CONNECT THE DOTS / FORBIND PUNKTERNE – OG ET KLART BILLEDE TONER FREM

NHO
Del artiklen her:

Af Lone Nørgaard. 

Efter godt to års corona-cirkus ved faste læsere af NewSpeek, at ’det hele’ hænger sammen: Massemigrationen & islamiseringen af Vesten, klima-alarmismen, WHO’s traktatplaner, spis-insekter-ikke-kød, skyhøj inflation, afskaffelsen af kontanter, big tech, big pharma, det militær-industrielle kompleks,  identitetspolitikken, der eroderer universiteterne og resten af uddannelsessystemerne indefra, Hollywoodfilmindustrien, der er gået woke,  FN’s Agenda 2030, digitale pas, stedfortræderkrigen i Ukraine, stigende benzinpriser, elbiler, udskamning og det, der er værre, af kritiske røster, overvågning, ansigtsgenkendelse, social credit points a la Kina osv. osv. osv. 

The Great Reset – den store nulstilling (’Build Back Better’) – faciliteret af bl.a. World Economic Forum og World Economic Forums slæng af Young Global Leaders er i fuld gang, og ingen skal tro, at den hellige grav er velforvaret, fordi alt pt ånder næsten fred og ingen fare. I hvert fald på overfladen i Danmark. Nul restriktioner, og folk rejser som besatte.  

MEN: Et godt sted at begynde at rulle garnnøglet op er her: Follow the money – følg pengene.   

Derpå dette link: Credentialed Experts  

’Denne side indeholder en oversigt over credentialed experts og frihedskæmpere, der har gjort sig fortjent til at ytre en mening om pandemien om pandemien og myndighedernes svar på den’. 

Linket kan suppleres med Heroes of the Pandemic 

***

10-timers raid i Trumps hjem 

Så er der aktuelt FBI’s raid af Trumps hjem at forholde sig til. Så her kommer en række links, der kaster lys over den sag.  

Real Story of FBI’s 10-Hour Raid on Trump’s Home: Interview With President Trump’s Lawyer

Best And Worst Responses To Trump’s Mar-a-Lago Raid

FBI Raids Trump’s Mar-a-Lago Home  

What Chance the FBI Plants Evidence in Boxes They Took from Trump?

Glenn reacts to FBI raid of Trump home: A ‘MASSIVE MOVE’

Har kommunister tagit över USA? – ”Allt kan vara förlorat” 

The best is yet to come’: Trump releases new campaign style video   

*** 

Og så til sidst et spørgsmål, som jeg ikke kan svare på: Er hele aktionen i Trumps hjem iværksat for at fjerne opmærksomheden fra WHO’s traktat-planer? 

Så der igen-igen er tale om ’controlled opposition’?  

Del artiklen her: