EKSPERT: NOGLE STEDER I SVERIGE ER BORGERKRIGEN ALLEREDE UDBRUDT

Del artiklen her:

Svenske Johan Patrik Engellau har bred international erfaring med krig og kriser fra sit arbejde i FN, Styrelsen för internationellt utvecklingssamarbete og det svenske udenrigsministerium.

Johan Patrik Engellau er ikke nogen hr. Hvem-som-helst. Med sin brede erfaring fra international politik og hjælpearbejde kender han verden, og er om nogen i stand til at genkende tegnene på konflikt og krig.

Engellau skriver i et indlæg på Det Gode Samhället:

“Når jeg analyserer Sveriges situation, især angående indvandring, jeg bliver alvorligt berørt. Jeg ved, at dem, der skal forsøge at løse problemerne ikke forstår dem. Regeringen synes ikke at have forstået, at den har tabt kontrollen. Jeg sidder her på tilskuerpladserne og kan se, at udviklingen går helt skævt…

Der er et punkt, hvor man ikke længere kan nå at ændre tingenes udvikling. Jeg ved ikke, om Sverige har nået det punkt, når det kommer til indvandring, men jeg frygter, at vi er faretruende tæt på. Hvis vi tager tager lige nu og klar og kraftfuld handling – herunder med stop for indvandring, stoppe og for politisk fremme af multikultur, så er det måske muligt med et vist besvær at redde Sverige. Men hvis den nuværende laissez faire-politik fortsætter i et ukendt antal år er jeg bange for, at det at er slut med det velorganiserede, anstændig og egalitær Sverige, vi hidtil har kendt. Personligt ville jeg ikke blive overrasket, hvis der opstår en form for borgerkrig. Nogle steder er borgerkrigen formentlig allerede begyndt.”

Del artiklen her: