EKSTREMT POSITIVT SYN PÅ VOLD MOD KVINDER BLANDT MIGRANT-KULTURER

(Foto: Iransk flygtning i Sverige beskyldes for racisme for at advare om det stigende antal overgreb på kvinder i landet)
Del artiklen her:

Lande, hvorfra Danmark modtager migranter, har et uhyggeligt kvindesyn. Også danske kvinder rammes.

En stor FN-undersøgelse blotlægger en række holdninger i den muslimske verden. Undersøgelsen indbefatter den kultur og det er en række af de lande, hvorfra Danmark modtager migranter, familiesammenføringer og flygtninge.

Undersøgelsen er mundet ud i rapporten Understanding Masqulinities – International Men and Gender Equality Survey, Middle East and North Africa og afslører, hvad især vestlige kvinder har i vente som følge af ikke-vestlig indvandring.

Ikke-vestlige mænd har nemlig et særdeles positivt syn på vold mod kvinder. Undersøgelsen, der skal gøre det ud for at være et tværsnit af befolkningen i den arabiske og nordafrikanske verden, viser, at 36,5 procent af mændene mener, at “der er situationer, hvor kvinder fortjener at blive slået.” Tallet er højest blandt egyptiske mænd, hvor hele 53 procent mener, at kvinder en gang imellem fortjener slag.

artiklen fortsætter under grafikken:

Holdningen er helt i overensstemmelse med deres religion. Ifølge Koranen skal mænd nemlig, hvis de så meget som frygter ulydighed hos deres kone, slå hende:

“Mænd står over kvinder, fordi Gud har givet nogle fortrin frem for andre, og fordi de har givet ud af deres ejendom. De kvinder, der handler ret, er lydige og vogter det skjulte, fordi Gud vogter det. De, fra hvem I frygter genstridighed, skal I formane, lade alene i sengen og slå.” (Koranen 4:34).

Ikke overraskende er volden steget voldsomt de seneste år, hvor VLAK-regeringen efter tysk forbillede har lukket titusinder af migranter, flygtninge og familiesammenførte ind blandt de mere fredelige danskere.

Siden 2015, hvor Lars Løkke Rasmussen (V) blev statsminister, er antallet af anmeldelser af simpel vold steget med 38 procent. Alvorligere vold er steget med 49 procent. En af de kvinder, som har mærket dette var Nanna Sørensen, der julenat 2014 blev tæsket umotiveret af en flok indvandrere, bevæbnet med bl.a. en cykellås.

(Data fra Danmarks Statistik afslører en kraftig stigning i anmeldelser af vold siden Lars Løkke Rasmussen (V) blev statsminister)

Video: CBN news om indvandreres overgreb på kvinder i Sverige:

Læs også:

PSYKIATER ADVARER OM, AT MIGRANTER ER EN “TIDSINDSTILLET BOMBE” MED ET “SINDSSYGT HØJT VOLDSPOTENTIALE”

STATISTIK: 1 UD AF 8 SVENSKE KVINDER VIL BLIVE VOLDTAGET

INGEN VILLE HJÆLPE GRUPPEVOLDTAGET KVINDE: “AD, DU HAR SPERM I ANSIGTET!”

Del artiklen her: