VENSTRE LYDER SOM RADIKALE CAFFE LATTE-SLUPRENDE DRØMMERE

(Foto: Lars Løkke Rasmussen (V), Morten Østergaard (R) og Kristian Jensen (V))
Del artiklen her:

Regeringspartiet Venstre lyder til tider som noget, de Radikale kunne invitere til deres årsmøde.

Kommentar af Nicolai Sennels

Nogle gange skulle man tro, at regeringspartiet Venstre stjæler deres integrationspolitik fra caffe latte-sluprende Radikale vælgere fra hovedstadens hundedyre brokvarterer. Sund og fornuftig landmandslogik er i hvert fald ikke, hvad der kommer ud af det gamle landmandspartis rækker i disse dage.

Seneste brilliante idé fra Lars Løkke Rasmussens (V) liberale parti er at omdøbe ghettoen Vollsmose. At man kan ændre virkeligheden ved at kalde den noget andet end den er, kunne ikke være mere Radikalt. Den kreative klasses narrative teorier om “en ny fortælling” er en luksus, man kun kan tillade sig, hvis man samtidig har råd til at sende sine børn på privatskole.

“Jeg tror, det kommer til at gøre en forskel,” jubler Venstres gruppeformand i Odense, Christoffer Lilleholt, ifølge BT om partiets egen idé om at ændre navnet på Vollsmose. Ja, goddaw, do.

Navneskifte er dog ikke nok til at skabe den ønskede forandring, hvis man skal tro Venstre. Nej, den er nemlig også helt gal med murstenene og postnumrene. Derfor skal ghettoernes milliarddyre højhuse rives ned, og de kriminelle skal tvangsflyttes – ikke til udlandet – men til resten af Danmark. “Vi skal sætte et nyt mål om at afvikle ghettoerne helt. Nogle steder ved at bryde betonen op og rive bygninger ned. Sprede indbyggerne og genhuse dem i forskellige områder,” fastslog statsministeren i sin nytårstale. Genialt, hvis altså man synes, at høj kriminalitet, islamisk sharia og faldende boligværdi er noget, som flere danskere skal nyde godt af…

Jo-jo, altsammen gode forslag, som Venstres gamle kernevælgere helt sikkert kan se fornuften i. Og ikke nok med, at navne, mursten og postnumre skal udskiftes. Dansk kultur og selve befolkningen står også for skud. Læs bare, hvad Kristian Jensen (V) – ham som Lars Løkke Rasmussen har udpeget som partiets største lys – skriver i sin bog Hurra for globaliseringen:

”Et lands kultur skabes ikke af politikerne, men af de indbyggere, der bor i landet. Hvis befolkningen ønsker at udskifte en kultur med en anden (læs: muslimsk, red.), så er det ikke en politisk opgave at bremse befolkningen. Vi kan ikke tillade os at stoppe borgernes frihed til at ændre vaner for at holde dem fast i et levende museumsliv. Og hvis muslimske piger ønsker at gå med tørklæder, så skal det være tilladt og accepteret som for danske piger at gå med blottet og piercet navle”.

Hvis du synes, at Venstre lyder som noget, der er taget ud af de Radikales interne årsmøde, så tager du ikke helt fejl. Partiets næstformand Kristian Jensen takkede således ja til at tale på de Radikales årsmøde tidligere i år.

Del artiklen her: