EU-LAND FORLADER FNs MIGRANT-AFTALE: I STRID MED SUND FORNUFT

(Foto: Ungarns premierminister Victor Orban, leder af det konservative parti Fidesz)
Del artiklen her:

Den ungarske regering trækker landet ud af FNs nye flygtningepagt, der skal fordele migranter verden over.

Ungarn trækker sig fra FNs nye flygtningepagt med begrundelsen, at den udgør en sikkerhedstrussel. Derudover er FNs migrantpolitik i strid med sund fornuft, mener den ungarske regering. Det skriver New York Times.

Den ungarske premierminister Victor Orban kalder FN-aftalen en “trussel mod verden”, der vil opmuntre millioner af migranter til at vandre mod den vestlige verden. Ungarns udenrigsminister Peter Szijjarto fortæller om aftalen: “Aftalens grundtanke er, at migration er et godt og uundgåeligt fænomen. Vi ser det som noget dårligt, der medfører ekstremt seriøse sikkerhedsmæssige udfordringer.”

Også USA har forladt den kontroversielle aftale, der kan sende yderligere millioner af migranter til vestlige lande i jagten på mere arbejdskraft og flere forbrugere. USA har forladt aftalen med henvisning til, at den krænker landets suverænitet: USA vil lade sit eget demokrati bestemme landets udlændingepolitik.

EU planlægger at bringe Ungarn i retten for at tvinge landet til at tage imod migranter, som typisk kommer fra områder med høj koncentration af radikale islamister.

Danmark er tilsluttet aftalen.

Video: Ungarn forlader FNs migrantaftale:

Læs også:

HANDELSKRIG? EU’s TOLDSATSER ER HØJERE END USAs

NEWSPEEK TV: ORBAN KALDER TIL “KRIG” MOD STYRET I BRUXELLES, SAMMENLIGNER EU MED SOVJETUNIONEN

SKABER MAGTFULD INTERNATIONAL ALLIANCE IMOD INDVANDRING

KRIGSPSYKOLOGI: SÅDAN KAN VI ANSKUE ISLAM- OG MIGRANTKRISEN

EUROPÆISK LEDER: MIGRATION ER TERRORISTERNES TROJANSKE HEST

Del artiklen her: