AFSLØRING: KÆMPE ANTI-BREXIT DEMONSTRATION BETALT AF… EU

(Foto: Demonstranter prøver at presse politikere og vælgere til at aflyse Brexit, eller i det mindste at sikre, at Storbritannien forbliver i EUs toldunion. Demonstrationen er organiseret med støtte fra EU og finansmanden Georg Soros via The European Movement)
Del artiklen her:

Unionen forsøger at lægge pres på genstridige nationale regeringer ved at mobilisere befolkningen imod dem.

Organisationens People’s Vote organiserer enorme demonstrationer i Storbritannien. Formålet er at lægge pres på politikere og vælgere for at bremse Storbritanniens udmelding af EU. Over en halv million mennesker deltog i en enorm demonstration imod Brexit d. 20. oktober.

Det kræver store ressourcer og massevis af penge at organisere så store arrangementer. Der skal trykkes skilte, plakater, flag og t-shirts. Arrangementet skal annonceres vidt og bredt, tilhørerne skal i mange tilfælde transporteres og der er brug for meget omfattende koordination af alt fra mad til toiletter, sikkerhed, kommunikation med myndigheder og medier, kampagner på sociale medier osv.

Blandt de organisationer, som står bag de overvældende demonstrationer, er The European Movement. The European Movement modtager millioner af kroner i støtte af EU, penge som altså bl.a. bliver brugt på at organisere store demonstrationer imod de britiske vælgeres ønske om at forlade unionen. Derudover har den grådige finansmand Georg Soros doneret knap 2 mio. kr. til The European Movement.

De EU-sponsorerede demonstrationer er endnu et tegn på, at styret i Bruxelles ikke accepterer demokratiske valg.

The European Movement blev sidste år dømt for at indsende falske regninger til EU for dermed at få ulovligt udbetalte penge.

Video: Komikeren Pat Condell er stor fan af Brexit:

Læs også:

BREXIT: MASSER AF ARBEJDE OG HØJE LØNSTIGNINGER

BREXIT BULDRER DERUDAF: ROLLS-ROYCE MÅ ANSÆTTE FLERE FOLK

MENINGSMÅLING: KLART FLERTAL AF ENGLÆNDERNE ER GLADE FOR BREXIT

ER DETTE VERDENS ONDESTE MAND? MØD GEORGE SOROS

MEDIERNE SPREDTE FAKE NEWS OM BREXIT-PANIK: PUNDET STIGER OG STIGER

UPS: DAVID CAMERON GLEMTE TÆNDT MIKROFON: “BREXIT IKKE SÅ SLEMT”

Del artiklen her: