DET SKETE DER I SVERIGE I GÅR AFTES

Del artiklen her:

(Foto: Interview fra Sverige: “Det føles som borgerkrig.”)

Af Nicolai Sennels

Den amerikanske præsident Donald Trump er kommet for skade at pege på de voldsomme konsekvenser, Sveriges udlændingepolitik har ført med sig.

FakeNews-medierne, herunder samtlige større danske dagblade, stod i kø for at håne Trump for hans udtalelse.

Trumps udtalelse om, at “Vi skal holde vores land sikkert. Se hvad der sker i Tyskland, se hvad der skete forleden aften i Sverige.” blev straks udlagt, som om han fejlagtigt havde hentydet til et terrorangreb.

Andre postede billeder på sociale medier af mad der var brændt på og andre småting, og spurgte drillende Trump, om det var den slags “alvorlige” begivenheder, han havde hentydet til. For i Sverige er alt fredeligt og trygt, skulle man forstå.

FakeNews-medierne og deres hjernevaskede ofre kunne som sædvanligt ikke kapere, at Trump sagde sandheden. For det gjorde han.

Sverige er et bedrøveligt eksempel på, hvor galt det kan går, hvis man åbner grænserne for muslimske indvandring.

Hvad skete der så forleden aften i Sverige?

Jo, svenskerne tabte endnu et stykke af deres land til sharia-dominerede områder. Svensk politi beretter nemlig, hvordan stadigt større områder af landet ikke længere kontrolleres af myndighederne, men af “religiøst politi” Politiets officielle tal på landets no-go zoner var sidste år 55, og kigger man på et landkort kan man se, at hovedstaden efterhånden er omringet af områder kontrolleret af bevæbnede, religiøse – islamiske – enklaver.

“Der er lovløshed i dele af Stockholm-regionen nu.” fortæller ængstelig politidirektør. En anden politidirektør  fortæller, at “Retssystemet, der er en grundpille i et demokratisk samfund, er ved at bryde sammen i Sverige.” 

Hvad skete der mere, forleden aften i Sverige? Jo, 17 kvinder anmeldte voldtægt eller anden grov seksuelt overgreb. Dertil kommer et enormt mørketal. Det betaler sig nemlig ikke at anmelde voldtægter i Sverige, for politiet har ikke tid til at efterforske. Ud af de 114 voldtægter, som blev anmeldt på kun fire musikfestivaler i 2016, har kun en enkelt ført til dom. En håndfuld andre efterforskes fortsat, mens resten er blevet “henlagt”.

Og hvem gider at gå igennem smertefulde lægelige undersøgelser og retraumatiserende forhør blot for at høre, at politiet ikke har tid til at finde gerningsmanden?

Hvem er gerningsmændene så? Det vides ikke officielt, for svenske politikere ønsker ikke, at der skal føres statistik over forbryderes etnicitet eller oprindelsesland. Snart ved man heller ikke længere, hvor mange voldtægter der bliver anmeldt, for landets ledere vil helt slette begrebet fra statistikerne.

Men man kan få en fornemmelse af, hvad der foregår ved at lytte til den svenske politimand Peter Springera beskrivelse af en enkelt arbejdsuge:

“Her er, hvad jeg har håndteret mandag-fredag ​​i denne uge: Voldtægt, voldtægt, grov voldtægt, overfaldsvoldtægt, afpresning, afpresning, vold, ulovlige trusler, vold mod politiet, trusler mod politiet, narkotikahandel, grov narkotikakriminalitet, mordforsøg, voldtægt, afpresning og vold.

Formodede gerningsmænd: Ali Mohamad Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, igen, igen, igen. Derefter Mohammed Mahmod Ali, igen og igen.

Forbrydernes ophavslande: Irak, Irak, Tyrkiet, Syrien, Afghanistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, ukendt land, ukendt land, Sverige.”

Forleden aften blev Sverige ramt af en granat-eksplosion. Det sker nemlig også hver dag. Det samme gælder voldelige angreb på politiet.

Stadigt flere og større områder styret af bevæbnede islamiske grupper, voldtægtsepidemi, daglige bomber og en sammenbrudt retsstat.

Trump overdrev ikke, han underdrev. Sverige kollapser foran vores øjne i disse år, og årsagen er muslimsk indvandring.

Så er det sagt.

Del artiklen her:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.