FRANKRIG FORBEREDER SIG PÅ BORGERKRIG

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Frankrigs premierminister Manuel Valls siger nu lige ud, at “der er kommet krig, og det er en anden slags krig end den vi kender fra det 20. århundrede.”

Valls uddyber, at den vil “være langvarig, og foregå både udenlandsk og på fransk jord.”

Med andre ord: Den franske regering forudser en langvarig borgerkrig.

Frankrig har allerede nu indsat hæren på egne gader og stræder. Halvdelen af landets 20.000 aktive soldater er indsat inden for landets egne grænser. Alene i Paris patruljerer 6.500 soldater. Operationen, som er døbt Operation Sentinelle, er dyr: 1 million euro dagligt.

Enorm militær aktion

Operation Sentinelle er Frankrigs største militære aktion, men den er en lilleput i forhold til, hvad man er ved at opbygge:

Hæren: 40.000 kamptropper skal være klar til indsættelse på Frankrigs gader i 2018. Samtidigt bygger man 10.000 nye fængselsceller, hvoraf 8.000 er isolationsceller.

Gendarmeriet: skal indkøbe 3.000 flere køretøjer og er blevet bedt om at opbygge lagre af “tunge våben og skudsikre veste.”

Hjemmeværnet: Derudover er man i færd med at skabe et ny hjemmeværn, som skal træne og udruste 84.000 civile til kamp. De skal indsættes i rotation, således at der hver dag er 9.000 på gaden. Studerende under 25 vil blive betalt 100 euro månedligt for at deltage, og arbejdsgivere, som giver ansatte fri i op til 10 dage til at patruljere, vil få skattefradrag.

“Operation Ronce”

Rygter florerer om en Operation Ronce, hvor Frankrig vil forsøge at generobre enorme ghettoområder, som er faldet under islamisternes magt. Frankrigs præsident overdrev ikke, da han fornyligt udtalte at “Frankrig har et problem med islam.”

Premierminister Valls advarer landets muslimer: “Hvis islam ikke hjælper republikken med at bekæmpe dem, som underminere vores frihed, vil det være svært for republikken at garantere islams frihed.”

Det er svært at forestille sig, at en religion som islam vil bidrage til en sekulær stats frihed. Og hvordan mon Frankrigs cirka seks millioner muslimer vil reagere på love imod deres religion?

Del artiklen her:

7 Comments

 1. Lars Løkke, Mette Frederiksen m.fl.
  Håber I nu efterhånden kan se, hvor vi er på vej hen. Og I kan lige så godt gå i gang nu – I kan jo starte med at lære af Frankrig, så vi er klar, når det bliver nødvendigt.
  Jeres politiske forgængere begik i 1983 Danmarkshistoriens største forræderi – tilsyneladende uden at ane hvilke enorme konsekvenser det ville få, men selv i bagklogskabens klare lys synes I ikke at være i stand til at erkende dette og forsøge at rette op på problemerne!
  Gud bevare Danmark, vi kan ikke regne med politikerne.

 2. Jeg er bange for at både Frankrig og Tyskland er kommet så langt, at kun en egentlig regulær krig mod indvandrerne vil være resultatet.
  I Danmark kan vi – måske – stadig nå at skabe ro i Ghettoområderne. Stadig ved brug af militæret. Det er det eneste som indvandrerne kender og har respekt for. Men det forudsætter at vi sætter ind NU. Vi kan ikke vente på integrationsforsøg, dialogkaffe, sociale tiltag og økonomisk bestikkelse.
  Vi skal indtage, uskadeliggøre og arrestere. Vi skal fængsle, udvise og optræde på en sådan måde, at vi opnår respekt – et hidtil ukendt fænomen hos indvandrerne. Og helt forståeligt. Lige fra folkeskolens pædagogiske rundkredsevalueringer til domstolenes vattede reaktioner fremstår Danmark som et latterligt lille land, hvor alt er tilladt for indvandrerne.
  Hvornår mon vi bliver i stand til at sige fra, så alle kan forstå det?

 3. Politikerne i Danmark , ak ja det er mange år siden vi har haft det , de kan i dag betegnes som platugler nasserøve og landsforrædere stort set.
  Vi har et folketing ja, men det kan intet udrette uden det er godkendt af Die FÜHRER Storkansler Angela Merkel, der jo udmærker sig ved at have tiltaget sig den magt som hendes idol Der FÜHRER Storkansler Adolf Hitler bestred og blandt andet i Danmark havde tilhængere af.
  En dansk minister var i Tyskland for at kysse Der FÜHRER Storkansler Adolf Hitler i røven som tegn på dansk underkastelse , disse landsforrædere fra de bonede gulve i Danmark er desværre aldrig blevet retsforfulgt.
  Det utrolige er, at vi så mange år efter oplever at to danske statsministre har været i Tyskland og kysse Die FÜHRER Storkansler Angela Merkel i røven som tegn på dansk underkastelse.
  Dette er årsagen til at vi har et såkaldt folketing der er totalt lammet og intet kan foretage sig uden grønt lys fra Die FÜHRER Storkansler Angela Merkel , hendes ord er lov i det der engang var et land med brede bøge over salten strand og hed Danmark.Om føje år er resterne overdraget til et Kalifat ved navn Danstan.Her bliver hverdagen præget af piskning og stening af kvinder og mænd der bliver halshugget og hængt samt unge piger der ikke vil underkaste sig bliver samlet i stålbure og brændt levende samt homoseksuelle der vil blive kaster ud fra Københavns højhuse og kirkespir , alt vil foregå offentlig til skræk og advarsel for De vantro.Derfor er jeg glad for min alder 71 år, thi jeg kan huske da Danmark var for Danskere.Jeg må opfordre de danskere der endnu kan om at bringe sig og deres familier i sikkerhed.Landsforræderne på Christiansborg, de har sørget for sig og deres kære.
  Gud bevare og trøste de etniske danskere der endnu måtte leve i mit forsvundne Danmark.

 4. ja politikerne i Danmark er mest interesseret i at modarbejde hinanden, en at være ansvarlige politikere for folket.
  Hvornår er der sidst blevet vedtaget noget stort, som er til glæde for folket. ??????????

 5. You can certainly see your expertise within the article you write.
  The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid
  to say how they believe. All the time go after your heart.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.