VOLDTÆGTER STEGET MED 232 PROCENT SIDEN VENSTRE OVERTOG MAGTEN

Lars Løkke Rasmussen
(Foto: Lars Løkke Rasmussen (V))
Del artiklen her:

Kvinders sikkerhed er dalet kraftigt under Løkke-regeringen.

Antallet af voldtægter er eksploderet siden Lars Løkke Rasmussen (V) vandt valget i sommeren 2015. Det viser friske tal fra Danmarks Statistik. I kvartalet før Venstre overtog regeringsmagten var der 78 voldtægter. Siden da er tallet steget kraftigt næsten hvert eneste kvartal. I tredje kvartal i 2017 var der således anmeldt 259 voldtægter.

Der er dermed sket en stigning i antallet af anmeldte voldtægter på 232 procent, siden Lars Løkke Rasmussen blev statsminister.

Læs også: KANNIBALISME, DØDSVOLDTÆGTER OG FOLKEMORD: HER ER TERRORISTERNE, SOM LARS LØKKE VIL HAVE TIL DANMARK

(Foto: Skærmbillede fra Danmarks Statistik)

Udover de mange anmeldte voldtægter er der et meget stort mørketal. Ifølge Det Kriminalpræventive Råd finder der “mange flere voldtægter sted, da mange voldtægter aldrig anmeldes.” Det skyldes bl.a., at mange voldtægtsofre enten skammer sig eller ganske enkelt ikke orker at gennemgå de medicinske og politimæssige undersøgelser, en anmeldelse indebærer. Derudover sker mange af voldtægterne mod muslimske piger, som ikke kan anmelde overgrebene, da de lever i en kultur, hvor kvinden automatisk får skylden – og dermed også straffen – i den slags sager.

Den historiske stigning i voldtægter er sket i samme periode, som folketinget med regeringen i spidsen har lukket titusinder af migranter og flygtninge fra islamiske lande ind i Danmark. Stik mod manges forhåbninger er regeringen nu begyndt at give flygtninge statsborgerskaber i stedet for at hjemsende dem. Selv Inger Støjberg virker til at være “faldet til patten”, i det hun nu foretrækker at satse på “integration” frem for hjemsendelser.

Læs også: ITALIENSK FEMINIST ANKLAGER VENSTREFLØJEN OG FEMINISTER FOR AT TIE OM MIGRANTERS VOLDTÆGTER

Læs også: MARTIN HENRIKSEN (DF): “BANDERNE OG DE RADIKALE MILJØER HAR EN TING TIL FÆLLES: ISLAM”

Del artiklen her: