BLIVER ENGLAND DET NÆSTE SVERIGE?

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

Officielt anerkendte shariadomstole, straffri omskæring af piger, statsstøttet flerkoneri. Islamiseringen af England sker i høj grad med myndighedernes velsignelse.

Islamiseringen af England forløber anderledes end i Sverige.

Retsstaten i Sverige er i mange områder afskaffet til fordel for en blanding af junglelov og sharia, og svenskernes fysiske sikkerhed styrtdykker.

I England er der mindre kaos og vold, her foregår islamiseringen på mere organiseret vis, og med politikernes velsignelse.

Officielle shariadomstole

England har et ukendt antal shariaråd, som reelt fungerer som islamiske domstole. Nogle rapporter nævner 30 shariadomstole, andre nævner 85. Ingen har helt styr på det, men domstolene har ifølge engelske politikere lov til at håndtere en række lovspørgsmål efter islamisk lov, herunder ægteskabsspørgsmål og arv.

Mange muslimer foretrækker at håndtere retsspørgsmål under sharia, på trods af, at den diskriminerer kvinder ved kun at tillade dem halvt så meget arv, og halvt så meget værdi som vidner, som mænd. Den forbyder også kvinder at blive skilt fra deres mænd uden tilladelse, mens mænd blot kan sige ordet Talaq tre gange for at ophæve et ægteskab.

TV2s dokumentarserie Moskeerne bag sløret afslørede, at lignende shariadomstole findes herhjemme, dog uden politikernes blå stempel. Her blev kvinder bedt om at blive med deres ægtemand, selvom manden var voldelig – helt efter koranen, som beordrer mænd til at slå deres koner:

“Mænd står over kvinder, fordi Gud har givet nogle fortrin frem for andre, og fordi de har givet ud af deres ejendom. De kvinder, fra hvem I frygter genstridighed, skal I formane, lade alene i sengen og slå.” (4:34)

Læs også: IRANSK FLYGTNING ADVARER: “DET STARTER ALTID MED SAMARBEJDE MELLEM VENSTREFLØJEN OG ISLAMISTERNE”

“Kvinders retssikkerhed er lagt i hænderne på en 1.400 gammel lovsamling fra den arabiske ørken.”

Omskæring straffes ikke

Det officielle tal for omskæringer af piger alene i 2016 i England er 5.500. Dertil kommer utallige sager, som myndighederne ikke har kendskabt til.

Omskæring af piger (FGM- Female Genital Mutilation) har været forbudt i England siden 1985, men ikke en eneste er blevet retsforfulgt for at udføre denne brutale form for børnemishandling og lemlæstelse.

Afskæring af pigers klitoris er således de facto straffrit i England, som åbenbart fuldstændigt har overladt muslimske kvinders retssikkerhed i hænderne på en 1.400 gammel lovsamling fra den arabiske ørken.

Læs også: SVENSK STATSRAPPORT: DET MUSLIMSKE BRODERSKAB VIL NEDKÆMPE DET SVENSKE SAMFUND

Flerkoneri og religiøst politi

Flerkoneri er stærkt udbredt blandt muslimer i England, hvor kvinderne fanges i et juridisk tomrum uden en række rettigheder.

 

De engelske myndigheder støtter denne praktis ved at give mulighed for ekstra kontanthjælp til familier, som lever i polygami.

England har utallige moskeer, mange af dem så store, at de går under betegnelsen megamoskeer. Overalt i landet kan moskeerne – ligesom i Danmark – frit prædike Koranens og sunnaens krigeriske, kvindeundertrykkende budskab. Stadigt flere steder manifesterer der sig reelle no go-zoner omkring moskeerne – hvilket ikke er overraskende, Koranens holdning til demokrati taget i betragtning.

Ifølge muslimer må de nemlig kun dømme – og blive dømt – efter Allahs love, shariaen: “De, der ikke dømmer efter det, som Allah har sendt ned, handler uret.” (5:45Muslimer opdrages således til at se sekulær demokratisk lovgivning som blasfemi, fordi den tilsidesætter Allahs love.

Overpolitidirektør Sir Tom Winsor fortæller om disse områder, at “Der er samfund her i landet, som slet ikke involverer politiet… det er samfund fra andre kulturer, som foretrækker selv at udføre politiarbejdet.”

Læs også: HVORDAN FUNGERER SHARIA?

Overgiver sig til islam

Udviklingen i England går kun i én retning: Mere sharia, mindre demokrati og færre menneskerettigheder.

Landet, hvor det skelsættende Magna Carta – kongens og kirkens afgivelse af magt til folket i 1215 – startede en verdensomspændende demokratisering, har åbnet porten for sharia.

Utroligt, så hurtigt en enkelt generation af naive politikere og af medierne hjernevaskede vælgere kan ødelægge de vigtigste værdier, deres forfædre har blødt, svedt og kæmpet i århundreder for.

Hvor stort kraft skal englænderne kæmpe med, for at stoppe udviklingen? Og hvordan vil landets store muslimske befolkningsgruppe reagere, når englænderne uundgåeligt når et punkt, hvor de ønsker at stopper – og tilbagerulle – islamiseringen af deres land?

Vil det overhovedet være muligt at stoppe England fra at glide ud i samme situation, som f.eks. Sverige?

Del artiklen her:

3 Comments

  1. Palaestina var engang et kristent land. Foerst foraerede man det til muslimerne og sidenhen til joederne. Nu til dags er disse to kulturer ved at blive enige om, at hvide kristne ikke har krav paa andet end at blive undertrykt. Det taler da sit tydelige sprog…

  2. Egentlig utroligt at man ikke for længst har opdaget at muslimske mænd er dødlig bange for kvinder. De er mere intiligente en deres mænd de kæmper bedre i krig da de ikke flygter som deres mænd da de forsvarer deres familie til døden. Hvorfor tror i at muslimer altid sætter kvinder først ind hvis der skal laves revolter det er fordi mændene er fødte kujoner og lader kvinder og børn tage det første skrald. Alle de steder hvor kvinder i den muslimske verden hvor kvinder får lov til at uddanne sig bliver de dygtige politiker og embedskvinder. Det første Vest Europa skal gøre er at fratage muslimske mænd al magt og derefter uddanne deres kvinder så vil der blive fred, og læg mærke til at hvis muslimske mænd er i undertal eller de andre er bedre udrustet slesker og klynger de som skabede hunde som de er

  3. Den ovenstående video bør, i højeste grad, vises på alverdens TV stationer. Den er et skræk eksempel på, hvor brutalt og primitivt mennesker agerer, så snart det gælder deres religion .

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.