DANSK POLITI STÅR FORAN ET SAMMENBRUD

Del artiklen her:

(Foto: H. Jørgensen)

Af Nicolai Sennels

I en tid, hvor Danmark står med de største sikkerhedsmæssige udfordringer siden 2. Verdenskrig, er dansk politi slidt ned til sokkeholderne.

Det viser en frisk rundspørge gennemført af fagbladet Dansk Politi.

60 procent af de danske betjente overvejer at sige op. En tredjedel af disse, altså 20 procent af den samlede politistyrke, har allerede sendt ansøgninger afsted til andre arbejdspladser.

Læs også: ER DETTE DANMARKS MEST POLITISK KORREKTE POLITIKREDS?

Syngende lussing til ledelsen

Fagbladet Dansk Politi kalder resultatet af undersøgelsen for “En lussing til politiets ledelse, opgør med arbejdspresset og et stift system, der ikke tager vare på den enkelte medarbejder.”

Det er særligt den ledelsen i politiet, som står for skud, når betjentene skal begrunde den manglende lyst til at blive:

Ledelsen er elendig, ikke vores daglige ledelse, men topledelsen. De er ligeglade med os på gulvet.”

Læs også: SÅ VOLDSOMT ER KRIMINALITETEN STEGET UNDER LARS LØKKE RASMUSSEN

Hundredevis af piger var formentligt ikke blevet voldtag

Elendige politikere

Den øverste ledelse er Justitsministeren.

De seneste justitsministre er: Søren Pape Poulsen (K), Søren Pind (V), Mette Frederiksen (S), Karen Hækkerup (S), Morten Bødskov (S) og Lars Barfoed (K).

Disse elendige justitsministre, hvorunder kriminaliteten bare vokset og vokset, har ansvaret for at udpege landets politidirektører. Derfor er der ikke noget at sige til, at tingene er gået galt.

Sidste år afbrød hele 600 utilfredse betjente samarbejdet med deres politidirektør på Fyen.

Andre årsager til, at betjenten siger op – eller overvejer det – er ifølge undersøgelsen det voldsomme arbejdspres, som går udover familieliv og trivsel.

Dette kunne man afhjælpe ved ikke at invitere så mange kriminelle til landet.

Men den slags gode ideer kunne ikke falde genierne i de skiftende regeringer ind.

Derfor står dansk politi nu overfor et sammenbrud, hvor betjente i hobetal langtidssygemelder sig eller simpelthen siger op.

Læs også: UFFE ELLEMANNs STORE LØGN

Del artiklen her:

5 Comments

  1. Danmark risikerer at blive til et stort “Klondike City”. Hvis politikerne ikke snart tager sig sammen og bl. a. giver de enkelte betjente større beføjelse., samt øger politistyrken betydeligt.

  2. Man manglede vist lige at nævne Lene Espersen, som var den justitsministet, som søsatte Politireformen. Siden reformen er det støt og roligt gået ned af bakke i Dansk Politi pga dårlig ledelse.
    Når en medarbejder rammes af stress, burde chefen fyres. – hvis det var sådan, ville der skulle skiftes meget ud i ledelsen i Dansk Politi.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.