BURKA-PROTEST: AUTONOME I SAMARBEJDE MED ISLAMISTER

Del artiklen her:

Venstrefløjen kæmper skulder ved skulder med hardcore islamister for islams kvindesyn.

Venstreradikale har tilbudt deres kreativitet, organisationstalent og virkelyst til nogle af Danmarks mest radikale islamister. Det fortæller magasinet Vice, der selv har tråde til det venstreradikale miljø.

Det Islamiske Trossamfunds moské har således været omdannet til en kreativt klippe-klister workshop, hvor venstreradikale slagord er blandet med shariaens foreskrifter for kvinders påklædning.

Planen er en demonstration imod burkaforbuddet og ud fra Vice’ oplysninger tyder det på, at man vil bryde den nye lov. Demonstrationen løber af stablen i dag, onsdag d. 1. august – altså samme dag som forbuddet mod at bære burka og niqab træder i kraft.

Se Vice’ billeder fra moskeen, hvor venstreradikale arbejder side om side med islamister her. I artiklen fremgår det tydeligt, at mange islamister har taget den venstreradikale retorik til sig – et tegn på nære forbindelser imellem de to ekstreme samfundsgrupper

Det er langt fra første gang, venstreradikale samarbejder med islamister. NewSpeek har tidligere citeret en iransk flygtning i Canada for at “Det starter altid med samarbejde mellem venstrefløjen og islamister.” En ekspert på området, Edward Klein, mener ligefrem at kunne bevise, at venstreradikale har samarbejdet med Islamisk Stat i forbindelse med bl.a. de voldsomme optøjer ved G20-topmødet sidste år.

Engelsk politi fandt under en ransagning hos en jihadist den venstreradikale bombemanual Anarkistens Kogebog.

Video: Venstreradikale synger “Allahu akbar” (Allan er størst) ved en anti-Trump demonstration i Berlin, hvor også danske autonome deltog:

Læs også:

MINISTERIUM: DEN RADIKALE VENSTREFLØJ ER PARAT TIL AT DRÆBE

TERRORFAREN FRA VENSTRE: TYSKLAND ØNSKER EUROPÆISK REGISTER OVER AUTONOME

DF: HVIS REGERINGEN KAN FORBYDE LOYAL TO FAMILIA, KAN DEN OGSÅ FORBYDE VOLDELIGE VENSTRERADIKALE GRUPPER

SVIGTER DE ARBEJDSLØSE: ENHEDSLISTEN OG ALTERNATIVET VIL VÆRE BORGMESTRE FOR MOSKEER OG EID-FESTER

VENSTRERADIKALE FANDT ISLAMKRITIKERS ADRESSE, SÅ SKETE DETTE…

KØBENHAVNS KOMMUNE I SAMARBEJDE MED TILHÆNGERE AF ISLAMISK STAT

https://newspeek.info/voldelige-venstreradikale-foreninger-trykker-paa-turboen-vil-inddrage-muslimer-i-militante-aktioner/

Del artiklen her: