VENSTREFLØJENS KÆLE-ISLAMIST ANHOLDT FOR MASSE-VOLDTÆGTER

(Foto: Tariq Ramadan)
Del artiklen her:

Tariq Ramadan, opfinderen af “euro-islam” er anholdt efter alvorlige anklager om lidt for meget islamisk sanktioneret #Metoo.

Tariq Ramadan har i mange år været venstrefløjens rollemodel. Ramadan talte for, at muslimske migranter skulle kaste følelsen af undertrykkelse og minoritet af sig og med deres religiøse identitet tage fuldt del i samfundet. Det har af mange været tolket, som at han mente, at muslimer skulle integrere sig. Mere islamkyndige har bekymret sig over den kendte islam-professors tilknytning til det voldelige Det Muslimske Broderskab, hvis motto lyder: “Allah er vores mål, koranen er vores grundlov, profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allah er vores ønske. Allahu akbar.”

Tariq Ramadan markedsføres i Danmark af bl.a. islamisten Sherin Khankhan, der anbefaler hans bøger i hendes kvinde-moské.

Den smukke og høje Tariq Ramadan, der i mange år nød stillingen som professor indenfor islam på det berømte Oxfort Universitet i England, er efter en række alvorlige anklager og vidnesbyrd om voldtægter og andre seksuelle overgreb nu blevet anholdt af fransk politi.

Tariq Ramadan har ikke brudt islamisk lov, sharia, der flere steder tillader sexslaveri og slet ikke har begreber for kvinders frie ret til selv at vælge deres sexpartner(e), men demokratiske love ser som bekendt anderledes på den slags.

“His audience ranges from second-generation immigrants in the suburbs to intellectuals, especially on the left,” skriver Swissinfo om sagen mod den prominente fortaler for verdens hurtigst voksende religion.

Med Tariq Ramadans fald fra tinderne har venstrefløjen og den imperialistiske islamisme mistet en vigtig stemme. En stemme, der med sine ord og udadtil charmerende adfærd med stor succes har formået at bilde mange mennesker ind, at Muhammeds religion har en plads i demokratiske sekulære samfund.

Den tid er formentligt slut nu.

Video: Et af Tariq Ramadans voldtægtsofre fortæller sin historie:

Læs også:

DEN “FEMINISTISKE” IMAM SHERIN KHANKAN ANBEFALER VOLDTÆGTSANKLAGET ISLAMIST

SHERIN KHANKAN ANBEFALER ISLAMISTISKE FORTALERE FOR JIHAD OG STENING

DOMSTOL SKAL AFGØRE: GÆLDER SHARIA I EU?

Del artiklen her: