SVENSKE POLITIKERE LÆGGER ANSVARET FOR OPTØJER HOS … POLITIET!

Del artiklen her:

Af Jeppe Juhl

 

Sverige er fortabt!

I kølvandet på de borgerkrigslignende tilstande i den stockholmske forstad Rinkeby står ledende svenske socialdemokrater nu frem og lægger indirekte ansvaret for optøjerne hos politiet…!

Mia Päärni (S), ordförande i stadsdelsnämnden Rinkeby-Kista ser polisens satsning mot kriminalitet i Rinkeby som en orsak till gårdagens upplopp.
– Polisen har just nu extra fokus på Rinkeby och jag tror att det delvis kan bli såhär då. När polisen lägger in extra fokus på en stadsdel där det finns ett flertal kriminella som inte vill bli störda så blir det konsekvenser, menar hon.

Ovenstående er et citat fra SVT-nyheder, hvor den socialdemokratiske kommunalpolitiker fra Rinkeby-Kista Mia Päärni anfører, at politiet skulle have forudset optøjerne. Hun fortsætter:

Mia Päärni (S) menar att polisen bör kunna förutse ett upplopp när ett insats-arbete inleds, och snabbt kunna vara på plats i Rinkeby när bilar börjar brinna och butiker plundras.

– Jag tror att polisen måste fundera på sin organisation. Det får inte ta så lång tid att komma till plats, säger Mia Päärni.

Den svenske indenrigsminister Anders Ygeman er inde på samme tankegang.

Under förmiddagen gick inrikesminister Anders Ygeman ut med att även han ser polisens ökade närvaro i Rinkeby som en anledning till upploppet.

– Det pågår ett arbete för att göra våra förorter och social utsatta områden tryggare, då kan det ibland bli stök, men polisen backar inte ut, polisen finns där och kommer att gripa och lagföra de misstänkta, säger Ygeman till TT.

Af disse udtalelser fremgår det klart, at optøjerne udelukkende skyldes sociale problemer. Altså det de magtesløse politikere og de medløbende journalister ynder at kalde “socioøkonomiske forhold”.

Ingen af dem forholder sig konkret til indvandringens udfordringer. Og når man ikke kan eller vil adressere ondets rod, så er det ikke muligt at løse problemet.

 

 

 

 

 

Del artiklen her:

8 Comments

 1. Kære Jeppe!

  Dit kendskab til svensk lader noget tilbage at ønske. De svenske politikere anfører, at “anledningen” til balladen er at politiet gør deres arbejde. Politikerne siger intet om at “ansvaret” er politiets!

  Derudover nævner politikerne, at politiet burde have forudset balladen og været hurtigere “oppe på dupperne” for at straks stoppe den ballade, alle burde vide ville komme, når politiet gik igang med deres arbejde. Et arbejde som indenrigsministeren støtter fuldt ud. Ingen af de to politikere siger, at ansvaret er politiets.

  Slå nu lidt koldt vand i blodet og glæd dig i stedet over USA`s nye FN ambassadør.

 2. Jeg håber for svenskerne, at deres politi vil være meget hurtigere med at skyde på rotterne. Ellers får de aldrig nedkæmpet lortet.
  Og når de dybt tåbelige politikere så giver ondt af sig, når nogle af rotterne er ombragte, så sig op i stort tal. Så kan politikerne se, hvad de vil gøre.
  Sindssygen er jo nærmest ubegribelig. Jeg skal i alle tilfælde ikke til Sverigstan mere, idet jeg ikke rejser i muhamedanske lande.

 3. Sverige er som de fleste bekendt naaet “the point of no return”. De kan ikke selv klare sig ud af den situation de har sat sig selv i.
  Der synes ingen tvivl om at Sverige bliver det foerste (men bestemt ikke det sidste) muslimske land i Europa / Norden – Forunderligt at ingen vil laere af historien…
  Et bud paa de naeste lande der overgaar til muslimsk sharia er vel Beligien, Holland og UK.
  Derefter er der ikke langt til det Europaeiske kalifat, som alle muslimer droemmer om – og jeg mener ALLE retroende muslimer (moderate muslimer findes IKKE).
  Der er ikke megen troest i at sige “Hvad sagde jeg”…

 4. Nej, der findes ingen moderat islam. Enten er man det med hud og hår, eller også er man det ikke. Der findes INGEN mellemvare. det samme gælder for kommunisme og nationalsocialisme. Der fines ingen både og, men kun enten eller.

 5. Det svenske politi har helt enkelt ikke ressourcer til at løse de nødvendige opgaver. Anledningen til optøjerne i Rinke by var, at man skulle foretage en anholdelse. I indvandrerområderne i Sverige kræver det en større udrykningsstyrke, der kun kan samles, hvis man samtidig dropper en række andre politiopgaver.
  Politiet i Sverige har lige været igennem en reform, ligesom det danske politi, og med lige så katastrofale resultater. Også i Sverige forlader betjentene tjenesten i stort tal p.g.a. de fortvivlende arbejdsforhold og på grund af, at de ser, at deres indsats intet nytter, når f.eks. en indvandrer, der har voldtaget to børn slipper med to måneder i spjældet.
  Præsident Trump har fuldkommen ret, når han drager Sverige frem som et skrækeksempel. Det er faktisk et land i kaos og opløsning. Og efterhånden kan den venstreorienterede presse ikke længere skjule sandheden, selv om den prøver. Forskellen på mediernes løgne og fortielser og den virkelighed hr. og fru Svensson oplever til daglig, er simpelthen for stor. Og så har Sverige heldigvis også en række alternative medier, der fortæller sandheden.

 6. Thanks for the auspicious writeup. It in reality was a enjoyment
  account it. Look complex to far introduced agreeable from you!
  However, how could we keep up a correspondence?

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.