INDVANDRERBANDER ER FORSTADIE TIL ISLAMISKE MILITSER

Del artiklen her:

(Foto: Tidl. Syrien-jihadi Özgür Deveci, nuværende Black Army-medlem; foto: Syrienblog)

Tungt bevæbnede grupper af muslimske terrorister med kalifatdrømme. Er det ikke mere en milits end en bande?

Massevis af medlemmer fra kriminelle muslimske bander har i årevist rejst til bl.a. Syrien for at kæmpe for Islamisk Stat. PET ser således “en klar sammenhæng mellem personer fra bandemiljøet og militante islamister”.

Ekstrabladet kunne forleden afsløre, at hele 10 medlemmer af indvandrerbanden Black Army er hjemvendt fra Islamisk Stat, hvor de har kæmpet for den brutale terrororganisation. Tidligere har avisen dokumenteret, hvordan banderne – når de ikke har travlt med at sælge stoffer og lave pengeafpresning – fungerer som selvbestaltet sharia-politi som tæsker moderate muslimer, der afviger fra de brutale islamiske love:

“Indvandrer-bander bruges som sharia-tæskehold. Islamiske ekstremister bruger bandemedlemmer til at sprede religiøs terror i ghettoområder. Bandemedlemmerne støtter typisk op om enkelte yderligtgående imamer og moskeer med en streng fortolkning af islam,” fortæller en ekspert.

Hærdet af drab og krig, tungt bevæbnede og med ønsket om at udbrede islam ved brug af vold betyder, at indvandrerbander som disse ikke bare er en slags “etniske rockerklubber”.

De er forstadie til de islamiske militser, som altid dukker op i kølvandet på islams indtræden på nyt territorium.

Dem får politiet – og formentligt også hæren og hjemmeværnet – travlt med om føje år i Vollsmose, Gellerup de utallige andre ghettoer rundt om i landet.

Skulle politikerne for en sjælden gangs skyld ønske at komme udviklingen i forkøbet, er her et par råd:

Lad vær med at sidestil indvandrerbander med rygmærkebærende danske motorcykelklubber i diverse bandepakker.

– Luk indvandrerbandernes tilhørssteder
– Luk moskeer, som ikke aktivt og åbent tager afstand fra sharia (sharia, islamisk lov, forpligter muslimer til voldelig forfølgelse af ikke-muslimer).
– Forbyd udrejste terrorister at vende hjem til Danmark
– Send terrorister og deres støtter i fængsel på livstid i udlandet
– Giv farlige islamister GPS-fodlænke og forbyd dem at komme i særlige områder

JO, DANMARK HAR NO GO-ZONER

Forstå nutiden ved at forstå fortiden. Få det historiske overblik over vores situation af professor Bill Warner, forfatter til must read-bestselleren Sharialov for ikke-muslimer:

Del artiklen her: