HVORFOR TIER MEDIERNE OM OPTØJERNE I SVERIGE OG FRANKRIG?

Del artiklen her:

Af Jeppe Juhl

 

Danske redaktører og medier er styret af manipulerende løgnere. Systematiske fortielser er nemlig også en måde at lyve på!

I løbet af de sidste dage har der været vilde optøjer i forstæder til Paris og Stockholm. Optøjerne har en masse tilfælles. De er startet af ikke-vestlige indvandrere, der brænder biler af og smadrer alt omkring sig i et umælende raseri, og – ikke mindst – så har politiet i begge lande været udsat for angreb i forbindelse med optøjerne.

Jeg gentager: Politiet er blevet udsat for massive angreb, og vi har været vidne til scener, der mere minder om borgerkrig end om lømmeloptøjer. Således har både svensk og fransk politi måtte ty til at affyre skarpe skud i forbindelse med optøjerne.

Der findes masser af pålidelig dokumentation om de højdramatiske begivenheder overalt på nettet, men jeg har endnu ikke set et eneste større dansk medie, der har vurderet, at de krigslignende tilstande i de to EU-lande er væsentlige nok til at blive grundigt journalistisk behandlet med baggrund og analyse, som tilfældet jo i den grad er for så mange andre nyhedshistorier.

Læs også: DET SKER VIRKELIG, SVERIGE GÅR TIL GRUNDE FOR ØJNENE AF OS

Medierne burde have deres bedste reportere tilstede, men i stedet har der været drypvise omtaler baseret på nyhedstelegrammer. De behandler optøjerne som om der var tale om et større trafikuheld. Hvilken journalistisk armod.

Man må spørge sig selv: Hvad fanden foregår der på de danske redaktioner?

Svaret er forstemmende: Ingenting. Når danske  redaktører holder tale og skriver klummer om pressens ansvar, så tudes vi ørene fulde om “nærhedskriterier og væsentlighedskriterier”, men disse fine ord fra skåltalerne og Presselogen gælder helt åbenlyst kun for de nyheder, der passer ind i mediernes kulturradikale dagsorden.

Læs også: SVERIGE vs. SANDHEDEN

Sandheden er jo den, at skulle et dansk medie vælge at dække optøjerne med andet end ligegyldige småreportager, så vil de også blive tvunget til at behandle årsagen til balladen, og det svar er der ingen af dem, der ønsker at adressere, for det ville nemlig være en historie om, at det multikulturelle Europa er ved at gå under på grund af en komplet mislykket integration af mennesker fra især muslimske lande.

Længere er den ikke.

De borgerkrigslignende tilstande i Rinkeby og forstæderne til Paris er jo naturligvis den fremtid, der venter alle de europæiske lande, der ikke øjeblikkeligt får sat en stopper for ikke-vestlig indvandring. Det gælder også Danmark.

Vi er ikke i nærheden af svenske eller franske tilstande, men det vil vi med uendelig sikkerhed være om nogle år, hvis ikke vi dæmmer op for problemerne. Her og nu!

Læs også: DANSK BETJENT: DANMARK LIGE SÅ SLEMT SOM SVERIGE

Den historie passer ikke redaktørerne, den er åbenbart ikke væsentlig nok for de statsstøttede danske aviser og æterbårne medier, som istedet har uendelig travlt med at viderekolportere mere eller mindre tvivlsomme historier om USA lidt aparte præsident og fortælle løgnehistorier om Israel.

Sig mig engang d’herrer redaktører: Hvad er mest væsentligt: Om Donald Trump holder middag på et af sine hoteller med en japansk delegation eller, at det brænder i vores naboland Sverige og i Frankrig på grund af mislykket indvandring?

Og havde Trump iøvrigt ikke ret, da han forleden udtalte sig om Sverige?

Danmark har IKKE den presse, vi borgere fortjener. Støt NewSpeek. Vi holder ikke sandheden om den håbløse multikulturalisme skjult.

Læs også: FRANKRIG FORBEREDER SIG PÅ BORGERKRIG

Del artiklen her:

54 Comments

   • Jeg søgte på engelsk for at undgå de danske medier som jo er dem artiklen her handler om. Og ganske rigtig, en artikel fra “times” omhandlende Sverige der var 15 timer gammel og en fra “telegraph” omhandlende Frankrig som var 6 dage gammel. Den er sgu god nok. “Riots in…” var mine søge ord.

 1. Hvis pressen skriver om disse krigslignende tilstande, kunne det jo være, at de kom til at krænke David Trash, hvorved de kunne komme til at pådrage sig hans vrede og bandlysning.
  Ligeså kunne det være, at stampisterne ikke længere ville støtte disse medier med vore skattemidler.

 2. I Frankrig er optøjerne på grund af politi vold (voldtægt).
  Når en polimand støder sin knippel i numsehullet på en ikke bevæbnet mand, og laver skader oppe i endetarmen på 10 cm……så JA, så bliver de faktisk rasene.
  Underligt ikke????
  I retten siger de det var et uheld….så JA, bliver der optøjer.

  • Hmmmm. Anni du er første kvinde der udtaler dig i denne tråd. OG den første der taler for indvandrene MEN også dig der kommer til at blive stenet ihjæld for at lade dig voldtage.

   Lidt kaotisk at du er mere i fare i det multikultorelle samfund end mænd og alligevel har dit kvindelige gen behov for at støtte.
   Jeg gad vide hvor du er når du kommer til at se din 3 årige datter blive voldtaget. Har jeg mistet jorforbindelsen. Nej såmend ikke. En sag fra Sverige ( JA VORES NABOLAND ) hvor en tre årig blev voldtaget og myndighederne ghorde ikke noget trods at de vidste om det.

   Ok, du har ikke en datter på 3 eller 13 eller ? men jeg vil gøtte på at du har ikke åbnet DIT hjem for at have nogle stykker boende. For ?? Men det gjorde en Svensk familie – det stoppede at de flinke Svenskere måtte konstatere at deres gæster voldtog deres datter.

   Vågn nu op. MANGE mænd bruger grove ord, sådan er vi. MANGE kvinder har empati ud over deres egen lyster når det kommer til raliteterne.
   Var det ikke noget at blive enige om at gennemsnittet af det bliver at det bedste er at hjælpe lokalt hvor migranterne kommer fra.

   MEN FØRST OG FREMMEST LADE VÆRE MED AT BOMBE DEM for DERES resurser.
   (Amerika har før krig i mange år og vi ståtter dem. Men hvad er det vi ståtter ? Amerikansk ekspansionisme – føre krig hvor der er noget man vil have det KAN være olie men har været banksystemet i 5 lande.

   Nonus info: Danske National bank er IKKE Dansk. Det er bare et navn. Danske National bank er ejet af private personer der INTET har med Danmark at gøre – ja altså luge ud over at bestemme VORES penge tilgang.

   Med de anselut bedste hilsner
   Henrik
   Sverige

  • Så Anni, mener du virkelig det er politiets egen skyld, at “ellers fredelige” folk smadrer butikker og brænder biler af?

  • De skal bare bankes i røven ,de svin du. Så luk.
   Ud i Middelhavet med dem. Vi vil ikke have dem her.
   Spær det ,der er milliarder af dem.
   ≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠≠

    • Kald dig lige rigtig igen fjols kan du ikk se hvad der foregår i vores eget og vores nabolande er du ikk kun blind men dum når man lukker så mange fremmede ind skal det skabe problemer OG DET GØR DET jeg siger ikk alle muslimer er terrorister MEN ALLE TERRORISTER ER MUSLIMER

  • Du ved åbenbart overhovedet ikke noget om hvad politiet er oppe imod !
   Det er vilde mennesker som aldrig vil kunne indordne sig i Europa !
   Hvis ikke de kommer hen hvor de kom fra , så skyd dem , der findes ikke andre muligheder , alt er afprøvet . De lapperier man forsøger , er kun at trække tiden før helvede bryder løs .

  • Anni, hvad mon kom først, en betjent med knippel eller militante, angrebslystne grupper ?
   Optøjerne stiger, medierne tier !
   Vi almindelige borgere har længe været en generation af “hviskere” – med skræk for at blive anset som racist eller højreekstremist. Det multikulturelle mangfoldigheds-forsøg bør man stadig ikke kimse af eller advare højt imod, evt. prøve at forklare hvorfor ! Så er man ikke pænt selskab for de mange “humanister”, eksperter, journalister, radikale-venstreorienterede, kunstnere,præster,etc. For ikke at miste anseelse i familien, blandt venner, miste sin stilling, så hellere andet end blot hviske : Tie ! Tie stille. Det politisk korrekte integrationsprojekt og den fredelige sameksistens er jo talt op ! Af medierne,politikerne ( bortset fra et par partier) ‘myndigheder, der næppe ønsker at tabe ansigt, at erkende, de har taget fejl. Hele “banden” tier – fortier, fordrejer, ignorerer, skyder skylden på dette og hint. Man hører ytringer om forståelse, empati, tolerance, næstekærlighed. De fremmedes livsførelse, religion, tro, påklædning bør vi betragte som en berigelse – flygtningene har jo traumer, forstår ikke sproget, har mistet familie, mv.
   Nu er det jo let at ytre sig fromt, menneskekærligt, tale og skrive om barmhjertighed, hvis man selv sidder på en avisredaktion, i en bispebolig, i Folketinget, bor hos forældre, i “pæne områder”, hvor der ikke lige ses burkaer, tildækkede kvinder, mænd i pludderbukser, unge drenge, der kører skod i tunede biler. Råber fuck og det, der er værre.
   Jo,jo, vi danskere kan også køre over for rødt, råbe grimt, voldtage, lyve og stjæle.
   Men af fortie, at der er kommet mere vold, uro, kriminalitet,pres på sociale ydelser,lovløshed i gaderne er løgn.
   Tiltagende mange uroligheder med med flaskekast, afbrænding af biler, overfald, ødelæggelser, provokationer mod Politi, ødelæggelser af gravpladser,kristne symboler, juleudsmykning, afspærring af gader, ,knivoverfald – er så stor en grad af civil ulydighed, at det “skriger til Himlen”.
   Men det ” må ikke være” !
   Med sorte bannere og råb om ” ingen racister, nazister, fascister” i vore gader træder vore egne unge frem som autonome, militante, venstreorienterede flokke, der foragter lov, ret, lydighed,kristendom, privat ejendom.
   Sammen med for mange bogstavtro og anglende muslimer kræver disse unge, voldelige grupper ( AFA, Redox, Rebel,Loyal to Family …) magt og selvbestemmelse.
   Og ikke på den humane, empatiske måde. Men krigerisk rasende og hærgende.Når politi og retssystem ikke kan styre “mangfoldigheden” må et nederlag åbenbart ikke nævnes. Ikke ramme multi-kulti segmentet som en boomerang.
   Denne “gemmeleg” stortrives uhyrligt i EU. Politiet bliver angrebet, er magtesløse og respekteres ikke som Myndighed.
   Det mangfoldige “drømmeunivers” er kuldsejlet. Men ties væk af den kulturradikale agenda !
   Tag mundkurve og solbriller af ! Se alvoren i øjnene. Hvem tør skrive og berette bredspektret ? Tak til dem, der tør !

  • Anni: Så det du siger er at da jeg blev misbrugt seksuels som lille af min onkel og han slap for straf, så skulle jeg og alle mine venner og familie også begynde at lave optøjer??
   Siden hvornår er det ok at begynde at lave optøjer fordi man ikke får sin vilje?
   Det er da kun De såkaldte berigere der tænker på den måde og så deres røde støtter der altid står parat til at forsvarer enhver ting de laver.
   At man er blevet behandlet uretfærdigt, gør ikke at man har lov til at brænde hele byen ned. Det gør normale mennesker da ikke.

 3. Da jeg for 10 år siden tænkte på ordet journalist, så fik jeg billedet af den unge journalist fra DR´s mini serie edderkoppen, eller de journalister der afslørede watergate skandalen.
  Når jeg idag tænker på en journalist, tænker jeg det er en person der sidder foran en computer, og har google translate som startside og er ekspert i copy/paste fra andre nyheds medier.
  Der er simpelthen ALT for lidt research i moderne journalistik, de er lige glade med om det er sandt eller falsk, bare de får smidt en artikel op.
  Det må sgu da være på journalist højskolen, eller hvor de nu trækker deres uddannelse at de fejler.
  Eller hvad har ændret sig?

 4. Jeg tror, som tiderne er i dag, skal man lave sine egne søgninger på, hvad man vil vide.
  En god ide vil også være… Ikke tro på, hvad de skriver i aviserne som før.

  • Jeg vil også rose dig for du har uendelig ret i at man skal søge selv.

   Desvære kræver det en lille indsats både i form af tid og omtanke. Hvilket virker til at være en mangel ting altså tid og omtanke. Vi har alt for travlt med underholdning som netop er lavet for at ja underholde så mange slet ikke har et billede af den omgivende verden. Det enda helt ned til hvor de går og står.

   En strategi for dem der villeder ( vildledning bliver gjort bevidst og der bruges miliarder på villedning ) er at fortælle løgnen med bider af sandhed. For det virvire dem der ikke gransker ganske nøje.
   Hvordan kan det være at så mange unge demonstrere mod demokrati ?

   Et godt eksempel er da Trump lavede et MIDLERTIDIG stop for indvandring. Det har VI I DANMARK haft længe. Andre Amerikanske presidenter har brugt nøjagtig det samme værktøj i mange tilfælde (30 – 35 gange) hvor var de undge der.

   Megen mobiliseringe, mod demokratiet ( Trump ) kunne det tænke at det satammer fra betalte modsatandere og medierne ?
   Der blev brugt MANGE milioner på at forsøge at få Hillery valgt. Er det muligt at tænke den tanke at de selvsamme personer oig lande ( bl.a. Sudi ) fortsætter med at hælde penge i en antidemokratisk kampange i håbet om at vælte Trump og indføre det endelige diktatur.

   Lidt ros og adskillige kommentare.
   Henrik

 5. Nej, det er altid rarere at tale om de seneste sportsresultater eller modeugen i København eller fortælle løgn historier om den amerikanske præsident, end at skildre de ubehageligheder som i øjeblikket foregår i vore nabolande. Det er journalistisk venstreparti i en nøddeskal.

 6. Der er ingen ting sket og racisme er roden til alt ondt. Desværre kan racister ikke se det pge meget lav IQ

    • Bo, en racist er imod folk af andre racer, vi der er bekymret for Danmarks fremtid er imod religionen islam, som findes inden for mange “racer” arabere, hvide, asiater og sorte folkeslag… Så hvis man er imod islamiseringen af Europa er man som sagt ikke racist… Ud over islam er pladderhumanister og venligboere, som du tydeligvis hører til, den næstfarligste gruppe af mennesker… De(I) vil bare lade dem komme hertil, uden tanke på hvordan de skal brødfødes og forsørges, og uden tanke på vores og vores familiers sikkerhed

  • Kære Bo
   Først kunne jeg godt tænke mig, at du definerer for mig, hvad ordet “race” inkluderer. Jeg troede, at der findes muslimer inden for alle “racer”. En muslim kan være alt fra hvid til sort så vidt jeg er orienteret.
   Og så kunne jeg godt tænke mig, hvad du vil kalde følgende.
   Min søn begyndte i 1. g sidste år. Han kom hjem og fortalte ham, at en muslimsk pige i hans klasse ikke måtte være ven med ham, da han er hvid og protestant. Hun informerede ham også om, at hendes samfund/gruppe (ved snart ikke, hvad jeg må kalde det)ikke havde til hensigt at lade sig integrere i det danske samfund. Jeg har intet problem med, at min søn har hende som ven. Men hvad kalder du hendes families holdning?
   En veninde af mig, der er konverteret til kristendom pga kærlighed, bliver hængt, hvis hun tager tilbage til Iran – hvad kalder du det?
   En muslimsk pige jeg havde som au pair i England fortalte mig, at hun, når hun gik med sin kurdiske ven i Århus, så skulle de gå på hver sin side af gaden, da det iranske samfund holdt øje med hende – og de bifaldt ikke hendes relation til en kurder. Hvad kalder du det?
   Ser frem til at høre dine svar.

    • Kære Bo
     Næh, det var nu tiltænkt dig. Men lige meget hvem, så må du meget gerne svare på mine spørgsmål.
     Ser stadig frem til dine svar.
     God søndag til dig.
     Mvh
     Marianne

 7. hmmm tror til tiderat vi alle burde tænke over hvad godt disse masseinvasioner gør for samfundet her i landet ???? positivt er der ikke meget at råbe hurra for,måske man burde gøre det effektivt hvis tilkommende udefra laver lort ingen rettergang tålt ophold piv pivpiv,direkte på fly til hjemlandet medsamt familie,efter de første 50-100 stykker der bliver herpet ud tror jeg såmænd der ville komme lidt respekt om lov og ret

 8. så DR2 Deadline igår der dækkede Malmø mm. Og hvilken sølle omgang journalistik. Efter Krasnik er væk er Deadline intet værd. Den politisk korrekte Krause Kjær snakkede om den varme grød og helt uden snært og boren ind i de centrale dele af hele integrationsdebatten – islam, kultur. Og havde sørget for ikke at invitete ‘eksperter’ ind der kunne forstyrre hans forudfattede opfattelse. Slapt og elendigt. Licenspengene retur tak.

 9. Ja, det er et godt spørgsmål. Det svar jeg nu giver dig blev blokeret (skjult, så kun jeg kunne se det, hvilket er ekstremt usympatisk, da jeg så kunne skrive i timevis uden at nogle ville kunne se det jeg skrev, andet end mig) på Frihedens stemme (YouTube kanal):
  “Hvor har du dog ret. Men hjælp mig lige her. Hvad skal jeg tænke om følgende?
  1) https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ
  2) https://www.youtube.com/watch?v=QuYKtwnzG7M
  3) https://www.youtube.com/watch?v=x4otlgyv5vs
  4)https://www.youtube.com/watch?v=q90kmUbEv7c
  Og her er lidt mere. Se ca. det første min. af følgende 2 videoer
  1) https://www.youtube.com/watch?v=XpnYpQaHAuc
  2) https://www.youtube.com/watch?v=4c8FYcKWJzY
  Kunne der være en Jødisk interresse i indvandringen, da Jøderne så bliver tvunget til at immigrere til Israel?”

  • Jebbe. det er helt ok med mig hvis du ikke publicerer min komentar. Nu har du fået informationerne, og det er det vigtiste for mig. Hvis du punlicere min komentar, så synes jeg at det med Paludan er unødigt at offentligøre. Hvis du synes kan jeg også omformulere det hele.
   Venlih hilsen Torben

 10. Kunne en af årsagerne til DR’s tavshed være at DR næsten udelukkende citerer fra The Guardian – som heller ikke skriver om sådanne ting?

 11. JAMMEN !
  Er det sandt ? Det hele står i flammer. Er det ikke på spisesedlerne ?
  Bliver det fortier for jer ?
  Jeg bor på den anden side jorden. ( Fri for kvinder i telt og sorte hoveder.)
  Jeg er prima underrettet. Jeg er 100% underrettet………….Det er sq en mærkelig verden.
  Figt on Juul •••••••••

 12. Nu 25% perkere i KBH ! Den lille skeløjede jublede igår. Det står godt til” .
  Så er KBH altså lige så syg som Malmø ! Der 25% GETTO.
  Det er fandme uhyggeligt du.
  Venner venner, tag jer sammen før det hele ramler…….
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 13. Der er godt nok mange syge racister her i danmark , mange gange flere ind der er indvandre! Er der mon bare een der har talt med en indvandre ?? Sikkert ikke tåbelige mennesker de racister. Husk at det er racisterne der ødelægger danmark ikke indvandrene ! Men det skyldes nok racisternes meget lave IQ

  • Bo
   Tak af hjertet tak, fortsæt dit/jeres arbejde.
   Vi bliver stærkere og stærkere dag for dag.
   Den Danske / Europa vågner ikke længere èn efter èn men gade efter gade.
   Fortsæt

 14. Anni Ankjer Severinsen, det sjovt der skal en stakkels negerdreng til ik?, når man tænker på europa´s stakkels hvide kvinder og børn der er blevet jagtet vildt og voldtaget, af de selvsamme mennesker der render rundt på gaderne og brænder alt af idag… Piger der er blevet gruppevoldtaget af 10 invandere af gangen indtil de er komplet ødelagt,bare i sverige er der gruppevoldtægter stortset hver uge, i england blev 1400 små hvide piger ned til 12 år voldtaget solgt tortureret i kun en fucking by!

  Hvor er i alle sammen henne når det sker,?? føj for helvede

  Nåå ja i havde jo nogle vigtige demonstrationer mod Trump, fordi han havde været så fræk og snakke lidt beskidt.!

 15. For det første er religion IKKE nogen race, men en tro på en, eller anden guddom. Ergo kan religionskritik, på ingen måde betegnes som racisme.
  For det andet er det meget lavt at bedømme andres IQ, u anset hvem det er, den, som gør dette stempler bare sig selv. Husk det!.

 16. Ro på!
  Ifølge pålidelige kilder, var der tale om en garvet narkohandler der havde for vane at gemme narkoen i rektum. Derfra kan rifterne i endetarmen stamme.
  Arrestationen ligger på You Tube, og foregår ret fredeligt uden tumult.
  Som sædvanlig, bruger slynglerne enhver given lejlighed til vold og hærværk.
  Det er hele deres livsindhold.

 17. Medierne, stort set alle i Europa har fået mundkurv på.
  De er købt og betalt og er en skændsel for professionen.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.