“VOLDTÆGT, GROV VOLDTÆGT, OVERFALDSVOLDTÆGT”

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Sverige oplever i disse år en regulær tsunami af kriminalitet.

De svenske politikere nægter fortsat at føre statistik over indvandreres andel i katastrofen.

Men nu har en svensk politimand fået nok af den mur af løgne og fortielser, som medier og politikere holder befolkningen hen med.

Læs også: KUN TO MÅNEDERS FÆNGSEL TIL FLYGTNING, SOM ANAL-VOLDTOG PIGE

Grusom virkelighed

Politimanden Peter Springares opdatering på Facebook har sat ild til debatten med en enkelt Facebook-opdatering. Den enorme reaktion på indlægget afslører, at der under den pæne svenske overflade ligger enorme kræfter, som før eller siden vil eksplodere i hovedet på de ansvarlige journalister og politiske partier.

Her er indlægget:

“Her er, hvad jeg har håndteret mandag-fredag ​​i denne uge: Voldtægt, voldtægt, grov voldtægt, overfaldsvoldtægt, afpresning, afpresning, vold, ulovlige trusler, vold mod politiet, trusler mod politiet, narkotikahandel, grov narkotikakriminalitet, mordforsøg, voldtægt, afpresning og vold.

Formodede gerningsmænd: Ali Mohamad Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, igen, igen, igen,  Christoffer … hva, det er sandt? Ja, et svensk navn krøb ind i udkanten af ​​en narkotikaforbrydelser. Derefter Mohammed Mahmod Ali, igen og igen.

Forbrydernes ophavslande: Irak, Irak, Tyrkiet, Syrien, Afghanistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, ukendt land, ukendt land, Sverige. Halvdelen af ​​de mistænkte kender vi ikke oprindelseslandet på, fordi de har ingen gyldige papirer har. Dette betyder oftest, at de lyver om deres nationalitet og identitet.

Nu taler vi kun Örebro. Og disse forbrydelser optager vores efterforskningsmæssige kapacitet til 100 procent.

Sådan har det set ud de sidste 10-15 år.”

De politisk korrekte forældre, som i årtier har stemt på masseindvandring har et gigantisk forklaringsproblem over for deres børn og børnebørn.

Læs også: ER DETTE DANMARKS MEST POLITISK KORREKTE POLITIKREDS?

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.