EKSPERT: STOP MED AT ACCEPTERE MIGRANTER, EUROPA IMPORTERER BORGERKRIG

(Foto: Den palæstinensisk-belgiske terror-ekspert Montasser AlDe'emeh (YouTube))
Del artiklen her:

Børn skal lære at respektere sekulære værdier, mener terror-forsker.

Den palæstinensisk-belgiske terror-ekspert Montasser AlDe’emeh advarer Europa i den hollandske avis Telegraaf. Ifølge forskeren vil åbningen for migranter medføre en import af borgerkrig.

Montasser AlDe’emeh mener, at europæiske politikere er naive, når det gælder indvandring, islam og forfejlet integration. Hans råd er at stoppe for at tage flygtninge, da Vesteuropa ellers vil “importere en borgerkrig” og tilføjer, at “først er vi nød til at vide, hvem de mange mennesker er, som vi allerede har taget imod.”

 

AlDe’emeh er ingen hr. hvem-som-helst. Som led i hans forskning har han haft omfattende kontakt med belgiske og hollandske jihadister, og han har endda ulovligt rejst sammen med jihadister til Syrien for at kunne foretage sine undersøgelser.

Som ekspert i både arabisk, islam og jihadisme har han også arbejdet for den belgiske, hemmelige tjeneste. Han fortæller om sine erfaringer som agent og forsker i sin nye bog “Dobbeltliv”.

“Vores vestlige samfund er i fare på grund af et stigende antal fremmede mennesker,” mener den modige forsker og forfatter. Han arbejder bl.a. med etniske skoleelever i Bruxelles og fortæller, at “disse børn lever her fysisk, men mentalt lever de mest i middelalderen.”

AlDe’emeh råder forældre til at “forberede deres børn til at leve i vores sekulære samfund.”

Mange vil sikkert mene, at det er svært at lære børn at respektere sekulære værdier, når man samtidig tilsidesætter vestlige traditioner og kultur for halal og tørklæder selv helt ned i vuggestuen.

Del artiklen her: