EU VIL BYGGE BROER, IKKE HEGN: VI LADER MIGRATIONEN FORTSÆTTE

(Foto: EUs formand for indvandring, grækeren Dimitris Avramopoulo)
Del artiklen her:

EU-kommisionen vil bygge broer, ikke hegn, og fortæller at “migration er kommet for at blive.”

“Vi er imod at bygge hegn. Vi er for at bygge broer til vores nabolande,” fortæller EUs kommisær for migration Dimitris Avramopoulos om EU’s udlændingepolitik på en nylig pressekonference. Udtalelsen om broer frem for hegn kommer efter kritik af, at migrationen fra Tyrkiet til Grækenland er steget med 900 procent sammenlignet med samme periode i 2017.

“EU vil aldrig blive et fort. Migration er kommet for at blive i mange årtier fremover, og vi er nød til at forberede os på det,” mener Dimitris Avramopoulos, der selv er græker og altså er parat til at forråde sit moderland til fordel for EU’s globalistiske og liberale udlændingepolitik. “Intet land kan klare dette alene,” fortsatte han – formentlig med henvisning til EU’s planer om at tvinge samtlige medlemslande til at åbne sine arme for de mange migranter.

Dimitris Avramopoulos, der er EU’s øverstbefalende, når det gælder migration, har tidligere udtalt, at EU bør give mere magt med anden hudfarve end hvid. “Vi er nød til at acceptere migration og multikultur som den nye norm,” skrev han for nylig i et indlæg til magasinet POLITICO.

I Danmark nægter den borgerlige regering fortsat at afvige fra EU’s udlændingepolitik og de FN-forældede, som holder grænserne åbne.

Video: Dimitris Avramopoulos oplyser folket om EUs migrationsvenlige udlændingepolitik:

Læs også:

MIGRATION: EU LAVER LUFTBRO FRA MELLEMØSTEN TIL EUROPA

PRÆSIDENT SAMMENLIGNER EU MED SOVJET OG MUSLIMSK MIGRATION MED TROJANSK HEST

EUs LØSNING PÅ ULOVLIG MIGRATION: GØR MIGRATION LOVLIG

DANSKERNE ER MISUNDELIGE PÅ ØSTEUROPAS UDLÆNDINGEPOLITIK

Del artiklen her: