DANMARK UNDER LØKKE: 5 GANGE STØRRE STIGNING I VOLDTÆGTER END I SVERIGE

(Foto: Kort efter at være blevet valgt til statsminister, mødtes Lars Løkke Rasmussen (V) med Tysklands kansler, den barnløse og østeuropæiskfødte Angela Merkel for at drøfte deres fælles grænse- og asylpolitik) https://www.bundesregierung.de/Content/EN/Artikel/2015/08_en/2015-08-28-besuch-daenischer-mp-rasmussen.html
Del artiklen her:

Antallet af voldtægter er eksploderet under statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Der er dem, der griner af Sveriges deroute. Og så er der dem, hvor grinet er stivnet og forstummet i erkendelse af, at Danmark er ved at indhente svenskerne. Antallet af voldtægter – og deres grovhed – i Sverige, har længe været på alles læber. Kvinders sikkerhed i det offentlige rum er omvendt proportional med antallet af muslimer i samfundet. Sådan er det i Mellemøsten, sådan er det i Europa.

Tal fra Sveriges institut for statitik, Brå, afslører således, at antallet af anmemeldte voldtægter steg med 10 procent i 2017 til i alt 7.370 anmeldelser. Den stigning slår Danmark dog med flere længder. Her steg antallet af anmeldte voldtægter nemlig fem gange mere end i Sverige. I årets første kvartal blev der anmeldt 158 voldtægter. I årets sidste kvartal blev der anmeldt 242, altså en stigning på svimlende 53 procent. Antallet af voldtægter er tredoblet siden 2015, hvor Lars Løkke Rasmussen (V) blev valgt til statsminister på sit løfte om “straksopbremsning” af migrantstrømmen. Straks efter valget rejste han til Tyskland for at koordinere en fælles migrantpolitik med kansler Angela Merkel. Efter mødet meldte Løkke ud, at “Merkel og jeg ser ens på flygtningespørgsmålet” og danskerne kunne se måbende til, mens deres motorveje blev blokeret af drivende flokke af migranter og stadig flere familier er blevet kastet ud i livslang sorg over voldtagne døtre og koner.

(artiklen fortsætter under grafen)

(Kurve: Danmarks Statitisk data for antal anmeldte voldtægter i 2017)

Det er ikke kun i Danmark, den er gal.

88 procent af kvinderne i EU’s “hovedstad” Bruxelles har oplevet en eller flere gange at blive seksuelt angrebet på byens gader. Det skriver den hollandske avis Tijd. En tredjedel af Bruxelles kvindelige indbyggere lider under psykiske traumer fra seksuelle angreb.

EU’s magtcentrum er blevet et helvede for kvinder, ligesom så mange andre steder i Vesteuropa. I Sverige er halvdelen af landets unge kvinder bange for at gå udenfor deres dør. 48 procent af tyske kvinder fortæller, at de af frygt undgår bestemte områder i deres eget nabolag, (44 procent af de tyske kvinder mener, at deres personlige tryghed trues af indvandring fra “islamisk prægede lande”).

Dele af Paris er i dag no-go for kvinder.

Læs også:

FORSKNING SKYDER LØKKES GHETTOPLAN NED: DET HANDLER IKKE OM BOLIGOMRÅDET

FN: TERRORISTER BRUGER BRUGER IKKE-VESTLIG INDVANDRING SOM VÅBEN. LØKKE: JA, TAK!

LØKKE STØTTER MERKEL: VIL STRAFFE LANDE FOR IKKE AT TAGE MIGRANTER

TYSK POLITI OM FLYGTNINGE, SOM LØKKE VIL LUKKE IND: “LEVENDE BOMBER”

KANNIBALISME, DØDSVOLDTÆGTER OG FOLKEMORD: HER ER TERRORISTERNE, SOM LARS LØKKE VIL HAVE TIL DANMARK

Del artiklen her: