HVORFOR TIER MEDIERNE OM OPTØJERNE I SVERIGE OG FRANKRIG?

Del artiklen her:

Af Jeppe Juhl

 

Danske redaktører og medier er styret af manipulerende løgnere. Systematiske fortielser er nemlig også en måde at lyve på!

I løbet af de sidste dage har der været vilde optøjer i forstæder til Paris og Stockholm. Optøjerne har en masse tilfælles. De er startet af ikke-vestlige indvandrere, der brænder biler af og smadrer alt omkring sig i et umælende raseri, og – ikke mindst – så har politiet i begge lande været udsat for angreb i forbindelse med optøjerne.

Jeg gentager: Politiet er blevet udsat for massive angreb, og vi har været vidne til scener, der mere minder om borgerkrig end om lømmeloptøjer. Således har både svensk og fransk politi måtte ty til at affyre skarpe skud i forbindelse med optøjerne.

Der findes masser af pålidelig dokumentation om de højdramatiske begivenheder overalt på nettet, men jeg har endnu ikke set et eneste større dansk medie, der har vurderet, at de krigslignende tilstande i de to EU-lande er væsentlige nok til at blive grundigt journalistisk behandlet med baggrund og analyse, som tilfældet jo i den grad er for så mange andre nyhedshistorier.

Læs også: DET SKER VIRKELIG, SVERIGE GÅR TIL GRUNDE FOR ØJNENE AF OS

Medierne burde have deres bedste reportere tilstede, men i stedet har der været drypvise omtaler baseret på nyhedstelegrammer. De behandler optøjerne som om der var tale om et større trafikuheld. Hvilken journalistisk armod.

Man må spørge sig selv: Hvad fanden foregår der på de danske redaktioner?

Svaret er forstemmende: Ingenting. Når danske  redaktører holder tale og skriver klummer om pressens ansvar, så tudes vi ørene fulde om “nærhedskriterier og væsentlighedskriterier”, men disse fine ord fra skåltalerne og Presselogen gælder helt åbenlyst kun for de nyheder, der passer ind i mediernes kulturradikale dagsorden.

Læs også: SVERIGE vs. SANDHEDEN

Sandheden er jo den, at skulle et dansk medie vælge at dække optøjerne med andet end ligegyldige småreportager, så vil de også blive tvunget til at behandle årsagen til balladen, og det svar er der ingen af dem, der ønsker at adressere, for det ville nemlig være en historie om, at det multikulturelle Europa er ved at gå under på grund af en komplet mislykket integration af mennesker fra især muslimske lande.

Længere er den ikke.

De borgerkrigslignende tilstande i Rinkeby og forstæderne til Paris er jo naturligvis den fremtid, der venter alle de europæiske lande, der ikke øjeblikkeligt får sat en stopper for ikke-vestlig indvandring. Det gælder også Danmark.

Vi er ikke i nærheden af svenske eller franske tilstande, men det vil vi med uendelig sikkerhed være om nogle år, hvis ikke vi dæmmer op for problemerne. Her og nu!

Læs også: DANSK BETJENT: DANMARK LIGE SÅ SLEMT SOM SVERIGE

Den historie passer ikke redaktørerne, den er åbenbart ikke væsentlig nok for de statsstøttede danske aviser og æterbårne medier, som istedet har uendelig travlt med at viderekolportere mere eller mindre tvivlsomme historier om USA lidt aparte præsident og fortælle løgnehistorier om Israel.

Sig mig engang d’herrer redaktører: Hvad er mest væsentligt: Om Donald Trump holder middag på et af sine hoteller med en japansk delegation eller, at det brænder i vores naboland Sverige og i Frankrig på grund af mislykket indvandring?

Og havde Trump iøvrigt ikke ret, da han forleden udtalte sig om Sverige?

Danmark har IKKE den presse, vi borgere fortjener. Støt NewSpeek. Vi holder ikke sandheden om den håbløse multikulturalisme skjult.

Læs også: FRANKRIG FORBEREDER SIG PÅ BORGERKRIG

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.