15.000 MIGRANTER LOKKET I DRUKNEDØDEN AF LØKKE OG MERKEL

(Foto: 400 migranter druknede, da en båd i 2015 kæntrede. De var på vej fra Libyen til Italien, lokket af europæiske ledere)
Del artiklen her:

Siden statsminister Lars Løkke Rasmussen kom til magten i 2015 og koblede Danmark på Merkels flygtningepolitik, er tusinder druknet i Middelhavet.

Over 15.000 migranter er siden 2013 druknet i Middelhavet. Det skriver International Organisation for Migration. Dermed står vesteuropæisk flygtningepolitik bag over 50 procent af alle årlige dødsfald blandt migranter og flygtninge verden over. Alligevel fortsætter europæiske ledere, herunder Lars Løkke Rasmussen (V) og Tysklands kansler Angela Merkel med at føre en udlændingepolitik, som lokker millioner af mennesker ud på dødsensfarlige rejser. Der er langt fra tale om flygtninge: En FN-rapport konkluderer, at kun 2,65 procent af de mennesker, der kommer over Middelhavet, er flygtninge. Resten er en blanding af lykkeriddere og terrorister.

Læs også: EUs SKÆBNESVANGRE VALG: FORT EUROPA ELLER KAOS!

Den nuværende håndtering af flygtninge er absurd. Havde det ikke været for de mange menneskelige ofre, ville den være en Molbo-historie værdig. Nu er den bare tragisk for alle parter.

Istedet for at tilbyde hjælp i nærområderne er folk på flugt nødt til at rejse hele vejen til lande som Danmark for at få hjælp.

Dermed tvinges familier til at give deres formue til griske menneskesmuglere. Oftest er det mændene, som sendes afsted på en dødsensfarlig rejse, og dermed efterlades kvinder, børn, ældre og syge uden familiens mænd til at forsørge og beskytte dem.

Læs også: VERDENSKENDT BOKSER: SYRISKE FLYGTNINGE ER KUJONER, DER IKKE BLIVER OG FORSVARER DERES LAND

Når flygtninge kommer hertil, presses de ud i en årelang integrationsproces, som de aldrig ville have behøvet.

Alene det at forlade sine rødder og tilpasse sig en helt anden kultur – oftest på bunden af samfundet, fordi de ikke kan klare sig på vores højteknologiske arbejdsmarked – traumatiserer flygtningene yderligere, såkaldt post-migration stress.

Det er dyrt at huse flygtninge i et land som Danmark. En flygtning koster 215.042 kr. årligt. Uledsagede flygtningebørn koster noget mere, nemlig 530.000 kr.

Danmark fik alene i 2015 20.000 asylansøgere. 81 procent får godkendt deres asylansøgning, hvorved de får lov at blive og til at blive sammenført med deres ofte omfangsrige familier. Mange af de afviste asylansøgere kan man ikke udsende. Regningen bare stiger og stiger.

Læs også: DANMARKS FLYGTNINGEPOLITIK SENDER PENGE TIL ISLAMISK STAT

Det betyder voldsomme nedskæringer i velfærden, og det rammer børn, syge, studerende o.s.v. Samtidig tager flygtninge ifølge Statens Seruminstitut farlige sygdomme med sig. Det drejer sig bl.a. om difteri, tuberkulose, malaria, borreliose og svineinfluenza.

Derudover har flygtninge et langt højere kriminalitetsindeks, herunder vold og voldtægter. En lang række danske byer har taget stærkt skade af de titusinder af migranter og flygtninge, den Venstre-ledede regering har lukket ind. Et eksempel er den lille by Bording lidt udenfor Herning, hvor integrationsminister Inger Støjberg (V) for nyligt placerede et center for migranter, lukket ind af Støjbergs egen regering:

“De kommer i flokke, støjer, fylder temmelig meget og kender ikke til køkultur. Kort sagt gebærder de sig ikke, som europæere ville gøre. Jeg har ingen problemer med at få dem til at lytte, men det er sværere, hvis min kone eller pigerne er alene. Der er ingen tvivl om, at de har et andet kvindesyn, end vi andre,” fortæller en lokal, hvis 17-årige datter ikke længere tør bevæge sig rundt efter mørkets frembrud. “Når først mørket har sænket sig, går jeg ingen steder,” fortæller en anden kvinde ifølge Jyllands-Posten.

Læs også: VOLDTÆGTER STEGET MED 232 PROCENT SIDEN VENSTRE OVERTOG MAGTEN

Endelig er der risikoen for, at flygtninge viser sig at være – eller bliver – terrorister. CIA advarede allerede forrige år om, at de voldsomme bombardementer mod Islamisk Stat i Syrien vil få jihadister til at flygte til Europa, hvor de vil fortsætte deres krig. En lang række terrorangreb er da også blevet udført af mennesker, som kom til Europa som flygtninge.

Læs også: FLYGTNINGE DOBBELT SÅ DYRE SOM HJEMLØSE DANSKERE – HVIS DE OVER HOVEDET FÅR HJÆLP

Læs også: DANSKERNE KOMMER BAGERST I KØEN – MENS FLYGTNINGE FÅR TAG OVER HOVEDET PÅ SKATTEYDERNES REGNING

Læs også: FARLIGE UDLÆNDINGE: 1.900 TIP OM TERRORISTER BLANDT FLYGTNINGE SIDEN 2015

Læs også: IRANSK STØTTEDE TERRORISTER SENDT IND I EUROPA FORKLÆDT SOM FLYGTNINGE

Læs også: SKJULT KAMERA AFSLØRER: IRAKISKE FLYGTNINGE I DANMARK TAGER PÅ FERIE I IRAK

Læs også: KUN 13 PROCENT ER ENIG I EUs FLYGTNINGEPOLITIK

Læs også: TVÆR-EUROPÆISK UNDERSØGELSE: HALVDELEN AF EUROPÆERNE VIL LUKKE GRÆNSERNE FULDSTÆNDIGT FOR FLYGTNINGE

Del artiklen her: