STORBRITANNIEN: SOCIALDEMOKRATIETS LEDER STØTTER TERRORISME

(Foto: En smilende Jeremy Corbyn, leder for Storbritanniens socialdemokratiske parti, Labour, viser Det Muslimske Broderskabs håndtegn, rabia. Broderskabets slogan lyder: “Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar!”
Del artiklen her:

Lederen af det socialedemokratiske Labour-parti, Jeremy Corbyn, står på islamisternes side.

Briterne blev fornyligt chokerede, da et medie afslørede, at landets socialdemokratiske formand, Jeremy Corbyn, havde besøgt Palæstina for at lægge en blomsterkrans på graven for de terrorister, der i 1972 dræbte samtlige israelske sportsudøvere ved OL i München. Enker til de myrdede sportsmænd kalder Corbyns blomster-hyldest til terroristerne for “ondskabsfuld, grusomt og dumt.”

Men dette er langt fra det eneste tilfælde, hvor Jeremy Corbyn, der er leder af Labour – Storbritanniens socialdemokrati – mænger sig med terrorister. Corbyn har tidligere holdt bryllupstale for en vis Husam Zomlot. Zomlot er holocaust-benægter og mener, at det var israelere, der har opfundet de “løgnagtige” historier om udryddelsen af jøder under 2. Verdenskrig. Zomlot er i dag i ledelsen af PLO, der gennem mange år har begået terrorisme.

I 2014 deltog socialdemokraten Jeremy Corbyn i en pro-palæstinensisk konference i Tunesien. Her arbejdede Corbyn for den palæstinensiske sag sammen med en islamist, der mener, at det er legitimt at dræbe israelske børn. Med på scenen sammen med Corbyn stod en leder af en terrorgruppe, som kun en måned senere dræbte en jødisk rabbiner.

(Foto: En smilende Jeremy Corbyn, leder for Storbritanniens socialdemokratiske parti, Labour, viser Det Muslimske Broderskabs håndtegn, rabia. Broderskabets slogan lyder: “Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar!”

Et foto fra 2016 viser en smilende Jeremy Corbyn vise Det Muslimske Broderskabs håndtegn, rabia (fire fingre). Håndtegnet kan betegnes som et islamistisk “heil Hitler”. Broderskabet, som også er aktivt i Danmark, har et slogan som lyder: “Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar!”

De statsstøttede danske medier har ikke omtalt skandalen i England på trods af det store medie-fokus på landet grundet Brexit.

Den tidligere danske statsminister Helle Thorning-Schmidts (S) ægtemand Stephen Kinnock er politiker for Labour. Herunder ses Helle Thorning-Schmidt iklædt islamisk slør, mens hun som formand for Red Barnet International beder om flere penge til organistationens pigeskole, hvor niqab tilsyneladende er en del af skoleuniformen.

Og her ses selfie-Helle tage et foto med sig selv og erhvervsmanden George Soros. George Soros, der har tjent milliarder på valutaspekulation og på den måde kørt flere landes økonomi i sænk, skænker milliarder til organisationer, der arbejder for at få flere migranter fra den tredje verden til Vesten.

(Foto: Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt tager en selfie med George Soros og forretningsmanden Mohammed Ibrahim. Helle Thorning-Schmidt er ligesom Soros en stærk fortaler for centralisering af magt og for ikke-vestlig migration. Både George Soros og Helle Thorning-Schmidt (som leder af Red Barnet International) har betalt skibe for at fragte migranter fra Libyen til Europa i pendulfart).

Læs også:

HELLE THORNING IFØRT ISLAMISK SLØR: STØT VORES NIQAB-KLÆDTE SKOLEPIGER

UDLÆNDINGEPOLITIK:  ER SOCIALDEMOKRATIET TROVÆRDIGT?

SOCIALDEMOKRATIET INVITEREDE AL-QAEDA-SYMPATISØR TIL AT TALE OM “ANTI-RADIKALISERING”

SOCIALDEMOKRATIET ER DYBT AFHÆNGIG AF MUSLIMSKE VÆLGERE

SOCIALDEMOKRATERNE ER DANMARKSMESTRE I ERDOGAN-MOSKEER

CHOKERENDE VIDEO FRA AARHUS: INGEN DANSKERE TIL SOCIALDEMOKRATISK VÆLGERMØDE

Del artiklen her: