HELLE THORNING IFØRT ISLAMISK SLØR: STØT VORES NIQAB-KLÆDTE SKOLEPIGER

Del artiklen her:

Danmarks tidligere statsminister Helle Thorning Schmidt (S) viser på Facebook en ny side af sig selv.

Efter at have tabt valget til Lars Løkke Rasmussen (V) og vraget som formand for EU-kommissionen, blev Helle Thorning Schmidt ansat som chef for Red Barnet International (Save The Children). Her drev hun i en periode menneskesmugling ved at lade Red Barnets skib sejle illegale migranter fra Nordafrikas kyst til Italien. Efter italiensk politis ransagelse af båden og en række afsløringer bragt i bl.a. NewSpeek, stoppede Helle Thorning Schmidt sin organisations bådtaxa.

Socialdemokratens flirt med islam er dog langt fra overstået. I en ny video for Red Barnet International optræder hun i islamisk slør. Videoen er optaget i Yemen bærer hun islamisk slør og er omgivet af piger som går på Red Barnets lokale skole. Yemen har ingen krav om slør, så det islamiske klædestykke har hun altså taget på uden at være under pres. Skolepigernes brug af niqab tyder også på, at Red Barnets skole har en temmelig streng politik for skoleuniformer.

Gad vide, om udviklingsminister Ulla Tørnæs fortsat vil sende danskernes skattekroner til Helle Thornings organisation, når den propper piger i en niqab – som Tørnæs’ regering netop har forbudt…?

Video: En slørklædt Helle Thorning Schmidt i Red Barnet Internationals annonce beder om flere penge til organisationens niqab-pigeskole i Yemen.

DF KALDER JUSTITSMINISTEREN I SAMRÅD: BEGÅR HELLE THORNING MENNESKESMUGLING?

ITALIENSK POLITI RANSAGER HELLE THORNING-SCHMIDTS BÅD EFTER ANKLAGER OM MENNESKESMUGLING

ADVOKAT: HELLE THORNINGS ORGANISATION BEGÅR MENNESKESMUGLING

ER DETTE VERDENS ONDESTE MAND? MØD GEORGE SOROS

SOCIALDEMOKRATIET INVITEREDE AL-QAEDA-SYMPATISØR TIL AT TALE OM “ANTI-RADIKALISERING”

SOCIALDEMOKRATIET ER DYBT AFHÆNGIG AF MUSLIMSKE VÆLGERE

CHOKERENDE VIDEO FRA AARHUS: INGEN DANSKERE TIL SOCIALDEMOKRATISK VÆLGERMØDE

Del artiklen her: