LØGN OG ISLAMISME: MIT “DIALOG-MØDE” MED ÖZLEM CEKIC

NicolaiSennels
Del artiklen her:

“Fuld af løgn og islamisme.” Sådan var Nicolai Sennels’ indtryk af Özlem Cekic efter deres “dialog-kaffemøde”.

Kommentar af Nicolai Sennels

“Det er jo løgn. Hvad sker der for dig?”, skrev Venstres Jakob Ellemann for nyligt til Özlem Cekic. Det er langt fra første gang, det talende vandfald Özlem Cekic er blevet beskyldt for løgn. For nej, Inger Støjberg har aldrig fejret uforsigtige lykkeridderes død på Middelhavet. Og nej, det passer ikke, at kun 3 procent af indvandrerne er kriminelle. Det var ellers hvad Özlem Cekic havde påstået i en debat med Nye Borgerliges Pernille Vermund. Tallet er nærmere halvdelen, hvilket Danmarks Radios Detektor senere dokumenterede. Det var ikke muligt for DR at få en kommentar fra Özlem, hvilket fik Pernille Vermund til at kalde hende for en “løgnagtig kryster“.

Og lige for at rette lidt flere af den den tyrkisk-fødte socialists vilde påstande, så var fattig-Karina ikke fattig, det islamiske tørklæde er ikke et frihedssymbol og jo, der er en sammenhæng imellem terror, islam og indvandring.

Özlem Cekic har bygget en karriere på løgne og løsrevne påstande, og det er utroligt, at medierne fortsat gider at bruge hende. Jeg er med på, at journalistik ofte kræver, at man stiller to personer med modsatrettede holdninger overfor hinanden, men man kunne i det mindste vælge personer, der gør sig en bare en lille smule umage med at forholde sig til virkeligheden, spørgsmål og andre besværlige størrelser.

(Foto: Özlem Cekic. “Özlem Cekic er en af islamismens mange ansigter,” mener Nicolai Sennels (foto: Steen Thomassen))

Tilbage i 2015, da jeg hver mandag efter arbejdstid cyklede ind til Axeltorv i København og med hjælp fra en flok ligesindede, en megafon og ca. 200 betjente fortalte lidt om, hvad der står i Koranen og den slags, inviterede Özlem Cekic mig på “dialogkaffe”. Hun ville med sine egne ord gerne forstå mit “had”. Jeg hader ikke nogen – allerhøjest noget – og takkede nej. Men Cekic fortsatte med at spørge, og til sidst lykkedes det et par gode håbefulde venner at overtale mig. Det viste sig at være spild af tid, kan jeg godt allerede nu afsløre.

Vi mødtes på Café Blå Time (mit valg: jødisk ejet og serverer udmærkede anti-jihadkager – croissanter). Özlem Cekic gjorde meget ud af at fortælle om sin fitnesstræning og insisterede på at betale. Hun fortalte, at hun var troende muslim, fastede og fejrede Eid.

Og så gik det eller nøjagtigt, som jeg havde fortalt mine mere godtroende venner, at det ville gå: Løgn og islamisme. Hun fortalte, at Koranen ikke påbød kvinder at bære slør (løgn), og da jeg kom ind på jødernes situation, fortalte hun, at den tyrkiske ambassade i København da også havde politibevogtning (løgn: jeg har arbejdet i området i mange år og undtaget, når der er demonstrationer imod Erdogans islamistiske regime, er der ingen bevogtning overhovedet).

Jeg fortalte hende, at min primære anke imod islam er de islamiske love, sharia. Özlem Cekic reagerede ved at afvise at diskutere emnet. Hvordan hun ville forstå mit “had”, hvis ikke hun ville høre mine argumenter, nåede jeg aldrig at finde ud af. Min medbragte ven rystede mere og mere på hovedet, og jeg kunne ikke lade være med at blinke ham et hvad-sagde-jeg smil.

Da jeg spurgte Özlem Cekic om hendes holdning til Muhammeds seksuelle forhold til den 9-årige Aisha, nægtede hun ganske enkelt at tage afstand. Wow! Kun de mest hardcore islamister vil ikke indrømme det bedrøvelige i denne del af deres profets liv.

Min gode ven Christian og jeg afsluttede mødet høfligt og gik grinende og hovedrystende ud i solskinnet på Store Kongensgade.

Når jeg uforvarende har læst om Özlem Cekics udtalelser senere hen, bekræfter det mig i det billede, jeg allerede havde dengang i den hektiske sommer 2015: Hun har en enkelt mission her i livet, og det er at fremme islam og muslimsk indvandring ved at fremstille det mere positivt, end det er.

Özlem Cekic er en af islamismens mange ansigter.

Video: Nicolai Sennels holder tale på Axeltorv i København 2015. I baggrunden kan man høre venstreorienteredes skrig og fløjt, mens uniformerede og civile betjente render rundt og stopper angreb fra alle sider:

Læs også:

VENSTREFLØJENS AFGRUNDSDYBE HYKLERI

ITALIENSK FEMINIST ANKLAGER VENSTREFLØJEN OG FEMINISTER FOR AT TIE OM MIGRANTERS VOLDTÆGTER

HVORFOR STØTTER VENSTREFLØJEN EN VOLDELIG MUSLIMSK IDEOLOGI?

Del artiklen her: