DANSK BETJENT: DANMARK LIGE SÅ SLEMT SOM SVERIGE

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Den svenske politibetjent Peter Springare er kommet i vælten efter at have delt oplevelser fra sit arbejde på Facebook.

Vold og især voldtægter fylder svensk politis – og svenske borgeres – hverdag i helt ekstrem grad. Og så godt som alle gerningsmænd har ikke-vestlig baggrund.

Springare er blevet meldt til politiet af sin egen chef, og de svenske medier og en Facebook-hær af politisk korrekte gør hvad de kan for at udskamme ham for at sprede “racistiske” fakta. Springare er ligeglad, han er nemlig ikke racist, han forholder sig blot til virkeligheden.

Læs også: “VOLDTÆGT, VOLDTÆGT, GROV VOLDTÆGT, OVERFALDSVOLDTÆGT…”: EN UGE I SVENSK POLITIMANDS ARBJDE

Støtte fra dansk betjent

Nu tager den danske betjent Lars Skar bladet (kopi her) fra munden. Det sker i Facebook-gruppen Stå Upp För Peter Springare:

“Jeg er kriminalassistent i Københavns politi og jeg står 100% inde for Peter Springare’s udsagn. Vi har nemlig nøjagtig de samme problemer i Danmark.

Der er stort set ingen danske navne på politiets døgnrapporter og en meget stor del af politiets ressourcer bliver brugt på uopdragne, uintegrerbare fremmede.

Lad os få en fri debat om emnet, så vi kan tackle problemerne. De kan nemlig ikke ties ihjel og de har intet med racisme at gøre.”

Læs også: HVORFOR TIER DE STILLE?

Enig dansk politichef

Tidligere drabschef i dansk politi Ove Dahl er enig med Springare og Skar.

I sin bog Drabschefen – Nye sager gennemgår Dahl 11 drabssager, som han selv havde efterforsket.

I bogen løfter drabschefen lidt af sløret for, hvor meget indvandrere reelt står bag den personfarlige kriminalitet:

“Det her kan sagtens opfattes, som om jeg er hamrende racistisk, som jeg også er blevet beskyldt for. Men jeg er bestemt ikke racist. Jeg holder mig bare til de tørre tal og de facts, som jeg har kunnet se i min hverdag i politiet. Når jeg ser på navnene på de gerningsmænd, der har begået drab eller drabsforsøg, været med i bandekonflikt, røveri, voldtægt – så er det et fremmedartet navn i 95 procent af sagerne. Det er da alt for meget. De er nogle tal, man ikke kan løbe fra. Men det er nogle tal, som mange har svært ved at forholde sig til, også rent politisk.”

Læs også: SEKS MUSLIMER DØMT FOR AT VOLDTAGE TO PIGER

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.