TYSK POLITI OM FLYGTNINGE, SOM LØKKE VIL LUKKE IND: “LEVENDE BOMBER”

(Foto: Børn studerer Koranens budskab)
Del artiklen her:

Tysk politi har nyt om de migranter, den danske regering lukker ind i Danmark.

Efter at den nu forhenværende præsident Barack Hussein Obama havde ført en fejlslagen politik mod Islamisk Stat, tog det Donald Trump under et år at fjerne kalifatet i Syrien og Irak. Tusinder af jihadister med europæiske pas er nu på vej tilbage til Europa, hvor de fremadrettet vil udgøre en alvorlig trussel mod bl.a. danskernes sikkerhed.

Terroristerne kommer fra en slagmark, hvor kannibalisme, dødsvoldtægter og folkemord var accepterede normer. Mange af dem har i mellemtiden fået børn, og de vender nu “hjem” med deres familier. Mens Storbritannien har sendt elitestyrker til Islamisk Stat for at dræbe så mange som muligt af de jihadister, der bærer britisk pas, har den danske regering besluttet, at Danmark skal være åbent for barbariske terrorister med dansk pas og deres børn.

Tysk politi afslører nu nye efterretninger om især, hvad vi kan forvente af de børn, som jihadisterne bringer med hjem.

“Vi ser allerede hjemvendelsen af kvinder og unge. Det er et problem for os, fordi de her børn og unge kan udgøre en særlig fare. Vi ved også, at der er kvinder, som er blevet jihaidster efter at have levet i Islamisk Stat i flere år, hvor de har identificeret sig med ideologien,” fortæller Hans-Georg Maassen, leder i den tyske efterretningstjeneste.

De tyske efterretningstjenester frygter især, hvad flygtningenes børn kan finde på:

“Vi må erkende, at disse børn kan være levende tidsbomber. Der er en fare for, at de er blevet hjernevaskede og har fået til opgave at udføre angreb,” advarer Hans-Georg Maassen ifølge Daily Mail.

Læs også:

KANNIBALISME, DØDSVOLDTÆGTER OG FOLKEMORD: HER ER TERRORISTERNE, SOM LARS LØKKE VIL HAVE TIL DANMARK

UNGE I AKTION MOD FLYGTNINGESTRØMMEN: “RYK SAMMEN, DER KOMMER FLERE!”

ALARM: FLYGTNINGE MEDBRINGER MULTIRESISTENT TUBERKULOSE

Del artiklen her: