LØKKE STØTTER MERKEL: VIL STRAFFE LANDE FOR IKKE AT TAGE MIGRANTER

(Foto: Kort efter at være blevet valgt til statsminister, mødtes Lars Løkke Rasmussen (V) med Tysklands kansler, den barnløse og østeuropæiskfødte Angela Merkel for at drøfte deres fælles grænse- og asylpolitik) https://www.bundesregierung.de/Content/EN/Artikel/2015/08_en/2015-08-28-besuch-daenischer-mp-rasmussen.html
Del artiklen her:

Lars Løkke Rasmussen (V) står skulder ved skulder med Angela Merkel i migrantspørgsmålet.

“Merkel og jeg ser ens på flygtningespørgsmålet.” Sådan var Lars Løkke Rasmussens (V) udmelding kort efter, at han var blevet genvalgt som statsminister på lovning af, at han ville “straks-bremse” strømmen af flygtninge. Siden da har danskerne set migranter blokere vores motorveje, terrortruslen eksplodere og antallet af voldtægter tredoble.

Og ingen skal tilsyneladende gå ram forbi, når det gælder den katastrofe, som den islamiske folkevandring til Europa fører med sig. Derfor skal de EU-lande, som nægter at tage imod migranter, straffes. Det mener både Tysklands kansler Angela Merkel og statsminister Lars Løkke Rasmussens advarsel til de genstridige østeuropæiske EU-lande.

“Rettigheder og pligter skal følges ad,” mener Lars Løkke Rasmussen og bakker op om Merkels krav om, at lande, som ikke tager migranter, skal miste økonomisk tilskud fra EU. Statsministerens udmelding er samtidig et klart signal til de danske vælgere om, at står det til Venstre, kommer vi til fortsat at modtage migranter fremover.

Kravet åbner muligheden for ganske enkelt at rive EU i stykker. Et flertal blandt de østeuropæiske lande nægter pure at åbne deres grænser for den ødelæggende indvandring. En meningsmåling i det fattige EU-land Polen viste klart flertal for, at man gerne forlod EU med alle dens milliarder af euro i bistand, hvis bare man kan forblive fri for muslimer. Og Visegrad-gruppen bestående af Polen, Ungarn, Tjekkiet og Slovakiet arbejder i disse måneder på at skabe en global alliance imod indvandring. Israel og USA har allerede meldt ud, at de to magtfulde lande støtter Visegrad-gruppens bestræbelser. Østrig, muligvis Kroatien og den sydtyske afdeling af Merkels CDU, kaldet CSU, samarbejder allerede med Visegrad-gruppen.

Ved at stå så stærkt på migrant-kravet har EU malet sig op i et hjørne og ser nu ud til at skulle vælge imellem en opsplittelse eller at fremstå magtesløs. Begge dele vil være ødelæggende – måske endda et dødsstød – til det i forvejen kraftigt svækkede styre i Bruxelles.

Video: Merkel udvandrer fra parlamentet (lige i starten af videoen ude til højre, iklædt en lilla jakke) da det indvandrings- og migrantkritiske parti Alternativ für Deutschland begynder at kritisere hendes politik:

Læs også:

REGERINGENS GHETTO-PLAN: ISLAM GÅR 100 PROCENT FRI

TYSK POLITI OM FLYGTNINGE, SOM LØKKE VIL LUKKE IND: “LEVENDE BOMBER”

KANNIBALISME, DØDSVOLDTÆGTER OG FOLKEMORD: HER ER TERRORISTERNE, SOM LARS LØKKE VIL HAVE TIL DANMARK

OXFORD-PROFESSOR: 135 GANGE DYRERE AT HJÆLPE FLYGTNINGE HER END I NÆROMRÅDET

SKULT KAMERA AFSLØRER: MASSEVIS AF IRAKISKE “FLYGTNINGE” PÅ FERIE I HJEMLANDET

Del artiklen her: