the Ukraine War: Multiplied Lies. Children Murdered by Ukrainian Missiles

(fordelen ved ovenstående link er, at man kan klikke en rimelig dansk oversættelse frem).  

***

Here’s who is REALLY winning the war in Ukraine | 

En enkelt appetizer: “Guess who is profiting from all of these weapon sales? Congress! In this segment, we expose the members of congress who are making millions from investments in big weapons companies.”

Jo, der er biolabs i Ukraine
Og jo, der er ikke bare nazister i Ukraine. Der er også biolabs. 

Se fx her:  US Department of Defense Finally Comes Clean – Admits in Public Document that There Are 46 US Military-Funded Biolabs in Ukraine 

*** 

Til sidst en perspektivering, der sætter den massive propaganda i de vestlige ’corporate media’ i relief: 

Are we stupid? Or are we just being treated as if we’re stupid? Which is it? asks Neil Oliver 

***

Summa summarum: Jeg ved, jeg gentager mig selv, men jeg KAN ikke komme mig over, hvor meget ondskab, denne verden rummer. De seneste to år – siden lockdown i marts 2020 – har været en rutschebane uden lige og den ene kolbøtte efter den anden i takt med, at jeg har vovet mig stadig længere ned i kaninhullet. 

Som min kloge historiker-ven siger: Vi har levet i et frikvarter fra 1945 til 2001. 

Jeg har i hvert fald! Og jeg kunne meget bedre lide frikvarteret end det nuværende klasseværelses hårde skolebænk! 

Del artiklen her: