SVENSKE MYNDIGHEDER ANGRIBER SANDFÆRDIG POLITIMAND: HAN MÅ KUN HAVE REGERINGENS HOLDNING

(Foto: Svensk jurist vurderer, at betjenten Peter Springares udtalelser om, at der er en sammenhæng imellem seksualforbrydelser og indvandring er "fuldstændigt grundløse")
Del artiklen her:

Politibetjenten Peter Springare blev berømt sidste år, da han helt i overensstemmelse med fakta udtalte, at langt de fleste kriminelle har udenlandske navne.

Den seksuelle kriminalitet i Sverige har ifølge svensk politi nået nye grader af grovhed. En kvinde fik sat ild til sit skød, efter at hun var blevet gruppevoldtaget. En anden kvinde blev grinet af, af forbipasserende, fordi hun havde sæd i ansigtet efter at være blevet gruppevoldtaget af op mod tyve mænd i en indvandrerghetto. Men fortæller man, hvem der står bag de torturlignende voldtægter, får man myndighederne på nakken i det stadigt mere totalitære Sverige.

Politibetjenten Peter Springare, der sidste år blev verdenskendt for at fortælle sandheden om størstedelen af de kriminelles herkomst, er igen i vælten. Det skyldes bl.a. udtalelser om, at de indvandrede voldtægtsmænd har et “forskruet kvindesyn”, og at der er en sammenhæng imellem stigningen i voldtægter og den høje indvandring til Sverige.

Det sker ifølge den erfarne betjent ofte, at voldtægtsmænd med indvandrerbaggrund griner i retten. Voldtægt er i høj grad et kulturelt fænomen, mener han:

“Det har at gøre med deres menneskesyn. Det er der ingen tvivl om, og det kommer også frem, når vi afhører dem. Så kalder de kvinderne for ‘ludere’ og lignende,” fortæller han i optagelser fra et privat foredrag, der er kommet de stærkt forargede svenske medier i hænde.

En jurist fortæller til svensk TV i en kommentar til Peter Springares udtalelser, at betjente bør holde sig til at have regeringens holdning. “Udtalelserne er fuldstændig grundløse,” mener juristen om Peter Springares påstande.

Bedøm selv:

Læs også:

DANSK BETJENT: DANMARK LIGE SÅ SLEMT SOM SVERIGE

VOLDTÆGTER STEGET MED 232 PROCENT SIDEN VENSTRE OVERTOG MAGTEN

EKSTREMT POSITIVT SYN PÅ VOLD MOD KVINDER BLANDT MIGRANT-KULTURER

Del artiklen her: