AMNESTY: ROHINGYA-MUSLIMER BEGIK MASSAKRER I MYANMAR

Del artiklen her:

Rohingya-muslimer henrettede dem, der ikke ville konvertere til islam. Myanmars kraftige reaktion var selvforsvar.

Myanmars voldsomme fordrivelser af rohingya-muslimer var en reaktion på systematiske jihad-angreb fra muslimernes side. Det konkluderer en rapport fra Amnesty International ifølge en række medier, herunder The Guardian.

I et af de mange jihad-angreb blev 99 børn, kvinder og mænd myrdet på særdeles brutal vis, da rohingya-muslimer angreb deres landsby. De forsvarsløse hinduer og buddhister blev dræbt med knive, sværd og kæppe. Kun dem som lod sig konvertere til islam blev skånet. Klassisk jihad som den bliver beordret i Koranen og af muslimernes profet i de såkaldte hadither.

I et andet angreb på en anden landsby fangede rohingya-muslimer 69 børn, kvinder og mænd. 16 af dem konverterede til islam. Resten blev henrettet på stedet med knive og spader. Et vidne fortæller ifølge Amnesty International, der har interviewet hundredvis af vidner:

“Det dræbte mændene. Vi fik at vide, at vi ikke måtte kigge på dem. De havde knive, spader og jernstænger. Vi gemte os i nogle buske, hvorfra vi kunne se en smule. Min onkel, far og min bror blev dræbt.”

Et andet vidne fortalte, hvordan kvinderne blev dræbt:

“Jeg så hvordan de holdt kvindernes hoveder op ved at løfte dem i håret. Andre havde knive. De fik skåret deres hals over.”

Blodige scener med paniske skrig, grædende børn og masse henrettelser af alle, der ikke ville konvertere til islam, fik derefter Myanmar-styret til at reagere ved at drive en stor del af de muslimske migranter – rohingya-muslimer – tilbage til Bangladesh.

Myanmar-styrets reaktion blev af danske og internationale medier tolket som grove angreb på en forsvarsløs minoritet. Det viser sig nu, at det var rohingya-muslimerne som startede.

Video: Jihadister i Myanmar fortæller om deres mission:

Interessant video fra det tyske parlament om situationen i Myanmar:

Læs også:

MÅLING: STORT FLERTAL MENER, AT DE ETABLEREDE MEDIER HAR “PROBLEMER MED TROVÆRDIGHEDEN”

ERDOGANS LEJESOLDATER TVINGER FOLK TIL AT KONVERTERE TIL ISLAM

ERDOGAN OG HANS NAZI-VENNER

FORSKNING: ISLAM ER VERDENS VOLDELIGSTE RELIGION

FORSKNING: 30 PROCENT AF MUSLIMSKE SKOLEELEVER ØNSKER AT KÆMPE TIL DØDEN FOR ISLAM

Del artiklen her: