VILDE SKYDERIER MOD TILFÆLDIGE PÅ GADEN: SÆT MILITÆRET IND!

Del artiklen her:

(Foto: Belgisk politi og militær patruljerer side om side i Bruxelles)

Indvandrerbander er begyndt at bruge tilfældige mennesker på gaden som skydeskiver. Situationen er løbet løbsk.

Indvandrerbander, hvoraf mange i den seneste tid er rejst til Danmark over de åbne grænser, kæmper i disse måneder om magten i danske storbyer.

De næsten daglige hævntogter og magtdemonstrationer ved brug af skydevåben har forvandlet danskernes dagligdag til en krigszone. Kuglerne flyver og rikochetterer rundt, og eftersom de kriminelle sjældent rammer, hvad de sigter efter, er alle i farezonen.

Og nu har en ny trend vist sig: Bandemedlemmer skyder efter tilfældige personer på gaden. Hvorvidt de blot træner deres færdigheder med pistol, eller det er for at afskrække omgivelserne ved at vise, hvor psykopatisk man er, står endnu hen i det uvisse.

Læs også: INDVANDRERBANDER ER FORSTADIE TIL ISLAMISKE MILITSER

Faktum er, at bandekrigen i dag er blevet så voldsom, at den destabiliserer selve samfundet, fordi det offentlige rum mange steder ikke længere er et sikkert sted at være. Politiet advarer ligefrem unge mænd om at færdes ude i dele af danskernes egen hovedstad. Det skyldes, at det indtil videre har været denne målgruppe, der har stået for skud, når der er blevet affyret mod tilfældige, uskyldige på gaden.

Der er behov for at få situationen under kontrol, og der er behov for at vise borgerne, at man gør, hvad der skal til for, at de og deres børn kan færdes trygt og sikkert til og fra skole, arbejde osv. Og så er der behov for at lære de kriminelle at frygte Danmark.

Den samfundsmæssige kontrakt mellem borgerne og staten om, at borgerne accepterer ikke at måtte bevæbne sig selv, mod at staten beskytter dem, må være at betragte som brudt. Myndighederne lever nemlig ikke op til deres del af aftalen.

Skal denne grundlæggende samfundsmæssige kontrakt genetableres, må staten vise overfor borgerne, at den gør, hvad der skal til, for at sikre os mod de indkomne farer. Når mennesker af gode grunde ikke trygt kan bevæge sig ud af deres hjem, kan man ikke kalde det et civiliseret retssamfund, for så hersker barbarerne.

Når der skydes mod tilfældige på gaden, ligesom der f.eks. blev under borgerkrigen i Jugoslavien, så er der kun én rigtig reaktion fra statens side, og det er, at indsætte den fornødne magt til at standse ulykken. Mere politi er ikke svaret – for der er ikke mere politi! På en lang række områder er retsstaten i Danmark allerede brudt sammen. Der er ganske enkelt ikke mandskab nok til at efterforske den enorme stigning i kriminalitet, der er fulgt i kølvandet på migration, flygtninge og østbander. Vi kan ikke kræve mere af vores betjente, end de allerede gør, alt for ofte betalt med stress, sammenbrud og skilsmisser. 60 procent af de danske betjente overvejer at sige op. En tredjedel af disse, altså 20 procent af den samlede politistyrke, har allerede sendt ansøgninger afsted til andre arbejdspladser.

Læs også: FORSKER OM MELLEMØSTLIGE INDVANDRERBANDER: HVIS MAN ER VENLIG IMOD DEM, SER DE DET SOM SVAGHED

Det betyder, at hver gang der indsættes mere politi i kritiske områder i storbyerne, er der andre steder, hvor retssamfund og politi må lide endnu et knæk. Vi skal derfor ikke ønske, at der indsættes flere betjente på f.eks. Nørrebro. Hvad vi skal ønske er, at militæret og evt. bevæbnede hjemmeværnssoldater sættes ind. Skyder man på åben gade, så skal man selv blive skudt. Bang. Sådan. Ikke mere pædagogik, forebyggende samtaler og integrationssnik-snak. Bare en kugle.

Straffelovens paragraf 13 og 14 giver allerede i dag almindelige civile borgere lov til at gøre det nødvendige for at stoppe en nært forestående potentielt livstruende situation. Og det vil civile borgere formentligt også gøre, hvis ikke staten gør det. For som sagt, så overholder staten ikke deres del af samfundskontrakten, og derfor kan man heller ikke forvente, at borgerne vil fortsætte med at overholde deres del.

Forsvarschef Bjørn Bisserup har allerede luftet tanken:

“Forsvaret har ikke noget ønske om at se danske soldater på gaderne for at oprette ro og orden. Omvendt må vi bare konstatere, at verden har udviklet sig på en måde, så vi ikke længere kan udelukke, at vi kan komme i den situation. Vi kommer fremadrettet til at overveje, hvordan vi kan støtte politiet,” fortalte Bjørn Bisserup ved et oplæg på Folkemødet på Bornholm i år.

Militær på gaden vil gøre folk trygge, ikke utrygge. Og skulle politiets fagforening brokke sig, fordi de i et udslag af egoisme vil værne om deres faggruppe og voldsmonopol, er der kun én ting at svare til dette: Danmark og danskernes sikkerhed er vigtigere end fagforeningspolitiske tovtrækkerier.

Situationen skal stoppes, inden banderne tager næste skridt. Og med hvad vi har set indtil nu, kan dette skridt være meget ubehageligt.

Kan man forestille sig, at de kidnapper tilfældige på gaden og bruger dem som afpresning for at få myndighederne til at løslade bandeledere? Ja, banderne mangler ikke fantasi angående metoder. Kan man forestille sig, at de begår terror for at svække samfundets evne til at slå igen? Ja, en stor andel af bandernes medlemmer har allerede været i Syrien og kæmpe for Islamisk Stat.

Læs også: FRANKRIG FORBEREDER SIG PÅ BORGERKRIG

Del artiklen her: