DF: SÆT AFVISTE ASYLANSØGERE PÅ EN ØDE Ø

(Foto: Migranter)
Del artiklen her:

Dansk Folkeparti vil beskytte Danmark og danskerne mod kriminelle afviste asylansøgere.

“Personalet havde taget en butikstyv på fersk gerning, og han opførte sig underligt og truende. Netop som betjentene ankom, slog den tilbageholdte mand én af de yngre Fakta-medarbejdere i ansigtet med knyttet næve. Gerningsmanden kom fra det nærliggende Udrejsecenter Kærshovedgård, og dermed skete en af den slags episoder, som mange har frygtet, siden udrejsecentret blev etableret for halvandet år siden.” Dette er blot en af de mange situationer, Jyllands-Posten beskriver situationen i den lille jyske by Bording med. Der berettes også om, hvordan forældre ikke længere tør lade deres børn færdes alene, og at butikker må opruste mod tyverier og overfald med kameraer og alarmer. Altsammen grundet beboerne på det lokale udrejsecenter.

Udfordringen er, at de afviste asylansøgere, der står bag den meget vold og kriminalitet, ikke kan udvises. Det skyldes bl.a., at deres hjemland ikke vil tage imod dem eller at det simpelthen er for farligt for dem at vende hjem. Dermed strander de i Danmark på ubestemt tid. Det mindste man kan gøre, spørger man Dansk Folkeparti, er at beskytte danskerne imod dem.

“Danmark har over 300 ubeboede øer, og de kan ligeså godt være på en af disse øer i stedet for at generer almindelige danskere. Det gør også, at Danmark fremstår mindre attraktivt for asylansøgere. Men vi kan også frihedsberøve dem på de eksisterende centre. Pointen er sådan set bare, at de ikke skal kunne gå frit omkring i samfundet,” siger udlændingeordfører Martin Henriksen (DF) til NewSpeek.

Allerhelst så Dansk Folkeparti, at man lavede aftaler med andre lande om, at Danmark kan betale dem for at opbevare de afviste og ofte kriminelle asylansøgere. Udover det sikkerhedsmæssige aspekt, vil det formentligt også være billigere. Samtidigt vil det, som Martin Henriksen understreger, også gøre det mindre attraktivt for flygtninge og migranter at søge hele vejen til det rige Danmark.

“Men der er ikke flertal for det i Folketinget.” konstaterer Martin Henriksen.

På spørgsmålet om, hvorfor man så ikke i det mindste frihedsberøver de afviste asylansøgere, indtil de kan eller vil sendes ud af Danmark, fortæller den markante DFer: “Integrationsministeren er imod. Socialdemokratiet er imod. Så det er vanskeligt for Dansk Folkeparti at finde opbakning. Men vi har ikke opgivet at frihedsberøve afviste asylansøgere, selvom vi står alene med synspunktet. Men når vi står alene, så tager det tid at overtale de andre partier. Det er beklageligt, men sådan er vilkårene i det danske folkestyre.”

Dansk Folkeparti giver dog ikke op, siger Martin Henriksen:

“Jeg vil dog gerne understrege, at til trods for at det er op ad bakke, så agter Dansk Folkeparti at blive ved med at presse regeringen. Jeg tror på, at vi en dag kan skaffe flertal for at frihedsberøve afviste asylansøgere i større omfang end det er tilfældet i dag, men jeg er ikke herre over at vælgerne har sammensat Folketinget på en sådan måde, at Dansk Folkeparti i en række sager står alene.”

Det er integrationsminister Inger Støjberg (V), som står bag etableringen af udrejsecentret i Bording. Ifølge Martin Henriksen har Inger Støjberg i de nuværende forhandlinger på udlændingeområdet indtil videre modsat sig Dansk Folkepartis forslag.

Del artiklen her: