FN: TERRORISTER BRUGER BRUGER IKKE-VESTLIG INDVANDRING SOM VÅBEN. LØKKE: JA, TAK!

Del artiklen her:

Ifølge FN bruger islamiske terrororganisationer ikke-vestlig indvandring i deres kamp for at destabilisere Europa.

Det kræver ikke mange hjerneceller at se, at muslimsk indvandring ødelægger Europa. Den fortynder vores kultur, opløser vores sammenhold og smadrer vores økonomi og sikkerhed.

Dette er et faktum, som Islamisk Stat og andre terrororganisationer udnytter: Muslimsk indvandring til Europa er for dem et våben i deres kamp imod Vesten. Det fortæller en højtstående leder i FN, David Beasley, der er chef for FNs fødevareprogram, World Food Program.

“Islamisk Stat samarbejder nu med andre radikale grupper, herunder al-Qaeda, al-Shabab og Boko Haram, om at skabe ekstremt dårlige forhold i Sahel-området i Afrika,” fortæller David Beasley i et interview med nyhedsbureauet AP. Men de brutale jihad-gruppers hærgen i Afrika har ikke til formål at sprede islam i allerede sårbare lande som Mali, Somalia og Chad. Nej, målet er langt mere udspekuleret – det handler om at skabe sult og nød i en grad, så der skabes en folkevandring mod Europa. Indvandring fra de overvejende muslimske lande i Sahel-bæltet er ifølge FN et masseødelæggelsesvåben:

(Kort: Sahel-bæltet strækker sig fra Afrikas vestlige kyst til øst)

“Terroristerne kommer nu ind i meget sårbare områder med det formål at destabilisere dem og skabe masse-udvanding til Europa,” fortæller David Beasley. “I hele Sahel-regionen bor der 500 millioner mennesker, så Syrien-krisen er en dråbe i havet sammenlignet med, hvad der er på vej mod jer i Europa nu,” siger han.

De eneste, som tilsyneladende endnu ikke har opdaget, at ikke-vestlig indvandring er et våben i hænderne på folk, som ikke ønsker vores kultur og demokratier det godt, er vores politikere – herunder Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen (V). De holder fortsat grænserne åbne, mens terroristerne griner af vores føjelighed overfor forældede konventioner.

Vælgerne derimod har opdaget problemet. En stor tvær-europæisk undersøgelse viser, at kun 20 procent af europæerne er imod et fuldt stop for muslimsk indvandring til EU.

Læs også:

MÅLING: 55 PROCENT AF EU’S BEFOLKNING ØNSKER “FULDT STOP” FOR MUSLIMSK INDVANDRING

PRÆSIDENT SAMMENLIGNER EU MED SOVJET OG MUSLIMSK MIGRATION MED TROJANSK HEST

EU-PRÆSIDENT: 30 MIO. FLYGTNINGE KOMMER TIL EUROPA

TVÆREUROPÆISK MENINGSMÅLING: KÆMPE FLERTAL ER KRITISK OVERFOR EUs FLYGTNINGEPOLITIK

ER DETTE VERDENS ONDESTE MAND? MØD GEORGE SOROS

Del artiklen her: