ISLAMISERINGEN AF PARIS: STORE OMRÅDER ER NU UDEN KVINDER PÅ GADEN

newspeek

(Foto: Migranter på Frankrigs gader)

Med islamisk indvandring kommer islamiske tilstande. Mange steder er der sket et stort skred i kønsfordelingen i det offentlige rum.

NewSpeek har tidligere beskrevet, hvordan kvinder mange steder i Europa nu er bange for at gå på gaden. En statslig svensk undersøgelse viser, at 34 procent af svenske kvinder i det forløbne år af frygt for overgreb har valgt at gå en anden vej eller valgt et andet transportmiddel. Der er rapporter om, hvordan det lykkedes bevæbnede muslimske grupper at holde svensk politi ude af store landområder, hvor selvbestaltet shariapoliti truer kvinder til at gå tildækket.

SVERIGES ISLAMISKE STATER: “MORALPOLITI” TRUER KVINDER TIL AT GÅ TILDÆKKET

48 procent af tyske kvinder fortæller, at de af frygt undgår bestemte områder i deres eget nabolag. 44 procent af dem mener, at deres personlige tryghed trues af indvandring fra “islamisk prægede lande”. Bor­win Ban­de­low, professor i psykiatri ved universitetet i Göttingen påpeger, at kvindernes frygt er “velbegrundet”.

 

ET EUROPA UDEN KVINDER PÅ GADEN?

Feminister og venstreorienterede mangler endnu at kommentere på situationen, de har travlt med at hjælpe stadigt flere mennesker med en kvindeundertrykkende kultur til Europa.

Dagbladet Le Parisien beskriver nu hvilke uhyggelige vilkår stadigt flere franske kvinder lever under:

“Kvinder i det østlige Paris klager over, at de ikke længere kan bevæge sig udenfor uden at blive udsat for kommentarer og fornærmelser fra mænd.

De er adskillige hundrede kvadratmeter vej, hvor kun mænd kan være, og hvor kvinder ikke længere har ret til at færdes. Cafeer, barer og restauranter er forbudt for kvinder, ligesom fortovene, metrostationen og pladserne. I mere end et år har Chapelle-Pajol-distriktet (10.-18. Administrative distrikt) fuldstændigt ændret karakter: Store grupper af snesevis af enlige mænd, gadehandlere, udlændinge og smuglere holder til i gaderne og chikanerende kvinder.

I vrede besluttede indbyggerne i kvarteret at indsamle underskrifter imod situationen. Der er mere og mere undertrykkelse for hver dag der går. Unge piger kan ikke længere gå ud alene, de kan ikke gå med en nederdel eller med bukser der sidder tæt på kroppen uden at det bliver påtalt. En kvinde fortalte, hvordan nogen havde brændt hendes hår med en cigaret.

‘Vi bliver udsat for en ubærlig behandling,’ fortæller Nathalie, 50, der har boet i nabolaget i tredive år og som oplever, hvordan der er opstået et ‘fjendtligt klima’ i de seneste måneder: ‘Det er fornærmelser, konstante ubehagelige bemærkninger. De skræmmer os med det formål at få at til at undgå området og ændre vores tøj. Nogle kvinder har helt givet op,’ som den 80-årige dame, der blev seksuelt overfaldet. Hun er nu fanget i sin lejlighed.

Aurélie, en ung kvinde på 38 år, fortæller,at hun ikke kan genkende det kvarter, hvor hun har boet i 15 år, Rue Perdonnet (10. administrativ distrikt): ‘Bare den simple handling at skulle gå udenfor er blevet problematisk. Caféen nedenunder, en bistro, der er engang venlig, har nu kun mandlige gæster og er konstant overfyldt. Der bliver sagt en masse bemærkninger når jeg går ud, især fordi de drikker enormt. For nogle dage siden blev jeg overøset med hårde ord, bare fordi jeg viste mit ansigt i vinduet, og jeg var nødt til at låse mig selv inde i min lejlighed. Tidligere gik jeg ad Boulevard de la Chapelle, selv sent om aftenen … Dette ville være utænkeligt i dag.’

Laure undgår omhyggeligt metrostationen. ‘Forleden blev jeg fanget  midt i to gadehandleres slagsmål. Jeg skreg, og to af dem trak knive frem og truede mig. Jeg troede, at de ville dræbe mig. Det er måneder siden min 12-årige datter er sidst gik alene i skole, eller hvor som helst i nabolaget.’

Hvordan bekæmpes fænomenet? La Chapelle-kvinderne ved, at en klage til myndighederne kun vil have ringe virkning. Derfor besluttede de sammen at kontakte Nadine Mezence, borgmester for Ligestilling i det 18. administrative distrikt og at afholde en slags demonstration i den nærmeste fremtid. Sammen vil de gå rundt til alle de steder i området, hvor de er uønskede. Derefter vil de rapportere deres observationer til de offentlige myndigheder … De håber på den måde at få gjort opmærksom på problemerne.

Problemerne med chikane af kvinder, herunder tilstedeværelsen af ​​snesevis af indvandrere i Pajol Street, bliver diskuteret af lokale politikere. Samtidig anerkender Eric Lejoindre fra borgmesterkontoret kompleksiteten af ​​situationen: ‘Kvinder er sårbare overfor denne vold, der ofte er forbundet med alkoholisme, men det offentliges svar er at det er en sag for politiet.’

Politiet har da også indsat ekstra mandskab i området. 110 politiaktioner har ført til bortvisningen af 19.000 gadehandlere og 884 anholdelser. Men indbyggerne mener, at det er nødvendigt med en mere gennemgribende politiindsats, før de kan genvinde deres tabte sindsro …

‘Som det er nu er vores område overladt udelukkende til mænd. Der er ikke længere kvinder på caféerne. Der er ikke et enkelt barn på Louise-de-Marillac-pladsen. Nogle af os er skrækslagne, selv i vores eget hjem.”

KRIGSREPORTER: KVINDER ER SIKRERE I MOSUL END I STOCKHOLM