IRANSK FLYGTNING ADVARER: “DET STARTER ALTID MED SAMARBEJDE MELLEM VENSTREFLØJEN OG ISLAMISTERNE”

Del artiklen her:

Af Nicolai Sennels

“Her er to broderlande, forenet i en enkelt knytnæve.” Sådan sagde socialisten Hugo Chavez under sit besøg i Teheran i 2007.

Socialister har forlængst indset, at islam er den stærkeste murbrækker, når det gælder kampen for omvæltningen af det vestlige kapitalistiske samfund.

Hvad socialisterne i Vesten ikke har forstået er, at de første, som rammes, når shariaen træder i kraft, er normbryderne i de kreative og fritænkende klasser. Så er det slut med fri sexualitet, eksperimenterende livsstil og udfordring af autoriteterne. For den slags kender shariaen kun blodige straffe for.

Dansk og internationalt samarbejde

Andre eksempler på uhelligt samarbejde imellem venstrefløjen og islamister er de militante venstreradikale foreninger samarbejde med Islamisk Stat-tilhængerne VIOMIS på Nørrebro (sponsoreret af københavnske skatteydere).

Og samme foreninger af venstreradikale, alle med mødested i det kommunale Folkets Hus, som beskytter Hizb ut-Tahrir mod fredelig demokratisk kritik. Som en venstreradikal sagde i den forbindelse:

“Jeg tror Hizb-ut-tahrir har et mål, der ligner mit mål.”

Det vel mest slående internationale samarbejde imellem socialister og islamister er mellem det socialistisk styrede EU og det stærkt islamiserede FN, som i fællesskab bruger muslimsk indvandring til opløsning af europæernes nationalfølelse. Organisation of the Islamic Conference, OIC, består af samtlige verdens 57 muslimske lande og er som bekendt langt den største blok i FN.

Flygtning advarer

Rebel Media har interviewet en iransk flygtning i Canada. Som tidligere politisk fange i et islamistisk styre har han på egen krop mærket konsekvenserne.

Han fortæller:

“Jeg ved hvordan det starter og hvordan det ender.

Det starter altid med samarbejde mellem venstrefløjen og islamister.

Jeg vil være fri og har valgt Canada, men jeg er begyndt at blive bange her. For det ser ud som om de (venstrefløjen, som nu sidder på regeringsmagten) vil give efter for islamisterne.

De (islamisterne) ser den slags som et tegn på svaghed, som de vil udnytte.”

Se det korte interview her:

Del artiklen her:

3 Comments

  1. Det var jo nøjagtigt det, der skete da Khomeini i 1979 tog over i Iran i 1979. Der blev socialisterne hurtigt gjort tavse. Men socialister er jo også stærkt underfrankerede, og de fik hurtigt deres Darwin Awards! 🙂

  2. Islam er primitivt og kulturelt inferiørt stamme-diktatur. Islam er krigerisk stamme-ideologi for muslim-stammen. Har ikke noget med (fri og personlig) religion at gøre. Bygger på non-sekulær tankegang: Stamme-guden bestemmer alt. Der er intet skel mellem helligt og profant. Muslimer aftvinges stamme-loyalitet – ellers dræbes de af deres egne. Stammeguden er øverste diktator, imamerne er hans hjælpere. Islams mål er udryddelse af jøde-stammen og alle sekulært tænkende (kristne) menneske – som er blevet essensens i Vestens filosofi, der hviler på adskillelsen mellem et gudsrige og menneskenes rige (vore sekulære samfund). Islam er stamme-diktatur for alle i den muslimske stamme- og klan-kulturen – og stammekrig imod os, Vesten. – At kalde islam for “religion” er vanvid. Islam er u-delt og særdeles krigerisk stamme-kultur. Der er ingen religion i muslimsk kultur, da alt er religion. At kalde islams krigeriske stamme-kultur for religion og give stamme-krigs-kulturen status af religion samt tildele stamme-diktaturet “religionsfrihed” er det rene vanvid. Det er, hvad Vesten har gjort. – Hvor er Europa og Vestens tænkere og filosoffer??? Islam er krigerisk og kriminel stamme-ideologi i en moderne, sekulariseret verden.

  3. Publiceret 21mar07 og slettet af censuren senest 21mar15. Godt gået af censuren. Vi lever i et højt presterende samfund. Menigmands lænker sidder efterhånden godt fast.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.