INGEN VILLE HJÆLPE GRUPPEVOLDTAGET KVINDE: “AD, DU HAR SPERM I ANSIGTET!”

Del artiklen her:

En uhyggelig sag om en gruppevoldtægt i Sverige afslører ekstremt moralsk forfald og tilvænning til en alt for voldelig virkelighed.

“Ad, du har sperm i  ansigtet, hold dig væk!,” sagde de til kvinden. Hun var netop blevet voldtaget af op mod tyve mænd i en trappeopgang i Fittja, en forstad til den svenske hovedstad Stockholm. Det skriver avisen Metro.

Under voldtægten var kvinden blevet sparket, slået, truet med en kniv og hendes hoved var blevet banket så hårdt mod gulvet, at hun mistede bevidstheden. Den grove gruppevoldtægt stod på i fire timer. Mændene stod i kø med bukserne nede.

En nabo bemærkede voldtægten, men valgte at ignorere det. Han skulle senere have fortalt politiet, at han efter at have boet i 15 år i området har lært “at man ikke kontakter politiet i dette område.”

Efter voldtægten ringede kvinden på en dørklokke til en lejlighed og bad om hjælp til at ringe til politiet. Men personen afviste hende og lukkede døren for kvinden, der var indsmurt i sit eget blod og sæd fra de mange voldtægtsmænd, der ifølge flere svenske medier har udenlandsk baggrund.

Kvinden gik ned til den lokale bymidte, hvor hun fik at vide, at hun var “ulækker.” Ingen ville hjælpe hende. “En mand fortalte hende, at hun var ulækker og havde sperm i sit hår,” fortæller politirapporten. Hun forsøgte også at få hjælp fra en vagt på den lokale togstation, men han afviste hende også.

Kvinden måtte derefter – i hendes voldsomt medtagne tilstand – rejse med offentlig transport hele vejen til det centrale Stockholm, hvor hun endelig fik hjælp.

Ifølge anklageskriftet skulle voldtægtsmændene have filmet deres overgreb og grinet under voldtægten.

Officielt er der tusinder af voldtægter i Sverige. Uofficielt er der titusinder. Den pågældende sag har dog rystet Sverige, hvor mange på de sociale medier fortæller, at de ser den manglende parathed til at hjælpe den åbenlyst medtagne kvinde som et tegn på moralsk forfald og tilvænning til en alt for voldelig hverdag i det tidligere så trygge og fredelige land.

Læs også:

VOLDTÆGTER: HALVDELEN AF SVENSKE KVINDER OPLEVER BEGRÆNSNET FRIHED, HVER 5. LEVER I ANGST

SVERIGE VIL FÅ HJÆLP UDEFRA

NEWSPEEK TV: SVERIGEDEMOKRATER I NY VALG VIDEO: KONFLIKTEN ER IKKE MELLEM HØJRE ELLER VENSTRE

Del artiklen her: