LØKKES UDLÆNDINGEPOLITIK: FORSVARETS GRÆNSEKONTROL HJÆLPER MIGRANTER TIL EU

(Foto: Et af det danske forsvars avancerede Challengerfly (foto: Forsvaret))
Del artiklen her:

Regeringen har sendt dansk militær til Middelhavet for at bevogte EUs ydre grænse. Tingene foregår dog anderledes, end Lars Løkke Rasmussen (V) forsøger at bilde danskerne ind.

VLAK-regeringen gør et stort arbejde ud af at fortælle vælgerne, at den gør en masse for at sikre Danmark imod migration fra ikke-vestlige lande. Som en del af indsatsen sponsorerer danske skatteydere en militær indsats ved Middelhavet, der ifølge regeringen skal bremse migrationen til EU.

Hvad der i virkeligheden foregår er bare noget helt andet. Istedet for at stoppe migranter eller sende dem tilbage til, hvor de kommer fra, sættes militæret til at hjælpe migranterne til Europa. Det skriver Politiken.

“Forsvarets specialfly redder flere hundrede migranter i Middelhavet,” fortæller avisen. Det sker ved, at de dyre Challengerfly hjælper skibe fra EU og forskellige NGOer med at finde menneskesmuglernes overfyldte skibe. De europæiske skibe kommer så og hjælper smuglerne med at sejle migranterne til EU.

“Socialdemokraterne og regeringen siger jo, at de arbejder for en ny udlændinge- og asylpolitik, og så bliver regeringen ved med ukritisk at understøtte det nuværende migrationsmønster. Det er da paradoksalt, at vi sender materiel og mandskab til den slags. Vi er med til at understøtte trafikken og menneskesmuglerne,” siger Martin Henriksen til Politiken. Han kalder regeringens militære bidrag til bevogtning ved Middelhavet for “paradoksal” og vil tage sagen op med integrationsminister Inger Støjberg.

Del artiklen her: