POLITI OG MILITÆR GØR KLAR TIL SOLDATER PÅ DANSKE GADER

Del artiklen her:

(Foto: Dansk soldat går vagt med forsvarets mest almindelige riffel, M95’eren)

Politikere og myndigheder lægger an til, at danske soldater skal bidrage til landets interne sikkerhed. Det sker efter en lang årrække med massiv muslimsk indvandring og manglende kontrol med moskeer.

Skulle det ulykkelige, men forudsigelige ske, at Danmark rammes af et jihadangreb, kan det sagtens være, at danskerne kommer til at se ikke kun blå, men også grønne uniformer i gadebilledet.

Dette var meldingen fra forsvarschef Bjørn Bisserup under en debat på Folkemødet på Bornholm i fredags.

“Forsvaret har ikke noget ønske om at se danske soldater på gaderne for at oprette ro og orden. Omvendt må vi bare konstatere, at verden har udviklet sig på en måde, så vi ikke længere kan udelukke, at vi kan komme i den situation. Vi kommer fremadrettet til at overveje, hvordan vi kan støtte politiet,” fortalte Bjørn Bisserup ifølge Jyllands-Posten. Det fremtidige samarbejde imellem politi og forsvar er allerede planlagt til at skulle blive en del af det kommende forsvarsforlig.

En række EU-lande, herunder Belgien, Frankrig og England, benytter allerede deres respektive forsvars soldater som et supplement til politiet.

Den forværrede sikkerhedssituation er opstået i kølvandet på massiv indvandring fra muslimske lande og nærmest ikke-eksisterende regulering af islamiske moskeer. Sammen med de mange indvandrere fra islamiske lande har man nemlig importeret en kultur og en religion, der i høj udstrækning ser vold som “ærefuldt”, ikke-muslimer som mindreværdige og terror som en religiøs pligt. TV2 viste i deres dokumentar Moskeerne bag sløret, hvordan samtlige moskeer i undersøgelsen prædikede klassisk islamisk lov, sharia, som ikke kun handler om at fratage kvinder basale menneskerettigheder og tilsidesætte demokratiet, men også om muslimers pligt til at udføre fysisk, hellig krig, såkaldt jihad, for at udbrede islam og underkaste ikke-muslimer.

Med til debatten om soldater i gadebilledet hører diskussionen om, hvorvidt dette vil øge eller mindske følelsen af sikkerhed. Følelser er individuelle, men på det praktiske plan er der ingen tvivl om, at det selvfølgelig i den praktiske verden vil skabe mere sikkerhed. Politiet er ekstremt pressede, og allerede nu er retsstaten på flere områder undermineret.

“Vi er så pressede, at politiet ikke kan klare mange af deres normale opgaver, som at efterforske indbrud i butikker og private hjem. Selvfølgelig skal vi have det øgede terrorberedskab og kunne tage os af flygtningesituationen. Men det betyder, at politiet så ikke kan tage sig af mange af de almindelige opgaver”, har formand for politiets fagforening Claus Oxfeldt tidligere udtalt.

Allerede nu er politiet nødt til at indsætte Hjemmeværnet til at udføre politiets arbejde med at bevogte og kontrollere grænsen mod Tyskland.

NewSpeek har talt med Dansk Folkepartis retsordfører Peter Kofoed Poulsen om brugen af soldater til f.eks. bevogtning af jødiske skoler og synagoger. På spørgsmålet om, hvorvidt soldater i gaderne vil skabe mere tryghed eller utryghed, er Peter Kofoed Poulsen ikke i tvivl:

“Det vil helt klart skabe mere tryghed,” mener han.

“Vi har i Dansk Folkeparti meget stor tillid til de danske soldater. De har helt klart fortjent den anerkendelse, de også nyder i udlandet. Jeg er helt sikker på, at de vil kunne varetage en række af politiets bevogtningsopgaver,” udtaler Peter Kofoed Poulsen.

Del artiklen her: