DANSK BETJENT: DANMARK LIGE SÅ SLEMT SOM SVERIGE

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Den svenske politibetjent Peter Springare er kommet i vælten efter at have delt oplevelser fra sit arbejde på Facebook.

Vold og især voldtægter fylder svensk politis – og svenske borgeres – hverdag i helt ekstrem grad. Og så godt som alle gerningsmænd har ikke-vestlig baggrund.

Springare er blevet meldt til politiet af sin egen chef, og de svenske medier og en Facebook-hær af politisk korrekte gør hvad de kan for at udskamme ham for at sprede “racistiske” fakta. Springare er ligeglad, han er nemlig ikke racist, han forholder sig blot til virkeligheden.

Læs også: “VOLDTÆGT, VOLDTÆGT, GROV VOLDTÆGT, OVERFALDSVOLDTÆGT…”: EN UGE I SVENSK POLITIMANDS ARBJDE

Støtte fra dansk betjent

Nu tager den danske betjent Lars Skar bladet (kopi her) fra munden. Det sker i Facebook-gruppen Stå Upp För Peter Springare:

“Jeg er kriminalassistent i Københavns politi og jeg står 100% inde for Peter Springare’s udsagn. Vi har nemlig nøjagtig de samme problemer i Danmark.

Der er stort set ingen danske navne på politiets døgnrapporter og en meget stor del af politiets ressourcer bliver brugt på uopdragne, uintegrerbare fremmede.

Lad os få en fri debat om emnet, så vi kan tackle problemerne. De kan nemlig ikke ties ihjel og de har intet med racisme at gøre.”

Læs også: HVORFOR TIER DE STILLE?

Enig dansk politichef

Tidligere drabschef i dansk politi Ove Dahl er enig med Springare og Skar.

I sin bog Drabschefen – Nye sager gennemgår Dahl 11 drabssager, som han selv havde efterforsket.

I bogen løfter drabschefen lidt af sløret for, hvor meget indvandrere reelt står bag den personfarlige kriminalitet:

“Det her kan sagtens opfattes, som om jeg er hamrende racistisk, som jeg også er blevet beskyldt for. Men jeg er bestemt ikke racist. Jeg holder mig bare til de tørre tal og de facts, som jeg har kunnet se i min hverdag i politiet. Når jeg ser på navnene på de gerningsmænd, der har begået drab eller drabsforsøg, været med i bandekonflikt, røveri, voldtægt – så er det et fremmedartet navn i 95 procent af sagerne. Det er da alt for meget. De er nogle tal, man ikke kan løbe fra. Men det er nogle tal, som mange har svært ved at forholde sig til, også rent politisk.”

Læs også: SEKS MUSLIMER DØMT FOR AT VOLDTAGE TO PIGER

Del artiklen her:

12 Comments

 1. Modigt. Men uha-uha, pas på! Sandheden er ilde hørt og en hel hær med pegepinde og køller står klar til at gå løs på jer.

 2. Jeg mener at , i stedet for at udskamme Peter Springare, burde man rose ham fordi han lægger fakta på bordet.
  Jeg kan i øvrigt oplyse at man ikke er racist, fordi man er religions kritiker, i det at religion INTET, ABSOLUT INTET har med race at gøre. Det er en tro på en guddom, et begreb, så den der med at man er racist, fordi man kritiserer f.eks. islam har INGEN GANG PÅ JORD.

 3. Der burde være omgående og ufravigelig udvisning af fremmede, der er dømt for personfarlig kriminalitet. Ikke noget med jamen ditten eller datten UUUUD

  Hvis der er tale om en fremmed, der er blevet tildelt dansk statsborgerskab, skal dette annulleres.

 4. Selvfølgelig er situationen næsten den samme i DK som i Sverige. Grænsekontrol på den svenske side, men ingen den modsatte vej til Danmark. Ud af 12000 afviste asylansøgere i Sverige sidste år, kunne de svenske myndigheder kun finde 4000. Hvor mon resten er blevet af?
  Tikkende bomber render rundt blandt os i hele EU. Tak til A.Merkel, som åbnede op for EUs langsomme opløsning.

 5. Jeg er ikke overrasket…
  Men det er modigt at stå frem på den måde, i landet hvor uintelligente mennesker råber “RACIST” efter en, hvis man bare så meget som ytre man ikke har lyst til at spise halal kylling juleaften.

 6. Det kræver mod at gå mod strømmen også hos politiet,for tavshed KAN være guld og tale sølv,men nødvendigt at sandheden kommer frem,uanset ilde hørt.

 7. Der er for så vidt intet overraskende i, at kriminalitetsbilledet er det samme i Danmark som i Sverige. Det tror jeg ikke kommer bag på mennesker, der ser realistisk på verden. Sverige er bare hårdere ramt, alene af den grund, at procentdelen af migranter i samfundet er højere i Sverige end i Danmark.
  Forskellen på Sverige og Danmark er imidlertid, at der heldigvis i Danmark er lagt langt mindre låg på debatten, end tilfældet har været i Sverige, hvor en politisk korrekt klike inden for politik og medieverden har forsøgt totalt at undertrykke enhver afvigende holdning i en sådan grad, at Sverige nærmest har været et totalitært samfund på linie med de tidligere østbloklande i Sovjettiden.
  Man har i Sverige fra det etablerede samfunds side – indtil nu med stort held – fejet ethvert indvandringsrelateret problem ind under gulvtæppet og har tildelt enhver kritiker et stempel som værende racist.
  Den går ikke længere i Sverige. I høj grad takket være alternative medier har sandheden formået at bane sig vej, som en mælkebøtte kan bane sig vej op igennem en asfaltbelægning.
  I stadig højere grad fremstår etablissementets politikere som de landsforrædere og løgnhalse de er, og stadigt færre tror på de officielle medier, der i mangfoldige tilfælde leder tankerne hen på salig Komiske Ali, der med støjen fra amerikanske bomber og tanks i baggrunden forsikrede omverdenen om, at der ikke var amerikanske tropper i Irak.
  Den modige betjent, Peter Springare, har formået at sprænge en af etablissementets dæmninger, så sandheden kommer strømmende ud, idet han med dramatisk virkning har afsløret kriminalstatistikkens fortielser og forfalskninger og vist, hvordan virkeligheden virkelig er. Han burde have en fortjenstmedalje. I stedet forsøger man at bringe ham til tavshed. Og så råddent er det svenske system blevet, at man ikke vil blive forundret, hvis han pludselig kommer ud for en ulykke.
  Heldigvis er tilstanden i Danmark ikke så slem som i Sverige. Men hvis de politisk korrekte herhjemme fik samme magt som deres “kolleger” i Sverige, ville det se sort ud. Derfor er det vigtigt, at medier som Newspeek, Den Korte Avis m.fl. er der til at fortælle den sandhed, som mange helst ikke vil have frem i lyset, også her i Danmark.

 8. Reelt, må vi erkende, at Retssystemet er brudt
  fuldstændig sammen – ikke kun i Danmark men i
  hele Europa! Det retssystem, der skulle beskytte vores
  demokrati og frihed, som det har taget os over 500 år, at bygge op.
  Retssystemet har kapituleret – vi er alle blevet “lovløse,,,
  Man kunne også sige: intet retssystem intet demokrati og omvendt
  Hvordan kunne dette ske – lige under vores næse og ved højlys dag?
  Hvorfor var der ikke nogen, der “så,, noget,,? eller sagde noget?
  Der er jihad krig i hele Europa, men ingen opdaget noget – endnu!

  P.S: Tak til den/de betjente, som tør at stå frem!

  • Uha… som i jeres øjne helt sikkert ræverød salonsocialist, himmelråbende naiv, tiltroende de traditionelle medier osv osv (Med andre ord – sandsynligvis gående mod “landsforræder” i jeres øjne) har jeg lyst til at kaste mig ind i denne diskussion. Jeg lover at holde den gode tone – er I friske?

   Skal vi snakke om, hvornår retssystemer bryder sammen?

   De bryder sammen, når de politikere der sætter rammerne for selvsamme system (De har selv vedtaget lovgivningen) i næste nu går ud, og undsiger domstolenes arbejde. DET er undergravende for vores retssystem. Af folketingspartierne herhjemme er det primært DF der kritiserer, men Nye Borgerlige gør det naturligvis endnu mere.

   I USA har vi Trump, der tager den skridtet videre. Ikke alene kritiserer han de domstole der underkender hans dekret – han kalder dommene for “politiske”. (http://abcnews.go.com/Politics/timeline-president-trumps-immigration-executive-order-legal-challenges/story?id=45332741). Med andre ord antyder politikeren (I USA og DK), at dommerne ikke afgiver kendelse ifølge loven (Som de selv har vedtaget), men “politisk”.

   Kan I ikke selv se, hvilken vej det tager os ned ad? Hvis jeg som borger ikke skal stole på den “politiske” domstol her – hvorfor skal jeg så bøje mig for dens beslutninger i alle mulige andre sager?

   Lad os sige jeg bliver kendt skyldig i økonomisk kriminalitet, og jeg idømmes fængsels- eller bødestraf. Hvorfor skal jeg som borger acceptere denne dom? Dommeren er jo politisk? Igen: Det er en undergavelse af retssystemet – det er retningen mod sammenbrud).

   Der er ingen tvivl om at “de fremmede” lægger en belastning på vores samfund, som er større end deres antal berettiger til. Og det er en helt rimelig diskussion.

   Men vi mangler et svar på, hvordan det skal fungere, hvis man som lovgiver eller statsleder nedgør/ignorerer domstole, osv. Det samfundssystem har et navn: Det kaldes diktatur.

 9. Det handler desværre om værdier
  Det Vesteuropæiske Retssystem og lovgivning er basalt set opbygget på den antagelse at mennesket er et rationelt fornuftsvæsen som af “egen kraft” formår at træffe de rigtige valg
  “Det bedre arguments tvangløse tvang” som Habermas kalder det
  De utilpassede unge kommer fra en baggrund der er byggef på helt andre værdier -hvor man hugger hænderne af tyveknægte og stener utro kvinder.
  Når de kommer til Vesteuropæisk land og bliver snuppet for at have “lånt” en bil og får at vide at det må de sørme ikke af en venlig (kvindelig) betjent -hvorefter de slippes fri -Så er det ik så mærkeligt at de ikke respekterer Vesteuropæisk retspraksis

 10. Facts er udtryk for empiriske konstateringer af hvad der er sandt i denne verden. Facts er kendsgerninger og facts er uafhængige af os og de politiske, sociale og religiøse kategorier vi tænker i. På samme måde som den matematiske begrebsverden er uafhængig af os. 2 plus 3 = 5 uanset hvad vi ellers tror på.

  Der eksisterer derfor ikke xenofobiske, racistiske eller islamofobiske facts.

 11. Men i Århus tilbageholder sandheden om kriminaliteten, for ikke at gøre borgerne utrygge, og for at pynte på statistikken. En offentlig myndighed der fortier sandheden, bør være uhørt i et retssamfund.

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. CHOK-MÅLING AFSLØRER EUROPÆERNES HOLDNING TIL MUSLIMSK INDVANDRING
 2. HVORFOR TIER MEDIERNE OM OPTØJERNE I SVERIGE OG FRANKRIG?

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.