FLASKEVOLD FRA FOLKETS HUS

Del artiklen her:

Da demokratiforkæmper og journalist Rasmus Paludan forsøgte at besøge Københavns kommunes lokaler på Nørrebro, ringede han først til politiet.

Da han i januar var i nærheden af huset, jog husets brugere ham nemlig væk med flaskekast og trusler om tæsk.

Medlemmer af indvandrerbanden Loyal To Familia deltog også i beskyttelsen af stedet, som bærer det misvisende navn “Folkets Hus”.

Læs også: AFSLØRENDE DOKUMENTER: FOLKETS HUS ER I MILITANTE EKSTREMISTERS HÆNDER

Flaskekast og trusler

Det viste sig at være en god idé, at Rasmus Paludan havde kontaktet politiet forud for sit besøg ved Folkets Hus d. 8. februar. Paludan var mødt op ved huset for at dokumentere, hvordan huset benyttes til planlægning af ulovlige og anti-demokratiske aktioner.

På videoen fra besøget ser man, hvordan Folkets Hus’ brugere råber trusler ud af husets vinduer.

Der bliver også kastet plastikflasker fra vinduerne mod Rasmus Paludan, som naturligvus ser skræmt ud. Paludan har oplyst til NewSpeek, at der var hård is i flaskerne, altså et særdeles farligt kasteskyts.

Ud af Folkets Hus myldrede militante venstreradikale, som fortsatte med at råbe trusler. På et tidspunkt angreb de også politiet med snebolde. Politiet må flere gange bruge fysisk magt for at holde husets maskerede brugere fra fysisk at angribe Rasmus Paludan.

(Uddrag fra Københavns Kommunes kontrakt med Fonden De Åbne Rum, som driver Folkets Hus)

Brud på aftale

Fonden For De Åbne Rum betales af Københavns kommune for at drive Folkets Hus. Bag fonden står Knud Foldschack, som i årevis har fungeret som advokat for militante venstreradikale foreninger.

I fondens kontrakt med kommunen står der udtrykkeligt, at fonden har ansvar for, at der ikke foregår ulovligheder i Folkets Hus:

“Der må ikke foregå ulovlige aktiviteter i Folkets Hus, herunder kriminelle aktiviteter i form af vold og hærværk, handel med euforiserende stoffer mv. Fonden De Åbne Rum har tilsynspligt med, at dette ikke sker. … Fonden har endvidere ansvar for i videst muligt omfang at sikre, at Folkets Hus ikke anvendes til ulovlige formål.”

Endvidere fremgår det af kontrakten, at “Københavns Kommune kan til enhver tid ophæve driftsoverenskomsten som følge af Fonden De Åbne Rums eller Folkets Hus’ væsentlige misvedligeholdelse af driftsoverenskomsten.”

Læs også: KØBENHAVNS KOMMUNE I SAMARBEJDE MED TILHÆNGERE AF ISLAMISK STAT

Video

Man kan se hele videoen nedenfor, eller man kan spole frem til følgende steder:

00:48: Flaske med is kastes fra et vindue i Folkets Hus mod Rasmus Paludan.

02:25: Politiet og Rasmus Paludan angribes med snebolde.

03:30: Trusler råbes fra Folkets Hus’ vinduer, politiet må bruge fysisk magt for at sikre Rasmus Paludans sikkerhed mod truende, maskerede autonome.

05:05: Brugere af Folkets Hus er nu myldret talstærkt ud på gaden og råber trusler.

06:00: Flere råb med trusler, politiet er nødt til at råbe kommandoer til hinanden for at sikre beskyttelsen af Rasmus Paludan.

Tak til Frihedens Stemme for video:

Del artiklen her:

5 Comments

 1. Gad vide hvor meget disse lejere betaler for at disponere over ejendommen?
  For det er da vel ikke skatteyderne, der financierer krigen, som disse voldelige venstrefløjsekstremister udkæmper mod selvsamme skatteydere?

 2. Man kan orstå at det er tabernes egen advokat Knud Foldschack som skal sikre at regelerne overholdes. En advokat som flere gange har forsvaret de røde svin og jo ikke ønsker at skade sin forretning, ved at ligge sig ud med dem.
  Igen visser kbh. komune at den drives af inkompetente tågehoveder, der ikke aner hvad de sidder og laver.

 3. Det er utroligt at Københavns kommunes skatteydere bliver tvunget til at støtte dette “galehus”. Hvornår siger kommunen stop???!!!.

 4. Trusler om vold, maskering, intimidering, militant adfærd,kast med genstande, råbende og skrigende unge – det er det vi ser her. Man græmmes ! Hvorfor betragtes politiet ikke som en myndighed ? Er politiet magtesløst overfor de åbenbart utallige unge ekstremister og autonome grupper ? Hvorfor har Københavns Kommune ladet Folkets Hus ( et mødested for alle ) besætte af hadefulde grupper, der jager andre væk og ladet som ingenting ?

  Det er lovløshedens fortvivlende agenda. Politiet burde have den nødvendige bemyndigelse og autoritet til at anholde de unge, der overtræder gældende love. Men de slipper med at blive holdt tilbage, med advarsler og bedt om rolig opførsel. Samtidig bliver betjentene mødt med rasende og skrigende åbne munde, vrede øjne, risiko for overfald.
  Det er åbenbart lettest at tie og fortie – flere ansatte i Kommunen har måske selv fingre med i spillet ?
  Politiet ved, de ikke har magt, sympati og støtte nok til meget andet end at skærme, føre dialog,og afværge det værste.
  Man fatter jo ikke, justitsministeriet forbigår denne episode og så mange andre optøjer i tavshed.
  Måske ser de nærmere på omstændighederne og så kan vi håbe på stramninger ?
  Der skal meget til for at opretholde lov og ret.
  Jeg har ingen opskrift – men det må de ansvarlige have. Umiddelbart synes det oplagt at indsætte flere betjente, med alt det grej de behøver, også for at beskytte sig selv. Politihunde, tåregas, varselsskud ?
  Denne episode ved Folkets Hus viser, hvor forskrækkede vi er for at håndhæve lov og ret. For at anholde urolige og truende mennesker. Bange for at blive tiltalt for overgreb, kaldt fascister, racister, mv. Episoden er jo ikke en enlig svale, men een blandt mange truende, militande optøjer fra autonome grupperinger,der sammen med muslimske aktivister udøver provokationer her og der i ind-og udland. Fredelige møder som feks. For Frihed, Pegida udløser en sms-kæde blandt de anti-demokratiske grupper.
  De agiterende grupper er ikke blot tossehoveder, tågehorn, forvirrede unge. De er også på grund af antal en tikkende bombe, der makker ret når “General Napoleon” kalder til destruktioner, bål,brand, terror.

 5. Man må jo sige at det er den rette mand Knud Foldschack til at lede det. Han udtaler i en udsendelse 16 dec.2016 i en debat med Anna Libak at det er værre at demonstrere med For Frihed end at kaste med brosten det siger lidt om hvem han er.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.