UNDER 1 PROCENT AF ANMELDTE VOLDTÆGTER FØRTE TIL DOMSFÆLDELSE

Del artiklen her:

Sommeren 2016 slog ny rekord i anmeldte voldtægter på svenske musikfestivaler.

114 anmeldelser på kun fire festivaler. Nu, et halvt år senere, er 100 af anmeldelserne henlagt. De bliver efter al sandsynlighed aldrig opklaret.

Kun en enkelt af de 114 har ført til domsfældelse.

Utrykhed på gaden

Talskvinde Julia Engström for foreningen Storasyster er rystet:

“Vi som samfund har svigtet, hvis de unge føler, at de ikke kan være sikre i det offentlige rum.”

Den ene overgrebsmand, som blev dømt, er en 17-årig dreng. Han skal betale 5000 kroner i erstatning til sit offer.

Del artiklen her:

5 Comments

 1. 1. Det fremgår ikke, hvem der har skrevet artiklen?

  2. På dansk hedder det vist ‘domfældelse’ – og utryGhed! 🙂

  • Det er så vildt ulykkeligt at jeg helt glemmer stavefejlene ,) – mængden af voldtægter hænger jo meget godt sammen med udmeldingen fra historieprofessoren fra Saudiarabien som i et tv interview sagde at det kun var et problem for muslimske kvinder at blive voldtaget. Vi har et kæmpe problem med domstolene og retspraksis på området, mere end vi har et kæmpe problem med politiet. Politiet har travlt, men de bliver også opdraget til kun at tage sig af sager som får et resultat og hvor forbryderne bliver dømt.

 2. Ja ja, pyt med ‘utrykheden’! 🙂
  Men det er da meget ‘rart’ at få oplyst, HVEM der har forfattet indlæggene.

  • 🙂
   Det er interessant, at den Saudiarabiske historiker mener, at vestens kvinder ikke har noget problem ved at blive voldtaget. Danske politikerne mener voldtægter af danske kvinder kan overstås ved at gøre migranterne velintegrerede. Hvis integration findes og kommer til at virke – og det er der intet som tyder på – så er spørgsmålet hvor længe der går før en mand med arabisk kultur, som kommer til det danske samfund, “omvendes” til at respektere kvinders rettigheder (…over egen krop som minimum)?
   Folketingets Retsudvalg undersøgte, i 2014, voldtægts tendensen i Danmark: Man gav en historie om en dame som er i en social begivenhed med en mand som så slår og voldtager hende. I 1969 synes kun 9 % af mændene at det som var sket (i historien) var voldtægt, i 1978 var det 46% og i 2013 var det 96%. Det vil sige, at man er 44 år om – med oplysning, undervisning, samfundsprægning, velfærd og generelt samfundsudvikling herunder prægning fra kvinder som er frigjorte – at nå frem til at historien er voldtægt.
   Så politikerne bliver nødt til at spørge sig selv, hvor mange muslimer vi kan tage ind i Danmark og så regne med at det danske samfund kan lære dem om kvinders rettigheder og “af-læres” dem den kultur, politik og religion som den saudiske historiker i alt fald repræsenterer? Hvis de er ligeså dygtige til at lære, som en almindelig dansk mand, i sit eget land vel at mærke, er, så ser vi frem til massive voldtægter af europæiske kvinder i mindst 44 år endnu – hvis vi stopper indvandringen idag. Dette forudsat at de frasiger sig deres religion som påbyder dem at være kvindeundertrykkende og at kvinderne i deres familier undergår en frigørelse der kan præge dem ligesom de danske kvinder prægede deres mænd og samfundet omkring sig i perioden fra 1969 og frem.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.