REGERINGENS GHETTO-PLAN: ISLAM GÅR 100 PROCENT FRI

(Foto: Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) (YouTube))
Del artiklen her:

Er regeringen islamofobisk?

Hvordan kan man lave en plan på hele 22 punkter imod religiøse parallelsamfund, uden at nævne den religion, det hele drejer sig omkring? Det svarer til at ville bremse udledningen af CO2, uden at nævne “fossilt brændstof”.

For som alle jo ved, så er der én faktor, som de lovløse huller i danmarkskortet har til fælles: Islam. Islam med dens utallige opfordringer til drab, vold og voldtægt, røveri og – ikke mindst – erobring.

Planen imod parallelsamfundene, som regeringen så sterilt kalder det – der er i virkeligheden tale om erobrede områder – har således selv store huller:

Der er ingen forsøg på at stoppe eksplosionen i antallet af moskeer. De seneste 10 år er antallet af moskeer steget med 67 procent til i dag 170 fordelt over hele landet. Mange af dem er støttet af brutale islamistiske regimer så som de mange tyrkiske moskeer, der alle har imamer fra Erdogans radikale religionsministerium, Diyanet.

Regeringen lavede meget passende en “Trump”, da den valgte Mjølnerparken i København som stedet hvor ghetto-planen skulle offentliggøres. Lige på den anden side af Rovsingsgade, 50 meter fra Mjølnerparken, ligger to enorme moskeer sponsoreret af henholdsvis Qatar og Saudiarabien. To anti-demokratiske regimer der praktiserer dødsdom for ting, vi andre betragter som hørende til de mest basale menneskerettigheder: Retten til at skifte religion, selv at vælge sine sexpartner(e) og seksualitet og påklædning. Begge lande støtter blodig jihad gennem gennem henholdsvis Det Muslimske Broderskab og indtægterne fra halal-certificering. Men regeringen ser åbenbart ingen sammenhæng imellem moskeerne på den ene side af gade og problermene i Mjølnerparken på den anden.

Beskyttet af PET’s solbrilleklædte men in black og i skudsikre biler er politikerne trillet ind i Mjølnerparken forbi de høje minaretter og præsenteret deres forkromede plan om, at indvandrerne skal have nye boliger og højere straf, hvis de skulle være så dumme at skide i egen redde, så at sige. En plan, hvor islam går 100 procent fri.

Regeringen rører heller ikke ved den grove islamisering, som i stadig stigende grad får lov at påvirke de nye generationer af borgere, der skal føre vores land og kultur videre. Halal; islamiske regler for kvinders påklædning og fejring af profeten og krigsherren Muhammeds blodige sejre over arabiens vantro har frit spil i skoler og daginstitutioner. Hvordan kan man forvente, at indvandrerbørn skal føle sig klar til at bryde med deres middelalderlige kulturs værdier, hvis staten igen og igen blåstempler islamisk lov helt ned i vuggestuerne? Og hvordan kan vi forvente, at ikke-muslimske børn skal stå stærkt på vores danske traditioner værdier, når de igennem hele deres barndom har set, hvordan disse har skulle vige for et tilrejst religiøst mindretals krav? Den sidste generation som ved, hvordan Danmark ser ud uden islam, er blevet født.

Regeringen har heller heller ikke vist skyggen af tegn på at ville gøre op med islamisternes infiltrering af kommunerne. Som bl.a. NewSpeek talrige gange har dokumenteret, har hardcore tilhængere af bl.a. Irans præstestyre, Al Qaeda, Islamisk Stat og det føromtalte Muslimske Broderskab, fået kommunale tilskud og bliver brugt af folkeskoler til ekskursioner og interviews til skoleopgaver. Ligesom vi i dag har en liste over udenlandske hadprædikanter, som har indrejseforbud, mangler vi i dén grad en oversigt over indenlandske hadprædikanter og hadmoskeer, så skoler og kommuner ved, hvem de skal gå en stor bue udenom.

Man kunne også passende have kigget nærmere på straffen for at prædike den meget lange række af voldelige opfordringer, som findes i Koranen (Allahs åbenbarelser til Muhammed) og Haditherne (Muhammeds sædvaner). Både Grundlovens § 67 og § 78 stk. 2 begrænser religionsfriheden ganske klart.

Udover en begrænsning af, hvilke dele af de islamiske skrifter der kan udbredes i moskeerne, bør der selvfølgelig kun prædikes på dansk, ligesom udenlandsk finansiering af islamiske foreninger og skoler bør forbydes for at sikre Danmark mod radikale regimers påvirkning af muslimer her til lands.

Set i lyset af, hvor stor en andel religion spiller for ghettoproblemerne, er det påfaldende, at regeringens plan er kemisk renset for tiltag, som kunne have bremset islams negative indflydelse. Har regeringen islamofobi: angst for at fornærme islam?

Læs også:

FORSKNING: ISLAMISKE BØRNEHAVER OG FRISKOLER SKABER JIHADISTER

FORSKNING: ISLAM ER VERDENS VOLDELIGSTE RELIGION

FINANSMINISTERIET: IKKE-VESTLIG INDVANDRING KOSTER 100 MIO. KR. OM DAGEN!

TALSKVINDE: “FULDSTÆNDIGT SINDSSYGT” AT SENDE SKOLEELEVER TIL RADIKALE MOSKEER

INTEGRATION: LØKKE OG FREDERIKSEN HAR STADIG IKKE FATTET DET

UNGDOMSBEVÆGELSE UDFORDRER REGERINGENS INTEGRATIONSPOLITIK: “DET STORE GHETTOLOTTERI”

Del artiklen her: