FRANKRIG FORBEREDER SIG PÅ BORGERKRIG

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Frankrigs premierminister Manuel Valls siger nu lige ud, at “der er kommet krig, og det er en anden slags krig end den vi kender fra det 20. århundrede.”

Valls uddyber, at den vil “være langvarig, og foregå både udenlandsk og på fransk jord.”

Med andre ord: Den franske regering forudser en langvarig borgerkrig.

Frankrig har allerede nu indsat hæren på egne gader og stræder. Halvdelen af landets 20.000 aktive soldater er indsat inden for landets egne grænser. Alene i Paris patruljerer 6.500 soldater. Operationen, som er døbt Operation Sentinelle, er dyr: 1 million euro dagligt.

Enorm militær aktion

Operation Sentinelle er Frankrigs største militære aktion, men den er en lilleput i forhold til, hvad man er ved at opbygge:

Hæren: 40.000 kamptropper skal være klar til indsættelse på Frankrigs gader i 2018. Samtidigt bygger man 10.000 nye fængselsceller, hvoraf 8.000 er isolationsceller.

Gendarmeriet: skal indkøbe 3.000 flere køretøjer og er blevet bedt om at opbygge lagre af “tunge våben og skudsikre veste.”

Hjemmeværnet: Derudover er man i færd med at skabe et ny hjemmeværn, som skal træne og udruste 84.000 civile til kamp. De skal indsættes i rotation, således at der hver dag er 9.000 på gaden. Studerende under 25 vil blive betalt 100 euro månedligt for at deltage, og arbejdsgivere, som giver ansatte fri i op til 10 dage til at patruljere, vil få skattefradrag.

“Operation Ronce”

Rygter florerer om en Operation Ronce, hvor Frankrig vil forsøge at generobre enorme ghettoområder, som er faldet under islamisternes magt. Frankrigs præsident overdrev ikke, da han fornyligt udtalte at “Frankrig har et problem med islam.”

Premierminister Valls advarer landets muslimer: “Hvis islam ikke hjælper republikken med at bekæmpe dem, som underminere vores frihed, vil det være svært for republikken at garantere islams frihed.”

Det er svært at forestille sig, at en religion som islam vil bidrage til en sekulær stats frihed. Og hvordan mon Frankrigs cirka seks millioner muslimer vil reagere på love imod deres religion?

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.