PRIVATOPTAGELSER FRA GADEKAMPE I PARIS AFSLØRER BORGERKRIGSLIGNENDE TILSTANDE

Del artiklen her:

Overvejer du at tage på ferie i det stærkt islamiserede Paris denne – eller en af de mange kommende – somre? Se denne video først.

Videoen er et sammenklip af private optagelser fra nogle af fransk politis mange kampe med indvandrere fra overvejende muslimske lande. Ved minut 01:50 ses politiet gå i skjul ved en café med navnet Maghreb In. Maghreb er arabisk for solnedgang og er det ord, som som invaderende islamiske styrker navngavn Nordafrika med, da de indtog området i 700-tallet.

 

Ved minut 03:00 ses en politimand ligge på jorden, mens lokale civile forsøger at ringe efter hjælp. Ifølge videoen er betjenten blevet skudt i maven. Grundet oprørernes barrikader er det desværre for betjenten ikke muligt for ambulancer at komme til stedet, og han må bære væk – hans ansigtsudtryk afslører store smerter.

Danske ghettoer om få år? Vurdér selv:

NewSpeek har tidligere beskrevet, hvordan Frankrig opruster i disse år.

Frankrigs nu forhenværende premierminister Manuel Valls sagde lige ud, at “der er kommet krig, og det er en anden slags krig end den vi kender fra det 20. århundrede.”

Valls uddyber, at den vil “være langvarig, og foregå både udenlandsk og på fransk jord.”

Med andre ord: Den franske regering forudser en langvarig borgerkrig.

Frankrig har allerede nu indsat hæren på egne gader og stræder. Halvdelen af landets 20.000 aktive soldater er indsat inden for landets egne grænser. Alene i Paris patruljerer 6.500 soldater. Operationen, som er døbt Operation Sentinelle, er dyr: 1 million euro dagligt.

Operation Sentinelle er Frankrigs største militære aktion, men den er en lilleput i forhold til, hvad man er ved at opbygge:

Hæren: 40.000 kamptropper skal være klar til indsættelse på Frankrigs gader i 2018. Samtidigt bygger man 10.000 nye fængselsceller, hvoraf 8.000 er isolationsceller.

Gendarmeriet: skal indkøbe 3.000 flere køretøjer og er blevet bedt om at opbygge lagre af “tunge våben og skudsikre veste.”

Hjemmeværnet: Derudover er man i færd med at skabe et ny hjemmeværn, som skal træne og udruste 84.000 civile til kamp. De skal indsættes i rotation, således at der hver dag er 9.000 på gaden. Studerende under 25 vil blive betalt 100 euro månedligt for at deltage, og arbejdsgivere, som giver ansatte fri i op til 10 dage til at patruljere, vil få skattefradrag.

Frankrig har været erklæret i undtagelsestilstand siden 2015.

Del artiklen her: