OXFORD-PROFESSOR: 135 GANGE DYRERE AT HJÆLPE FLYGTNINGE HER END I NÆROMRÅDET

(Foto: Paul Collier, Oxford-professor, tidligere forskningschef i Verdensbanken og Afrika-rådgiver for Storbritaniens tidligere premierminister Tony Blair)
Del artiklen her:

Man vil kunne hjælpe 135 flygtninge i nærområdet for de penge, det koster at hjælpe én flygtning i Vesten.

Det er dyrt at huse flygtninge i et land som Danmark. En flygtning koster 215.042 kr. årligt. Uledsagede flygtningebørn koster noget mere, nemlig 530.000 kr.

Danmark fik alene i 2015 20.000 asylansøgere. 81 procent får godkendt deres asylansøgning, hvorved de får lov at blive. Dertil kommer de efterfølgende familiesammenføringer. Mange af de afviste asylansøgere kan man ikke udsende. Regningen løber op i milliarder årligt, og regningen sendes videre til syge, ældre, børn og kommende generationer.

Læs også: TRUMP TRÆKKER USA UD AF FN-AFTALE OM FLYGTNINGEAFTALE

Oxford-professor Paul Collier talte fornyligt på en konference arrangeret af Socialdemokratiet om asylpolitik i Den Sorte Diamant i København.

Her understregede Paul Collier, der også har arbejdet som både forskningschef for Verdensbanken og som Afrika-rådgiver for Storbritanniens tidligere premierminister Tony Blair, at den nuværende flygtningepolitik lader en utroligt masse mennesker i stikken:

“Vi bruger 135 dollar for hver person, der dukker op, mod 1 dollar for hver person, vi hjælper lokalt. De, der bliver tilbage, er ofte langt svagere end de, som formår at rejse til Europa,” fortalte den anerkendte forsker.

Læs også: SKULT KAMERA AFSLØRER: MASSEVIS AF IRAKISKE “FLYGTNINGE” PÅ FERIE I HJEMLANDET

Paul Collier fortalte også – hvad de fleste vel allerede ved – at “stort set alle kom til Europa fra lande, hvor de i forvejen var i sikkerhed.”

Oxford-professoren har ikke meget tilovers for de politikere, der står bag den nuværende flygtningepolitik, der lader unge stærke mænd rejse gennem en række sikre lande for at påkalde sig asyl i det rige nord, mens de efterlader syge, børn og gamle i fattigdom og fare derhjemme: “Idéen om, at lige netop den gruppe har enormt behov for hjælp, er simpelthen uansvarlig og intellektuelt doven. Det er moralsk selvhævdelse af den værste slags,” sagde han ifølge Berlingske (uddrag på Uriasposten her).

Paul Collier havde også en rammende kommentar til de fremmødte socialdemokrater:

“Socialdemokratierne blev overtaget af en helt anden klasse end den, der oprindelig udgjorde deres kerne. Ikke almindelige borgere, men den uddannede akademiske elite, der var fremmedegjort over for almindelige borgeres bekymringer og typisk boede i enklaver i enkelte storbyer.”

Den afslutningssalut kunne de tilhørerne så tygge på, på vejen hjem til deres enklaver i god afstand fra de problemer, deres politik medfører for et hastigt voksende antal almindelige borgere.

Læs også: FLYGTNINGE DOBBELT SÅ DYRE SOM HJEMLØSE DANSKERE – HVIS DE OVER HOVEDET FÅR HJÆLP

Del artiklen her: