TYSK DOMMER ADVARER OM RETSSTATENS SAMMENBRUD SOM FØLGE AF MIGRANTER: “ALTING VIL KOLLAPSE”

Del artiklen her:

En højtstående tysk dommer advarer om, at migranter og flygtninge overbelaster dele af retssystemet så meget, at det kun er et spørgsmål om tid, førend det kollapser.

Tyskland er på vej til at tilslutte sig den sørgelige liste over europæiske lande, hvor den demokratiske retsstat ikke længere fungerer.

I Sverige er det i dag skræmmende let at begå mord og voldtægt, uden at blive retsforfulgt. NewSpeek har tidligere beskrevet, hvordan 114 voldtægter på kun fire festivaler førte til én enkelt sigtelse. Sidste år var opklaringsprocenten på mord sølle 22 procent. I Frankrig har store dele af retsstaten været sat ud af spil siden 2015 som følge af undtagelsestilstand.

Læs også: FRANKRIG FORBEREDER SIG PÅ BORGERKRIG

I Tyskland advarer en højstående dommer nu om, at landets retssystem er på vej til at kollapse. Det skyldes det enorme antal migranter, som klager over deres afslag på asyl.

Udover de igangværende sager står hele 250.000 i kø for at klage over afslag.

Robert Seegmuller, formand for Sammenslutningen af Tyske Administrative Dommere, advarer:

“Situationen er dramatisk for de administrative retter. Vi er strukket til det yderste.”

Dommerformanden advarer om, at de administrative retter, som udgør en stor del af selve retssystemet, vil bryde sammen:

“Det administrative retssystem kan ikke klare så mange sager på sigt. Det er kun et spørgsmål om tid, før alting kollapser.”

Læs også: HVORFOR TIER MEDIERNE OM OPTØJERNE I SVERIGE OG FRANKRIG?

Robert Seegmuller fortæller, at situationen er desperat, fordi man – selvom der skulle være politisk vilje til at afsætte flere penge – ikke kan finde tilstrækkeligt personale:

“Retssystemet arbejder på at udvide, men det bliver stadigt sværere at finde det personale, som vi har så desperat brug for.”

Sverige, Frankrig og Tyskland er blandt de EU-lande, som har taget imod flest muslimske migranter de senere år.

Del artiklen her: