DE STATSFINANSIEREDE MEDIER ER I DAG MÅSKE DEN STØRSTE TRUSSEL MOD MENNESKEHEDEN

newspapers
Del artiklen her:

Af Karsten Pultz. 

De statsfinansierede medier er i dag måske den største trussel mod menneskeheden. De få hundrede eller tusinde psykopater bag The Great Reset og den såkaldte nye verdensorden ville uden mediernes hjælp have en langt sværere, måske endda umulig opgave, når det kommer til at få masserne til frivilligt at følge deres dagsorden.
Hvis alle mennesker rent faktisk forstod, hvad der foregik, hvilket medierne umuliggør, ville globalisterne ikke have en chance, for vi er trods alt mange flere end dem.

Dinosaur-medierne lyver, lyver og lyver 

Vi så i forbindelse med corona- og ’vaccine’-propagandaen, og vi ser det nu med Ukraine-situationen, hvordan mennesker mener sig informeret – og ikke, som de reelt er, propaganderet. Jeg selv har brugt flere timer hver dag i en måned på Ukraine-situationen, og jeg har stadig ingen anelse om, hvad der foregår. Kun en ting er jeg sikker på: dinosaur-medierne lyver, lyver og lyver.

Kan jeg overbevise andre om, at de reelt ikke ved, hvad der foregår? Nej, aldrig i livet, for de holder sig jo informeret gennem nyhederne og ved alt om situationen, især om hvem der er de gode, og hvem der er de onde, hvilket synes at være det vigtigste aspekt, medierne er sat til at formidle forståelsen af.

Dunning-Kruger-effekten og Dumhedsbjerget 

Ligesom med ’vaccine’propagandaen har vi her et eksempel på Dunning-Kruger-effekten, hvor folk efter at have fået en lille smule information mener at vide alt. Medierne fører med deres “information” folk op på toppen af “Mount Stupid” (Dumheds-bjerget) og efterlader dem der i en tilstand, hvor de ser sig selv som orakler, og hvor ingen kan overbevise dem om, at de faktisk kun ved ganske lidt om en sag.

MtStupid

Som det fremgår af grafikken, følger der efter “Mount Stupid” en “Valley of Despair” (Desperations-dal), som er resultatet af en fortsat indhentning af information, der afslører, at ens viden i første omgang var meget begrænset – ja, måske endda ikke-eksisterende. Desperationen opstår selvfølgelig, fordi man mente at vide det hele og nu erkender, at man stort set intet ved.

Mediernes anvendelse af Dunning-Kruger-fænomenet, det være sig bevidst eller ubevidst, er genial og effektiv: Efter ti minutter foran nyhederne kan man føle sig velorienteret, og når man så mødes med familie, venner og bekendte, kan man bekræfte hinanden i de af de statsfinansierede medier inducerede holdninger (propaganda) omkring Rusland. På den måde kan medierne holde hele verden hen i uvidenhed. 

Genialt! 

Del artiklen her: