GENERATION JIHAD: STOR INTERESSE FOR HENRETTELSESVIDEOER PÅ INDVANDRERSKOLER

(Foto: Skoleelever i Tyskland)
Del artiklen her:

Stor interesse for jihad blandt efterkommere af indvandrere.

Mens europæiske skatteydere er gået på arbejde hver dag, så indvandringen kunne finansieres, har muslimske forældre som tak opdraget en generation af jihadister.

80 procent af unge tyrkere i Holland ser “intet galt” i at føre “jihad” imod ikke-muslimer. Det meget høje tal skal ses i lyset af, at tyrkere anses for at være blandt de mere vestligt indstillede muslimer. 27 procent af alle unge franskmænd og 14 procent af alle unge briter under 25 sympatiserer med jihad-bevægelsen Islamisk Stat. Dette inkluderer efter al sandsynlighed et meget stort flertal af unge muslimer i de to lande.

Tallene stemmer fint overens med, at 75 procent af muslimerne i Europa mener, at Koranen – en bog, der hundredevis af steder prædiker vold mod ikke-muslimer – skal tolkes bogstaveligt.

Nye oplysninger fra indvandrer-tunge skoler i Tyskland bekræfter billedet af en ekstrem voldelig adfærd blandt den kommende generation af efterkommere.

“Særligt på skoler med mere end 70 procent indvandrere tager problemerne med knive og peberspray til. Verbale og fysiske angreb på lærere og elever er ikke længere en sjældenhed. Grusomme videoer på de sociale netværk er helt almindeligt. WhatsApp-videoer, hvor folk får hugget hovedet af af Islamisk Stat, breder sig som en løbeild,” fortæller præsident for det Tyske Lærerforbund Heinz-Peter Meidinger til Bild.

Heinz-Peter Meidinger fortæller også, at der er stigende problemer med anti-semitiske angreb på tyske skoler med mange indvandrere.

“Vi taler om skoler med en migrantandel på 70, 80, 90 eller endda 100 procent. De eksisterer ikke overalt. Men hvor de er, ser vi religiøse konflikter udkæmpet mellem elevgrupperne på skolerne. Ofte sker det blandt migranterne selv, men det går også ud over de tyske og de jødiske klassekammerater. Lærerne er også i stigende grad målet for verbale angreb,” fortæller han.

Det er især kvindelige lærere, det går ud over. Det er Heinz-Peter Meidingers opfattelse, at det er et resultat af migrantbørnenes kultur:

“Hos familier fra arabiske og nordafrikanske oprindelseslande er der et billede af kvinder, der er uforeneligt med vores. Børn fra disse familier kan finde på at sige ‘Jeg adlyder ikke dig, din luder!’ På nogle skoler er dette ikke længere isolerede tilfælde, det er en del af hverdagen.”

Også i Danmark er der blandt den kommende generation af efterkommere tilsyneladende bekymrende tendenser. Dette ses bl.a. på skoler på det indvandrertætte Nørrebro i København.

I et bekymringsbrev fra Guldberg Skole på Nørrebro til Københavns Kommune beskriver skoleleder Morten Nielsen og tillidsrepræsentant Tina Arvin, hvordan elever ”spytter, slår, river, sparker og verbalt nedgør kolleger” og at ”volden er blevet en så integreret del af hverdagen, at kolleger ikke længere reagerer på volden.” Der fortælles bl.a. om en lærer, der har ”fået kastet mad i hovedet” og er ”blevet skubbet af en elev”. En anden lærer er blevet ”slået i ansigtet af elev”. En tredje lærer blev ”sparket på ben, slået på kroppen og spyttet i ansigtet af elev”.

Voldsomme indvandrerbørn sætter også deres præg på svenske skoler. Her fortæller en lærer, at “Jeg tror højest, der går fem år, førend det langsomme kollaps resulterer i et fuldstændigt sammenbrud. Hverdagen i de multikulturelle skoler: Trusler, vold og endda voldtægter. Jeg er blevet skåret med en kniv, truet, slået og har fået min bil vandaliseret. Jeg har haft elever, som er blevet bortgift, mishandlet og solgt til sex for en cigaret. Elever som er blevet røvet, endda helt ned i indskolingen. Jeg har været på skoler, hvor der var skudhuller i væggene.”

Den første svenske skole har nu investeret i skudsikre vinduer. Mon ikke mange private – også i Danmark – vil følge trop de kommende år, når de mange voldelige elever bliver voksne?

Video: Elever med indvandrerbaggrund fortæller om, hvordan de truer og tæsker ikke-muslimske lærere og elever:

Læs også:

FORSKNING: ISLAMISKE BØRNEHAVER OG FRISKOLER SKABER JIHADISTER

VOLDSOM RADIKALISERING: LANGT FLERTALLET AF UNGE MUSLIMER STØTTER JIHAD

LØSNEDE HJULBOLTE, STENKAST FRA BROER OG AFBRÆNDTE BILER: DANMARK UNDER MASSIVT ANGREB FRA LAVTEKNOLOGISK JIHAD

SE DE KVALMENDE BILLEDER: INDVANDRERE “LIKER” OG GRINER AF STOCKHOLM-TERROR

Del artiklen her: