MACRON POSEREDE MED STORKRIMINEL

(Foto: Frankrigs præsident Emanuel Macron fotograferede sig med to unge i et forsøg på at øge sin slunkne popularitet)
Del artiklen her:

I oktober poserede den franske præsident Emmanuel Macron med to unge mænd.

Frankrigs præsident Emanuel Macron var sidste måned på øen Saint Martin for at inspicere skaderne efter stormen Irma. Her stødte den lettere androgyne præsident på to lokale unge, som han krammede og tog selfies med.

Den ene gav en “fuck-finger” til kameraet. Den anden var lige blevet løstladt efter at være blevet dømt for et bankrøveri – noget, han efter sigende skulle have fortalt Macron i forbindelse med sceancen.

Nu er bankrøveren – med det borgerlige navn Reaulf Flemming – for nylig blev arresteret igen, denne gang for narkotikabesiddelse.

Da gendarmer undersøgte Reaulf Flemmings lejlighed, forsøgte han og 10 andre tilstedeværende at flygte. Under flugtforsøget skulle han have sparket en af gendarmerne.

En narkotikahund fandt efterfølgende 20 gram marihuana, som Flemming nu har modtaget en dom på otte måneders fængsel for.

Macron er ikke særlig populær hos det franske folk – ifølge en af ​​de seneste målinger mener 66 procent, at han ikke laver et godt job.

Ved et besøg i Danmark tidligere på året fortalte den socialkonstruktivistiske præsident de måbende tilhørere – herunder Dronning Margrethe – at danskerne slet ikke findes. Vi er blot en konstruktion, der ligesom de øvrige europæere let kan erstattes af folk fra andre kulturer.

Læs også:

MACRON TRUER: LUKKEDE GRÆNSER ER “KRIG”

SALVINI TIL MACRON: TI STILLE, DIN HYKLER

MACRON TIL DANSKERNE: I FINDES IKKE

MACRON: EU ER DÅRLIG FOR ARBEJDERNE, MIDDELKLASSEN OG DE ÆLDRE

TRUMP ER KLART DEN MEST POPULÆRE VERDENSLEDER

Del artiklen her: